Povidláček Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Když už padla řeč na výdrž vůně, mohli byste doporučit nějaké (dobré) parfémy, o kterých víte, že opravdu vydrží vonět řekněme celý den? Je mi jasné, že to je individuální záležitost tělesné chemie, ale přesto. Pravdou je, že se při výběru parfémů řídím z veliké části právě tím, jak dlouho na mně vydrží vonět. (recenze, prvotní vyzkoušení v parfumerii...). Pokud se mi vůně líbí ale po dvou hodinách je pryč, zkrátka hledám dál. Nevím do jaké míry je to dáno tím zmíněným "zžitím" s vůní a že si nos jedince na tu vůni zvykne a přestane ji vnímat, ale rád na sobě závan vůně cítím i např odpoledne/večer po ranním navonění. Jde mi jak o vydrž tak o dobrou projekci vůně po okolí. Máte tip? (Za mě, resp. na mně vede právě Dior Aqua Fahrenheit a pak Chanel Platinum Egoiste) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel67 Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Když už padla řeč na výdrž vůně, mohli byste doporučit nějaké (dobré) parfémy, o kterých víte, že opravdu vydrží vonět řekněme celý den? Je mi jasné, že to je individuální záležitost tělesné chemie, ale přesto. Pravdou je, že se při výběru parfémů řídím z veliké části právě tím, jak dlouho na mně vydrží vonět. (recenze, prvotní vyzkoušení v parfumerii...). Pokud se mi vůně líbí ale po dvou hodinách je pryč, zkrátka hledám dál. Nevím do jaké míry je to dáno tím zmíněným "zžitím" s vůní a že si nos jedince na tu vůni zvykne a přestane ji vnímat, ale rád na sobě závan vůně cítím i např odpoledne/večer po ranním navonění. Jde mi jak o vydrž tak o dobrou projekci vůně po okolí. Máte tip? (Za mě, resp. na mně vede právě Dior Aqua Fahrenheit a pak Chanel Platinum Egoiste)Nedávno byl v noci v rádiu pořad s pánem, co mu vadilo, že u nás nejde vlastně koupit opravdový parfém, jen toaletní vody, a tak i je nechal vyrobit sám. Z těch míchacích továren se ho prý 3x dotazovali, jestli tam chce opravdu 35% těch látek - to prý si nikdo nenechává dělat, takže by to s tou výdrží nemuselo být špatné. Zkušenost nemám žádnou, je to mimo moje finannční schopnosti - a ochotu dát za to tolik pěnez.Třeba to ale někomu vyhoví.http://www.salieri-parfemy.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Jak zminujes na cely den je proste Fahrenheit ve vsech verzich. Když už padla řeč na výdrž vůně, mohli byste doporučit nějaké (dobré) parfémy, o kterých víte, že opravdu vydrží vonět řekněme celý den? Je mi jasné, že to je individuální záležitost tělesné chemie, ale přesto. Pravdou je, že se při výběru parfémů řídím z veliké části právě tím, jak dlouho na mně vydrží vonět. (recenze, prvotní vyzkoušení v parfumerii...). Pokud se mi vůně líbí ale po dvou hodinách je pryč, zkrátka hledám dál. Nevím do jaké míry je to dáno tím zmíněným "zžitím" s vůní a že si nos jedince na tu vůni zvykne a přestane ji vnímat, ale rád na sobě závan vůně cítím i např odpoledne/večer po ranním navonění. Jde mi jak o vydrž tak o dobrou projekci vůně po okolí. Máte tip? (Za mě, resp. na mně vede právě Dior Aqua Fahrenheit a pak Chanel Platinum Egoiste) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2014 Na celej den vzdycky zafunguje Dolce Gabbana Pour Homme (nesmrtelna klasika), aspon mne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonga Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Celý den vydrží lecos, osobně zbožňuju (a ženský okolo mě taky) Chanel Allure home sport a Chanel Allure homme edition blanche. A vydrží fakt hooodně dlouho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonga Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Cit.: Nedávno byl v noci v rádiu pořad s pánem, co mu vadilo, že u nás nejde vlastně koupit opravdový parfém, jen toaletní vody, a tak i je nechal vyrobit sám. Z těch míchacích továren se ho prý 3x dotazovali, jestli tam chce opravdu 35% těch látek - to prý si nikdo nenechává dělat, takže by to s tou výdrží nemuselo být špatné. Zkušenost nemám žádnou, je to mimo moje finannční schopnosti - a ochotu dát za to tolik pěnez.Třeba to ale někomu vyhoví.http://www.salieri-parfemy.cz/ Zdá se, že jde o český pokus o tzv niche parfémy, ovšem naprosto příšerný design mě spolu s dosti vysokou cenou velice odrazuje. Tam bych si fakt nic nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Zdravím vospolok.Poslednú dobu mam tento.Spokojnosť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 29. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2014 Celý den vydrží lecos, osobně zbožňuju (a ženský okolo mě taky) Chanel Allure home sport a Chanel Allure homme edition blanche. A vydrží fakt hooodně dlouho.Alir Om Sport je super, ale nejvetší výdrž má Bleu de Chanel a nebo Allure Homme Sport Edition Blanche se všemi třemi mám zkušenost a jsou to TOPky od Šanelu. A jinak minulý týden mě velmi příjemně překvapil Hermes Terre D´Hermes Eau Tres Fraiche, kterej jsem dostal darem - zaprvé je to velké futrál (125ml) a za druhé moc příjemně voní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonga Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Hermes Terre D´Hermes Eau Tres Fraiche, tak na ten jsem zvědavý, samotný Hermes Terre D´Hermes je tak suchý, že ho postě nemůžu. A okolí obvykle také ne. Snad jen k obleku na hodně oficiální akci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Mezi klasikou a Eau Tres Fraiche je fakt rozdíl, klasice jsem taky nepřišel na chuť - ale faktem je, že toho klasického jsem dostal jako bonus (snad 2ml) ke koupi Hugo Bosse, takže jsem ho měl na sobě jen dvakrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Valentino V Homme mi přestali vyrábět, tak jsem vykoupil v ČR poslední tři flakony po různých eshopch, pak to samé v SK, poslední dva, letos se náhodně objevil na nějakém eshopu 50ml, který zřejmě někde ve skladu zapomněli, no a jsem v půlce, už nikdy nenatrefím na parfém, který mi tak sedne :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonga Odesláno 30. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2014 Mezi klasikou a Eau Tres Fraiche je fakt rozdíl, klasice jsem taky nepřišel na chuť - ale faktem je, že toho klasického jsem dostal jako bonus (snad 2ml) ke koupi Hugo Bosse, takže jsem ho měl na sobě jen dvakrát.Díky za inspiraci, píšu si do "must try" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Ja v tejdnu proběh parfumerku a byť to nenávidím , očichal jsem asi 15 parfémů co tady bylo v poslední době vzpomenuto a všechny mi přisly strašně "sladký" a nakonec to vyhral právě Hermes Terre D'Hermes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Těžko říct, co Ti přišlo "sladký" . Například Chanel Allure Homme Sport, tedy klasika je spíš svěží, to samé Armani Acqua Di Gio, je to svěží toaletka, před lety patřil mezi mé TOP, ale dnes ho má každej druhej a navíc se fejkuje stejně, jako Fahrenheit, nicméně originál je jen jeden . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 To Zrno : vzal si toaletku alebo Eau de Parfum ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 To Weider : Creed je po čertoch dobrá značka... od nich mám rád Aventus... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Parfem , a ještě zvažuji jako kombo Voyage d'Hermes , ten jsem měl do teď a docela mi vyhovoval , ale buď nevydrží dlouho , nebou už jsem si na něj holt zvyknul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi_d Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 To Zrno : to si spravil dobre, tá toaletka mi pripadá ako iná vôňa... o výdrži ani nehovorím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 není špatná Roma od Laura Biagiotti a rád používám Dior Home nebo Givenchi pour homme ale ten je trošku slabší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 (upraveno) Posledni 3 roky používám pouze Dolce Pour homme (dost často se tu objevuje) a zeleného Hugo Bosse Sent from my iPad using Tapatalk Upraveno 31. srpna 2014 uživatelem DarkJober Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se