Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

El Nino je v pořádku, nakupuju tam a většinou parfém v částce 1000Kč - 2000Kč a vždy poštou v pořádku, jednou dokonce jsem koupil naslepo parfém, stál myslím okolo 1700,- a netrefil se do vůně, zkoušel jsem se s ním sžít, takže jsem odstříkal celkem asi 10 střiků, takže úbytek tam byl vidět, ale prostě mi nepřirostl k srdci. Stihl jsem ve 14 dnech napsat na El Nino s prosbou a dotazem na vrácení parfému i když byl již použit(tzn.bez celofánu a několikrát odstříknuto), ale s orig.krabičkou,

odpověď od nich cituji:

"Dobrý den,

pokud nám zašlete zpět parfém nerozbalený, nepoškozený v originálním balení s průvodním dopisem a kontaktem na Vás, rádi Vám zboží vyměníme za jiný produkt nebo peníze v plné výši vrátíme.
I v případě, že jste parfém již vyzkoušel(což je Váš případ), můžete jej vrátit zpět. V souladu s obchodními podmínkami Vám bude odečten manipulační poplatek za znehodnocení zboží pro další prodej.
Konkrétní výši částky Vám sdělíme obratem, jakmile zboží obdržíme a ověříme míru použití.
Děkujeme za pochopení"

a dále:

"Vážený pane ................,

dnes jsme obdrželi balíček se zbožím Hermes Terre D Hermes Edt 30ml + 125ml náplň (set). Jelikož je vrácený produkt rozbalený a použitý, musíme Vám s ohledem na Obchodní podmínky účtovat poplatek za vrácení takto porušeného zboží. Tento poplatek byl vyhodnocen na 100,-Kč. Na základě průvodního dopisu obratem výměnou odesíláme vůni Giorgio Armani Black Code 125ml. Rozdíl uhrazené a nyní účtované částky činí 70,-Kč, které Vám vložíme do balíčku. Ten budeme dnes expedovat Českou poštou pod sledovacím číslem DR....................

Děkujeme za pochopení.

takže El Nino za mě naprosto v pořádku, Stanley

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

také mě to překvapilo a čekal jsem z El Nina odpověď typu: "je nám líto, ale rozbalené a použité zboží, již nelze vrátit" ale zkusil jsem se zeptat a nebyl to vůbec problém, parfém jsem mohl vrátit zpět i když tam byl viditelný úbytek, proto také

píšu, že El Nino jednoznačně doporučuji! žádné napodobeniny, rychlé doručení, a reklamace perfektní.

Jinak já mám http://www.parfemy-elnino.cz/ermenegildo-zegna-intenso a je na mě trochu sladký, ale dá se to.

Začínal jsem na Boss No. 6, Ferrari Black a nyní už trošku vyšší level: Opium Pour Homme, Platinum Égo?ste, Lalique Pour Homme Equus, atd :-)

Upraveno uživatelem Standis
Odkaz ke komentáři

Nepoužíváte někdo Million od Paco Rabanne? Včera jsem byl dopoledne na nějaké voňavkové akci, zkusil ho na ruku a večer mi dozvuk voněl jako kadidlo. Celkově ale na mě dost sladká vůně.

no dnes som zistil ze su milion dve, z toho jedna je black, flakon ma z boku cierny pas, inac vypada identicky ako ten druhy. Ta black je menej sladka. Dnes to na mna strekla predavacka v parfumerii a rozmyslam ze tym rozsirim domaci sortiment.
Odkaz ke komentáři

Je to něco jako by do odslazené D&G The One někdo nalil Chanel Egoiste Platinum a na závěr protřepal (nemíchal) s trochou L'OCCITAN od L'Occitane :lol2:

to kde sa da kupit parfem Omega ? Ked som isiel okolo parfumerky, tak som sa spytal ze mate parfem omega, nasledne na mna vyvalili oci ze to kto vyraba ze o tom este nepoculi a  v druhej jakbysmet.

Odkaz ke komentáři

Pánové, mám takovej dotázek ...

Včera jsem se dozvěděl, že Chanel NEDOVOLUJE prodávat své produkty po internetu. Kouknul jsem tam v záchvatu zblblosti a mají ho tam o něco málo levněji než v Sephora - tam je 150ml za 3.750,-Kč. Popravdě nevím, co si o tom myslet, je tu někdo, kdo to by to mohl nějak vysvětlit? Díky.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem se dozvěděl, že Chanel NEDOVOLUJE prodávat své produkty po internetu. Kouknul jsem tam v záchvatu zblblosti a mají ho tam o něco málo levněji než v Sephora - tam je 150ml za 3.750,-Kč. Popravdě nevím, co si o tom myslet, je tu někdo, kdo to by to mohl nějak vysvětlit? Díky.

Je rozdíl, co Chanel nedovoluje a co internet praktikuje. S tím si nelam hlavu.

Odkaz ke komentáři

Je to spíše o tom, že Chanel neudělá ani ze sebelepšího e-shopu ofiko distributora/prodejce, ale prodávat si smějí, co chtějí :-). Já jsem Chanel kupoval přes Parfums v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...