Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

stale sa k nemu vraciam a uz asi len ten....okolie ho velmi pozitivne hodnoti, hlavne zenske ;)

Na okolie sa mozem vykaslat ked mne to na mne smrdi :)

Inac co preferujes ? Aby parfem vonal tebe alebo okoliu ? Chapem ze najlepsi je aj-aj, ale ak by si si mal vybrat tak...?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ivan, plne suhlasim ;)

mne ale ten parfem vonia super, cize ideal aj pre mna aj okolie.

samozrejme ak by som si mal vybrat tak rozumny kompromis, musi vonat mne ale nesmie smrdiet okoliu, to budes potom skor odpudzovat ale s vedomim, ze ale Tebe to vonia sak co :D

cize kompromis jednoznacne

Odkaz ke komentáři

takze finalisti su

Cartier Declaration d'Un Soir toaletná voda pre mužov
Cartier Declaration L'Eau toaletná voda pre mužov

A aby to nemali lahke, do zaverecneho suboja im idem este postavit

Parfumovaná voda Tom Ford Grey Vetiver 1,5ml M ODSTŘIK

Toaletná voda Kenzo Pour Homme 1,5ml M ODSTŘIK

Toaletná voda Hugo Boss No.6 1,5ml M ODSTŘIK

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tom Ford Grey Vetiver ma prekvapil. Velmi velmi prijemne. Atypicka "oblekova" vona, zdala sa mi dreveno-dymovo-kadidlova. Tak som sa kukol do popisu a ta zlozka sa vola vetiver, nenapadlo mi ze je to sucastou nazvu. :). Cartiery su tiez fajn, oba zaujali. Kenzo aj sestka bos su solidne vone, taka istota, ale na spici peletonu je u mna nakoniec zo vsetkych cca 10 vzoriek ten tomford a tesne za nim oba cartiery.

Odkaz ke komentáři

Tom Ford Grey Vetiver ma prekvapil. Velmi velmi prijemne. Atypicka "oblekova" vona, zdala sa mi dreveno-dymovo-kadidlova. Tak som sa kukol do popisu a ta zlozka sa vola vetiver, nenapadlo mi ze je to sucastou nazvu. :). Cartiery su tiez fajn, oba zaujali. Kenzo aj sestka bos su solidne vone, taka istota, ale na spici peletonu je u mna nakoniec zo vsetkych cca 10 vzoriek ten tomford a tesne za nim oba cartiery.

JJ vetiever je klasa. Jestli chceš autentický (to je ten nej, nej, nej), protože ho dělá víc výrobců, tak ten "echte" je od Guerlain....trochu dražší, ale je to ON.

Jinak Tom Ford (nenápadná značka, zvlášť u nás), tak to je též můj šálek kávy.

Odkaz ke komentáři

JJ vetiever je klasa. Jestli chceš autentický (to je ten nej, nej, nej), protože ho dělá víc výrobců, tak ten "echte" je od Guerlain....trochu dražší, ale je to ON.

Tom Ford Grey Vetiver ma prekvapil. Velmi velmi prijemne.

Ja mam Vetyver (ci jak se to pise) od L'Occitane a je bezva. Strasne prijemna vune.

Schvalne to porovnam s ostatnima, kdyz je tak chvalite - tedy predpokladam, i podle popisu, ze jde typove o stejnej oder :).

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Jinak Tom Ford (nenápadná značka, zvlášť u nás), tak to je též můj šálek kávy.

Trochu drazsi? Tomford vetiver je 50ml na internete cca 60?. No nenapadna znacka, asi ludia skor kupuju selijake boss a dior atd za polovicu alebo o tretinu lacnejsie . Ked pozeram tf kolekciu je skoro kazda 50ml dost cez 100?. A Guerlain tiez nie je z lacneho kraja. Cim to je ?

Edit: idem si objednat vzorky Guerlain :) diky za tip :)

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

To Ivan... Vetiver je rastlina, tráva, ktorá sa hojne využíva v parfumérskom priemysle.... medzi najuznávanejšie patrí haitský vetiver.... Guerlian Vetiver je trochu viac old skúl, aby si nebol sklamaný...

Ak sa ti páči vetiver tak ešte odporúčam Encre Noir od Lalique (je dostať u Fann) alebo veľmi uznávaný je Red Vetyver od Montale Paris

Odkaz ke komentáři

No...tak sa mi pritrafilo ist este dnes okolo parfumerky. Vetiver nemali, tak som skusil guerlain volacoine (tusil l ´ instant alebo homme). A bohuzial, po chvili som na mojej kozi zacitil zase raz zmesku potu a cikaničky. Tak snad ked dorazi vetiver vzorka bude to nieco ine. Dufam :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...