Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

Je ted jedu Chanel Allure Sport, Bleu de Chanel, Dior Homme Sport a YSL Homme

Vse z eshopu, zejmena el nino a parfums.cz a bez jedinyho problemu uz dlouhy leta

Ta lepsi vune v krame je jen placebo efekt, proste si tu cenu musis oduvodnit :-)

chanel allure sport mam tez, a je bezva. co me ale stve, ze vse je EdT. panskejch EdP je malo, ja mam jen Armani Acqua di Gio a YSL neco Nuit..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bob musí mít u Elnino otevřený účet. Kdykoliv mi přinese nějaké doutníky nebo něco jiného, je to v taštičce Elnino. Tipuju je společně tak na tři tisíce měsíčně. :D

to ma Petra nasysleny a ja ji je taham nez vyrobi moje tasky :-)

Sibir: to mas pravdu, ja to mam ale spis na takovy sportovni pouziti, v obleku moc nechodim

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Ja abych pravdu ani nevim co mam edp a edt, mam doma asi 10 vonavek tak v tom mam trochu hokej, i ty nazvy jsem musel googlit :lol2

No fotky tvejch nejoblibenejsich lakovek na denni noseni (Crocs) jsem zaregistroval :-)

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři

Návštěvník maxigabrielg

to uz ja davno mam, kupujem to priamo od medveda ( servis Chodov)

ta cena sa mi nejak nezda, ale fakt je, ze aj krabicka bola ina ako je tam na fote

myslim, ze okolo 1.500 korun

Odkaz ke komentáři

Konečně jsem cvaknul svoje voňavky. Mám rád těžší vůně, móda nemóda. Na svěží letní navonění mi stačí deodorant a čerstvé vysprchování :)

post-30813-0-97983600-1436985721.jpg

Asi nejvtipnější je ten Hermés, který mi dala ségra. Když jsem ho zkusil, moje první otázka byla: není to prosímtě pro holky??? Prej né, to je unisex. Tak jsem ho začal občas používat, vlastně mi to voní fakt příjemně. No a nedávno ségra přišla s tím, že se hrozně omlouvá, že zjistila, že to je fakt holčičí :D Teď ho používám zásadně vždycky, když se s ní mám vidět :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...