Návštěvník Kamil Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Bob musí mít u Elnino otevřený účet. Kdykoliv mi přinese nějaké doutníky nebo něco jiného, je to v taštičce Elnino. Tipuju je společně tak na tři tisíce měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Je ted jedu Chanel Allure Sport, Bleu de Chanel, Dior Homme Sport a YSL HommeVse z eshopu, zejmena el nino a parfums.cz a bez jedinyho problemu uz dlouhy letaTa lepsi vune v krame je jen placebo efekt, proste si tu cenu musis oduvodnit :-)chanel allure sport mam tez, a je bezva. co me ale stve, ze vse je EdT. panskejch EdP je malo, ja mam jen Armani Acqua di Gio a YSL neco Nuit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Bob musí mít u Elnino otevřený účet. Kdykoliv mi přinese nějaké doutníky nebo něco jiného, je to v taštičce Elnino. Tipuju je společně tak na tři tisíce měsíčně. to ma Petra nasysleny a ja ji je taham nez vyrobi moje tasky :-)Sibir: to mas pravdu, ja to mam ale spis na takovy sportovni pouziti, v obleku moc nechodim Upraveno 12. července 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 woe, pro me je kvadro sprosty slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Ja abych pravdu ani nevim co mam edp a edt, mam doma asi 10 vonavek tak v tom mam trochu hokej, i ty nazvy jsem musel googlit :lol2No fotky tvejch nejoblibenejsich lakovek na denni noseni (Crocs) jsem zaregistroval :-) Upraveno 12. července 2015 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2015 Ja si tady dneska vecer skocim pro zelenou Acqua di parma,neskutecna vune.Uz mam doma jednu starsi a to je proste bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ja si ted ujizdim na RL Red Intense Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 Ja ted SOLO LOEWE CEDRO a YSL HOMME. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2015 ja dnes starsia klasikaArmani Code Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Dneska Precious Oudh. Jedu na arabky, nejsou nudný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 Dneska Precious Oudh. Jedu na arabky, nejsou nudný.to nepoznam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 to nepoznam...Sapr vůně od Afnan, mám ji odsud: http://www.anabis.cz/Precious-Oudh.htmlMám taky Insight a Zakariyath, ale víc mi sedí na léto ten Insight, je trochu víc svěží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2015 tak to musim otestovat, vramci zmeny....vcera som uz uvazoval, ze co dalej, ci sa vratit niekde v case.... ( Kenzo Jungle, Trussardi jeans,... starsie Polo a pod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 ...o tomhle jsem ještě nikdy neslyšel....čumím jak pětka na šestku...https://www.parfemy-elnino.cz/toaletni-voda-mercedes-benz-mercedes-benz-sport-52102.html?utm_source=Email&utm_medium=347-italie-a-Mercedes-Benz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 ...o tomhle jsem ještě nikdy neslyšel....čumím jak pětka na šestku...https://www.parfemy-elnino.cz/toaletni-voda-mercedes-benz-mercedes-benz-sport-52102.html?utm_source=Email&utm_medium=347-italie-a-Mercedes-BenzMě straší cena 666CZK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Sem byl v takovým šoku, že sem si ani nevšim tý pekelný ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 ...o tomhle jsem ještě nikdy neslyšel....čumím jak pětka na šestku...https://www.parfemy-elnino.cz/toaletni-voda-mercedes-benz-mercedes-benz-sport-52102.html?utm_source=Email&utm_medium=347-italie-a-Mercedes-Benzto uz ja davno mam, kupujem to priamo od medveda ( servis Chodov)ta cena sa mi nejak nezda, ale fakt je, ze aj krabicka bola ina ako je tam na fotemyslim, ze okolo 1.500 korun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 Konečně jsem cvaknul svoje voňavky. Mám rád těžší vůně, móda nemóda. Na svěží letní navonění mi stačí deodorant a čerstvé vysprchování Asi nejvtipnější je ten Hermés, který mi dala ségra. Když jsem ho zkusil, moje první otázka byla: není to prosímtě pro holky??? Prej né, to je unisex. Tak jsem ho začal občas používat, vlastně mi to voní fakt příjemně. No a nedávno ségra přišla s tím, že se hrozně omlouvá, že zjistila, že to je fakt holčičí Teď ho používám zásadně vždycky, když se s ní mám vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 15. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2015 ja uplne bezne kupujem ženske vonavkya zeny zase casto maju naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2015 martar: kde si zohnal ten Gucci? Bol to moj oblubeny a uz sa dlhe roky nevyraba. Ja som zamenil svoj Dior Homme Intense za Dior Homme Parfum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se