rorda Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Ježiš, to je zas debata ... Napiš sem spíš, jakou používáš voňavku, bo tohle je o ničem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Zima Leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harlequin Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Ježiš, to je zas debata ... Napiš sem spíš, jakou používáš voňavku, bo tohle je o ničem ... Tak si mě donutil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Kdyz je hezky: Kdyz je hnusne nebo zima: a jinak zkousim tak po ruznu co se da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) Dneska jsem měl chvíli čas, tak jsem šel prozkoumat něco nového a jsem překvapen z nového Bosse Sport. Z počátku mi přišel hodně silný, až nepříjemný, ale po chvíli se rozležel a voní velice svěže a čistě. Palec nahoru, pak bych chtěl poděkovat za tip od Versace Man Eau Fraiche. Každopádně top je stále Dior Sport Homme, to je prostě moje srdcovka. Upraveno 12. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) +1 Jsem v tomhle konzerva, takže už několik let (je to možný že víc jak 15?). ... + 2 jedu v tom s váma ... Upraveno 12. května 2012 uživatelem heboš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Dopoledne, když jdu na diplomatickou misi si dávám Žívé květy, odpoledne na golf Moskevské duchy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 fuj, ty živý květy vypadaj jak Klement Gottwald v roce 1962 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Dneska jsem měl chvíli čas, tak jsem šel prozkoumat něco nového a jsem překvapen z nového Bosse Sport. Z počátku mi přišel hodně silný, až nepříjemný, ale po chvíli se rozležel a voní velice svěže a čistě. Palec nahoru, pak bych chtěl poděkovat za tip od Versace Man Eau Fraiche. Každopádně top je stále Dior Sport Homme, to je prostě moje srdcovka. Hugo Boss Sport, to je on? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Hugo Boss Sport, to je on? Ano, ale rozhodně vyzkoušet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Poslední dva roky skoro furt hlavně Burberry Brit a Burberry London.Mám ještě další různý,ale tohle zatím nic nepřekonalo.Mám rád kořeněný vůně,něco jako nosej německý důchodci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Lagerfeld - PhotoVersace - DreamerVersace - Versense: jo ženská Mont Blanc - IndividuelBvlgari - Pour Homme IIHB Baledssarini - Del Mar CarribeanYSL - Rive Gauchea momentalne mam zalusk na ST Dupont Signature ta je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 Přiznám se, že poměrně dost ujíždím na parfémech. Vystřídal jsem mnoho značek, vůní a natrvalo jsem se usadil u mé nejoblíbenější vůně od Christiana Diora - Sport Homme. Přidejte taky své oblíbené. (Jinak za mě ještě další typy: YSL Live Jazz, Hugo Boss Selection, dříve i zelená Lacoste) To je náhoda, zrovna včera jsem dostal tester toho Diora a byl jsem nadšený. Akorát ta cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) To je náhoda, zrovna včera jsem dostal tester toho Diora a byl jsem nadšený. Akorát ta cena... Jeden z mála ale je to v podstatě parfém (a ne toaletka, takže vydrží), opravdu za to stojí. Upraveno 12. května 2012 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simon_magus Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 nemam rad velke firmy, zvlast ty co delaji vse od trenyrek po parfem. Ted jedu par veci z Gallimard Grasse ... a obas L'Occitane Eau de Baux Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) Poslední dva roky skoro furt hlavně Burberry Brit a Burberry London.Mám ještě další různý,ale tohle zatím nic nepřekonalo.Mám rád kořeněný vůně,něco jako nosej německý důchodci Burberry London jsem si teď vzal na zkoušku a je to příjemná vůně, navíc jediná, kterou jsem ochoten vystřídat Baldessariniho, kterého používám už asi 8 let v kuse... Takže myslím, panedgi, že pokud máš rád kořeněné vůně, tak i tento Hugo by ti mohl fakt zavonět... Upraveno 12. května 2012 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 (upraveno) Já jsem zakotvil u Chanel - Allure Homme a Allure Homme Sport.Používám i stejné vody po holení. Upraveno 12. května 2012 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2012 m.n-znam a voni mi hodne,uz se na nej chystam,pekne si to trefil:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2012 Jeden z mála ale je to v podstatě parfém (a ne toaletka, takže vydrží), opravdu za to stojí. pisu, toaletna voda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se