ivan_989 Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 Ja som v istom obdobi riešil rovnaký problem. Fyzická námaha v posilňovni tiez prestala zaberat. Tak som to vyriešil meditaciami, vedomou prácou s myšlienkami, ich usmernovanim. Bol som uz fakt znivoceny tak som vyskúšal aj toto, aj ked som najprv neveril v úspech. Tak som najprv o tom dost precitAl, potom má niečo zaujalo, vyskusaĺ som, zafungovalo, postupne stale lepšie a lepšie. Odporúčam ked uz všetko ine zlyhalo.
instant Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 V čem golf napomůže spánku? U toho se člověk moc nenadře. Aky golf clovece? Lopata krompac sekera.. daj si facepalm sam bo som na mobile :-)
rodrigez Odesláno 21. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Děkuji za reakce Vám všem. Jak je vidět, nejčastěji doporučovaným řešením je fyzická námaha. Takže pošlu kolo do servisu a zkusím chodit na ping pong častěji než jen v neděli. I když nebude to lehké. Přijet z práce v sedm večer, zničenej na prach a pak jít na dvě hoďky na kolo, nevím, nevím...Třeba mě to chytne.
mmcmxcix Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 (upraveno) Fyzicka namaha pomaha jenom pri obcasne a lehke spankove deprivaci, cili pri tezkych dnech v praci a podobne. Pri tezsich formach spankove deprivace, ktere maji spravidla hlubsi puvod v psychice, se durazne NEdoporucuje fyzicka namaha, ktera stav jenom viditelne zhorsi. Naopak, pomaha jenom tak celou noc sedet v kresle, avsak bez televize. Pointa je uvolnit telo a oci v uplnem klidu a tichu, sice nezaspite, ale mozek si i tak odpocine. Dalsi vec je, NIKDY si nezdrimejte behem dne. Po zobuzeni budete jak omameni a neschopni, jako po opici. Kdyz uz si fakt musite zdrimnout behem dne, tak si lehnete na pohodlnej gauc bez prikrivek a nastavte si budik. Nelihejte si do postele. Vasim cilem je uvolnit telo a oci aby se mozek mohol regenerovat, ne spat. Kdyz tvrdo zaspite behem dne, vase telo se z toho bude zpamatovavat jeste nekolik dni, coz nespavost jenom viditelne zhorsi a prohloubi. Upraveno 21. května 2012 uživatelem mmcmxcix
Pepe Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Původně jsem to chtěl dát do vlákna humor ale ono to tak nějak patří i sem
azeppelin Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Děkuji za reakce Vám všem. Jak je vidět, nejčastěji doporučovaným řešením je fyzická námaha. Takže pošlu kolo do servisu a zkusím chodit na ping pong častěji než jen v neděli. I když nebude to lehké. Přijet z práce v sedm večer, zničenej na prach a pak jít na dvě hoďky na kolo, nevím, nevím... Třeba mě to chytne. Buď klidný to nepomáhá... mám vyzkoušené kombo posilka, běh, plavání a nic... navíc ležet pod stokilovou činkou po dvou třech dnech nevyspání je taky fajn
Quasar007 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Odesláno 22. května 2012 Jj, bohužel to momentálně také prožívám :-(Musím říci, že fyzická namaha funguje asi jen chvilku. Momentálně jsem ve stavu, že si po praci dam běžně 50-90 km na kole, pak sprcha, kniha, postel. A jsem vzhůru mezi 1 az 2:30 a fit. Horší je to pak ale tak kolem 10-11 hod... Zkoušel jsem posunout dobu usinani, ale i kdyz jdu kolem půlnoci, tak jsem nejpozdeji ve tři na nohou.Jediným efektem je úbytek 33kg od února, nervózní nefrolog, obměna šatníku, zvýšena pozornost blízkého okolí atp.
Skalamander Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Málo pracujete, kluci. Já si zacvičím před prací, pak jsem v práci alespoň 12 hodin, často pokračuju i doma a spím jako miminko
Atreus Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Měl jsem to podobně, vydržel 2 roky. Pak začali další zdravotní problémy. Momentálně to řeším výpovědí, ještě 4 týdny a budu free. Úleva neskutečná.
Peter78 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Pokud se jedna o obcasnou nespavost - sem tam mas pracovni problem, ktery ti nenecha spat - beze srandy - STUDENA SPRCHA. ma to dvoji ucinek: 1, pokud je fakt studena, ver, ze na praci zapomenes to je okamzita uleva myslenkam, 2. studena voda ochlazuje pokozku a telo pak posila krev z mozku do tela, aby pokozku zas ohralo. To pak zabrani dalsimu intenzivnimu premysleni. Toto proste cisti hlavu Zkus to ..samozrejme, ne, abyses podchladil, takze jen chvilku a pak hned do perin Jinak, ja napriklad nekdy premyslim a nespim, kdyz mam hlad ja proste hladovej neusnu. NIKDY. tak mozna mas taky neco takoveho, zkus vypozorovat No a posledni, nejhorsi situace, je, kdyz jses permanentne z prace v pr.eli. To uz musis resit praci.
mmcmxcix Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Odesláno 23. května 2012 Málo pracujete, kluci. Já si zacvičím před prací, pak jsem v práci alespoň 12 hodin, často pokračuju i doma a spím jako miminko FYI, funguje to presne obracene. Cim vice clovek s nespavosti pracuje, tim vice pak nemuze spat. ...
Ondoni Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 Koukám, že už je to vlákno nějaký ten měsíc mrtvý, ale taky jsem měl před půl rokem stejný problém...nakonec zabrala dvojkombinace plavání+sauna...tak jednou dvakrát do týdne kiláček v bazénu a hodinka saunování - a do měsíce jsem byl zase v rychtyku...nicméně, teď mě pravidelně kolem druhé ráno budí dvouletá dcera, takže sice sem opět v robotě docela nevyspaný, ale má to jen fyzické dopady, ne už ty psychické... Na kolejích sem to řešíval tím špekem, jak tady psal Frantik, ale to sem měl zase opačný problém a pravidelně zaspával i o několik hodin...herdek, to byly časy
long Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 DVANÁCT LET, DVANÁCT LET jsem s přestávkami nespal a nebo mi stačilo či spíše nestačilo spát tak 3 až 4 hodiny denně.Hodně prachů, málo doma, skoro žádné volno, telefon s sebou i do sprchy a v noci jsem se tak při každém druhém probuzení, jelikož jsem nespal ani ty tři hodiny v kuse koukal na telefon jestli mi někdo nevolá, nebo nepíše. ( musel to být blb , všichni normální lidé přeci spí) Nepomáhal jiný byt ani jiná postel ani chaty, stejně tak, ale nepomáhal v úterý a ve čvrtek silový kontaktní sport a v neděli tak 90 až 100 km na kole.Když jsem se takhle jednou opět z mé viny doma pohádal a chvíli poté usnul na nakřižovatce během toho co svítila červená udělal jsem za pomoci zaměstnavatele změnu.Šel jsem ze stávající práce i segmentu do PJDELE.Věřte mi funguje to a již od 5/ 2011 spím od 22 až 22 30 hod do rána do 05 50hod bez probuzení, hnusných snů a lichých kontrol telefonů. Na konec Vám jen povím ať se to nebojíte udělat a uvidíte jak chutná život a jak je fajn. JINAK CVOKHAUS !!!!!!!!!! (Dvanáct let jsem pracoval " na bagetách " u různých firem jako KAM a nebo sales director s velice dobrými výsledky, které byly z valné části oceněny nejen finančně ,ale i poklepáním na záda)
railmaster Odesláno 8. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2012 (upraveno) S názvom tohto vlákna sa už nejaké desaťročia stotožňujem. Skurvená práca pre ktorú nemôžem spať a ešte k tomu priemerne ohodnotená. (Tá skurvená práca ma stále baví a mám pri nej pocit dôležitosti pre spoločnosť, inak by som ju nerobil. Nespím, lebo robím nočné. A našťastie nie je to jediný zdroj na prežitie.) Ozaj a robím povaľača peronowiego - výpravcu. Upraveno 8. srpna 2012 uživatelem railmaster
African Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Mě když tatík vytáhl ze zdivočelé ulice a vrazil k sobě do firmy, kde jsem měl ze dne na den poprvé v životě zodpovědnost a pod sebou asi šest lidí v kravatách, tak jsem také rok nespal Vím jak se cítíš, je to opravdu něco strašného. Nakonec jsem skončil u psychologa, který začal práškama, aby se mé tělo dalo aspoň trochu do pohody a pak nějákými triky, jako nepít dvě hodiny před spaním alkohol, nekouřit, nesportovat a nejíst" Večer chodit spát, když tělo chce, třeba i ve dvě ráno, ba naopak ráno vstávat, když tělo chce, přes den nespat. Přes den zvýšit fyzickou námahu, hodně chodit do přírody. Bohužel nic nemusí pomoci, pokud stres v práci přetrvává, proto většina lidí pak dá výpověď v práci, nebo zemře Já jsem se naštěstí v práci zorientoval, po roce si zvykl na nový způsob života a začal spát Dnes stávám brzy, chodím spát pozdě v noci, přes den psychickej nářez v práci, odpo fyzickej nářez v přírodě, večer se nažeru a spím jako miminko" Nespavost je velmi nebezpečná nemoc, je prý zdraví více škodlivá než např. kouření či obezita, tak změň klidně job, nenech se zabít"
panedge Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2012 Tak vono zmenit job neni takova pr.del,zrovna v dnesni dobe to je spatny.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se