siwi Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 V 28. 8. 2014 v 19:08, misoo napsal: Že ty sis zase koupil nový hodinky, Mišo :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Este nie, zatial len setrim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Ale vidím, že šetříš dost tvrdě Co to bude tentokrát? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 V 28. 8. 2014 v 17:39, jacob napsal: Asi to četl a pochlapil se.. Teď mu tam zase chybí snídaně... že von bude nějakej vopožděnej... já dneska snídám se sovou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 V 29. 8. 2014 v 19:56, siwi napsal: Ale vidím, že šetříš dost tvrdě Co to bude tentokrát?To keby som vedel... Mozno cierne hydry nech mam kompletku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2014 V 31. 8. 2014 v 7:57, Mirek napsal: Teď mu tam zase chybí snídaně... že von bude nějakej vopožděnej... já dneska snídám se sovou... Takhle parádně vyrovnané to máš pokaždé, nebo jsi se snažil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2014 Jsem estét, ikdyž teda hlavně o víkendu, v týdnu rajčata ani nekrájím, rvu si je do kapes a snídám za jízdy v autě cestou do práce... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Pes je vyvenceny, mala ve skolce, dneska jsem v home office, takze klidna snidane. Na trhu jsem si kopil "Bremer Brötchen" jako kazdy ctvrtek. Mnam. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 7:38, filo-boxer napsal: Pes je vyvenceny, mala ve skolce, dneska jsem v home office, takze klidna snidane. Na trhu jsem si kopil "Bremer Brötchen" jako kazdy ctvrtek. Mnam. To vypadá luxusně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 To tedy . Výživná snídaně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Co je na té smažené rybce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 to bude cibulka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 8:28, semi001 napsal: To vypadá luxusně V 11. 9. 2014 v 8:29, Sphinxx napsal: To tedy . Výživná snídaně . V 11. 9. 2014 v 8:37, bandicoot napsal: Co je na té smažené rybce?Je to dobrota, panove. Rybi karbanatek polozeny na list salatu, na tom neco jako BBQ omacka a osmazena cibulka. Jeste jsem koupil uzenou makrelu, ta bude k veceri. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 8:45, hulk napsal: to bude cibulkaJo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Ja dnes zdravě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Jojo mixit je super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 taky mixituju Koukám, že jsi našel v Hujerech ztracenou lásku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Majitel je kámoš tak ho musím trošku podpořit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 V 11. 9. 2014 v 12:40, Karussell napsal: taky mixituju Koukám, že jsi našel v Hujerech ztracenou láskuNo nosil jsem je roky denně tak prostě zevšednily....ale jak jsem je nechal komplet zrenovovat a nasadil řemínek od Ondry ,kterej mi doma ležel snad víc než rok tak se opět staly sexy dokonce jsem uvažoval i o prodeji, ale to se nesluší prodat své první..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 11. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2014 Nech si je, je to krásná klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se