martar Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) Tvl tohle müsli je po ránu hardcore i pro mne :-) Hodně dobrý! Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jo jinak k té diskusi o poměru kvalitních uzenin a pečiva, já jsem to před časem dotáhl k dokonalosti. Kolega odněkud vozil dvoukilové pytle miničabajek a já si zvykl tyhle snacky jíst jen tak, bez pečiva, u práce. Pak začal vozit pytle čabajek normální velikosti a já to žral zase samotný. Dneska už to jinak jíst neumím, vždycky někde na výletě nebo cestou do práce si jednou za čas koupím uherák nebo csabai kolbász a místo půlkrajíčku na utření prstů použiju prostě kapesník... mně by to snad už na pečivu ani nechutnalo. To je hrozný, jak snadno se člověk zkazí... Přitom nejsem žádnej zbohatlík. No nic, teď na to můžu zapomenout, teď hubnu tak to vidím jako dotáhnutí celého konceptu k absolutní dokonalosti! Respect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jako že mi to říkala doma - že jsem tlustej - to mi nevadilo, ale včera mi to naznačila i ta nová pěkná kolegyně. Tak a dost, ráno konec omeletek a anglické slaniny. Začínám hubnout! snidane zoufalce.jpgSmím se optat, co je to za moudrou knihu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 No jistě, nezdravé je páchat na sobě násilí. tak tuhle hlášku si musím dobře zapamatovat,až do mě zase někdo bude rejt,že jsem tlustej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Smím se optat, co je to za moudrou knihu?Podzimní Watch It, už několikáté číslo tam jede seriál o krokových mechanismech, super čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 martar:krásný porcelán, hlavně ten talíř... prozradíš odkud? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Podzimní Watch It, už několikáté číslo tam jede seriál o krokových mechanismech, super čtení.Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 V jednom moravském Hotelu, servírovali tamní "zdravé" müsli Hotel Zámeček Mikulov :-) A na vedlejším stole obvykle stojí kýbl zelňačky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 (upraveno) @ Anela: Myslím že Tunis. Keramika. Není tak propracovaná jako třeba marocká keramika, ale zase je levnější a na běžné užívání do rodiny s dětmi, kde se každou chvíli něco rozbije, ideální. Asi nejrustikáln?jší typ mezi glazovanými severoafrickými keramikami. Jestli se Ti líbí, nemusíš jezdit nikam daleko, stačí kouknout v každém větším městě po arabských košer potravinách (halal), třeba galaxyhalalfood, farahfood apod., tam kromě čerstvých, sušených i konzervovaných potravin většinou jde koupit i nějaké to nádobí a keramika. Upraveno 7. listopadu 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 dík za obsáhné info i tip, kam pro to zajít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Hotel Zámeček Mikulov :-) A na vedlejším stole obvykle stojí kýbl zelňačkyPřesně tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 7. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2014 Jako že mi to říkala doma - že jsem tlustej - to mi nevadilo, ale včera mi to naznačila i ta nová pěkná kolegyně. Tak a dost, ráno konec omeletek a anglické slaniny. Začínám hubnout! snidane zoufalce.jpgTa sesivacka... Luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 ja dnes narychlo ale vychutnal som si to samozrejme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2014 To bych si teda dal. Já dneska jogurt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Ja dnes buchty s tvarohem od mamky, pekne zatisi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 dobrou chuť a hurá do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 dobrou chuť a hurá do práceCo to mas ke kaficku za dobrotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 10. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2014 makový cheesecake, jsme doma vyráběli o víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 14. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2014 raňajky po 24-ke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) ...dnes po treninku a běhání.... Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se