Přejít na obsah

...Snídaňové zátiší...

Street Glide

Doporučené příspěvky

Jo jinak k té diskusi o poměru kvalitních uzenin a pečiva, já jsem to před časem dotáhl k dokonalosti. Kolega odněkud vozil dvoukilové pytle miničabajek a já si zvykl tyhle snacky jíst jen tak, bez pečiva, u práce. Pak začal vozit pytle čabajek normální velikosti a já to žral zase samotný. Dneska už to jinak jíst neumím, vždycky někde na výletě nebo cestou do práce si jednou za čas koupím uherák nebo csabai kolbász a místo půlkrajíčku na utření prstů použiju prostě kapesník... mně by to snad už na pečivu ani nechutnalo. To je hrozný, jak snadno se člověk zkazí... Přitom nejsem žádnej zbohatlík. No nic, teď na to můžu zapomenout, teď hubnu :angel:  

tak to vidím jako dotáhnutí celého konceptu k absolutní dokonalosti! Respect

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jako že mi to říkala doma - že jsem tlustej - to mi nevadilo, ale včera mi to naznačila i ta nová pěkná kolegyně. Tak a dost, ráno konec omeletek a anglické slaniny. Začínám hubnout! 

attachicon.gifsnidane zoufalce.jpg

Smím se optat, co je to za moudrou knihu?

Odkaz ke komentáři

@ Anela: Myslím že Tunis. Keramika. Není tak propracovaná jako třeba marocká keramika, ale zase je levnější a na běžné užívání do rodiny s dětmi, kde se každou chvíli něco rozbije, ideální. Asi nejrustikáln?jší typ mezi glazovanými severoafrickými keramikami. Jestli se Ti líbí, nemusíš jezdit nikam daleko, stačí kouknout v každém větším městě po arabských košer potravinách (halal), třeba galaxyhalalfood, farahfood apod., tam kromě čerstvých, sušených i konzervovaných potravin většinou jde koupit i nějaké to nádobí a keramika.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Ja dnes buchty s tvarohem od mamky, pekne zatisi :).

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...