tenge Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Já mam v drtivé většině cas mezi vstáváním a odchodem z baráku 20min a musím tam zakomponovat zkulturnění, snidani a razi se do práce.. Mnohdy i jen 15min když se premlouvam ze musím vstát..Teda to máš můj obdiv tohle po ránu dat..mam rad mořské plody ale az "ve dne" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2015 Snídal jsem v deset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 V 19. 3. 2015 v 22:20, tenge napsal: Já mam v drtivé většině cas mezi vstáváním a odchodem z baráku 20min a musím tam zakomponovat zkulturnění, snidani a razi se do práce.. Mnohdy i jen 15min když se premlouvam ze musím vstát..Teda to máš můj obdiv tohle po ránu dat..mam rad mořské plody ale az "ve dne" Z toho si ale nic nedělej. Takhle nás finguje drtivá většina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Každopádně to vypadá moc lákavě. Taky bych nepohrdl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Jedna sýrová. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Tak pozor, Martine, ať si neupatláš ten katalog. Čtení u jídla, to je strašný zlozvyk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 Dneska delam z domova, tak nejak rozumne snidam a tudiz konecne muzu prihodit i neco sem . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 ...a je po prkýnkový vlně @KFL: výbornej hrnek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2015 V 20. 3. 2015 v 13:06, martar napsal: @KFL: výbornej hrnek!Je - bohuzel absolutne nesehnatelnej. Posledni serie vylezla nekdy loni v lete a ted nejsou nikde . Mame posledni 4 kusy. Doufam, ze je v Butlers zase budou brzy mit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 ... jdu na to... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Sice tu nedávno v jiném vlákně padl názor, že pochvalné reakce jsou jen honěním příspěvků, ale já musím: Výborná snídaně, dobrou chuť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 V 26. 3. 2015 v 9:40, sibirnaya napsal: breakfest of champions Gay champions? Snídaně šampónů? :DAle hodinky cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 V 27. 3. 2015 v 6:44, heboš napsal: ... jdu na to... V 27. 3. 2015 v 7:40, siwi napsal: Sice tu nedávno v jiném vlákně padl názor, že pochvalné reakce jsou jen honěním příspěvků, ale já musím: Výborná snídaně, dobrou chuť. Hmmm ...Tak toho bych se já nenajedl. Jdu si dát kousek slaniny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Moje dnešní snídaně loserů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2015 Jééé - polystyrén! Jakou to má výživnou hodnotu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 V 27. 3. 2015 v 23:49, Honza.manta napsal: Jakou to má výživnou hodnotu? Žádnou, proto k tomu lemtá ten omastek. Hlavně že má Damasko, frajírek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 žije zdravě...ale ten polystyrén není špatný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Občas mě to taky zachvátí a snídám nástěnky. Naštěstí moje potřeba dobrého a kvalitního jídla vždy brzy převáží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 No, chuť to nemá žádnou, ale rád to chroupu k rannímu hořkemu černému čaji. Prostě si umím užívat života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2015 Hmmmm ... Tak já si jdu dát kousek slaniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se