pebe Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 V 21. 10. 2015 v 6:27, HDS1200 napsal: To celý sežereš sám, nebo vás bude víc? jasně že sám, toho zase tolik není V 21. 10. 2015 v 6:48, martar napsal: Hodně dobrý, Pebe. Já bych se bál, že si tou šunkou po ránu vypíchnu oko Prosimt?, můžeš - kromě marmelády - pojmenovat jednotlivé složky snídan?? Vypadá to totiž hrozné lákavě. šunka je nějaká sušená španělská, z dovolené dovezená (Jamón Curado familiar), dospod máslo, domácí marmeláda z červeného rybízu a to hnědé je burákové máslo(z Marks&Spencer). Pečivo je nějaký kořenový chléb z Hradecké pekárny.
martar Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Díky To se mi ulevilo, že v sektoru B3 je burákové máslo, trochu jsem t? podezříval, že jde o máslo utřené s trochou medu - což, jak pamětníci potvrdí, je spolu s chlebem s máslem a strouhaným eidamem d?sivá gastrovzpomínka na školy a školky v přírod?
pebe Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 med tu mám taky, ale ten je pouze do čaje, když jsem nemocný
Radik Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Tak to by mě zajímalo jakej pak musíš mít oběd, když pět dřevorubců je jen snídaně Tyjo, mně kolikrát stačí i míň jak pětina toho co máš Ty V 21. 10. 2015 v 6:54, pebe napsal: jasně že sám, toho zase tolik není
pebe Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 to je spatnou fotkou, jazdy chkebik ma max 10cm na delku, spis takova veka
Liqid Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 chlebíky super, jen by to chtělo nahradit tu podivnou hnědou břečku dobrou kávou
pebe Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Dobrou kavu mam v praci, domaci pokusy se nesetkaly s ohlasem a pritelkyne vzdycky zkoncila u instantni. Tak mam smulu
warann Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Když jsme u toho - mate nějakej tip na dobry burakovy maslo? Odesláno z mého Tab2A7-10F pomocí Tapatalk
pebe Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Ja doporucim v Marks&Spencer, maji hladke nebo hrubsi arasidove, maji myslim i nejake kesu maslo, maji toho vice. A dobre je take Skippy z Alberta, ale je ho min a je skoro 2x drazsi.Rozhodne se vyhnout tomu od Bohemia, to neni dobre.
martar Odesláno 21. října 2015 Nahlásit Odesláno 21. října 2015 Sám nejsem vyznavačem burákového másla, ale exka ho jedla docela dost. I když ho brala většinou z M&S, občas kupovala i nějaký model v Lidlu, jmenovalo se to tuším Mcennedy. Spíš upozorňuju na jeho existenci, nutno vyzkoušet, třeba ti sedne a třeba ne.
roura74 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Snídaně na vesnici. Sent from my iPhone using Tapatalk
Tondaa73 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 ....tak zrovna na tohle mám teď chuť.....a na lahváče k tomu...
roura74 Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 Na pivko jsem měl chuť taky, ale jel jsem autem. Tak jsem zobl aspoň birella. Sent from my iPhone using Tapatalk
jovani Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Odesláno 23. října 2015 V 23. 9. 2015 v 8:07, martar napsal: Tak dneska snídaně "na prasáka". Kvůli časovému presu doslova žeru z plechovky ale v tej plechovke to nevyzera zle
huhu4d Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Odesláno 25. října 2015 Dnes je cas aj na knihu a frenchpress..
M3maniac Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 fotka starší snídaně po flámu ..nějak jsem na ni zapoměl, ale i dnes byly domácí vajíčka
Jeronimo Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Sladké nemusím, ale přece to nevyhodím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se