Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 10. 2015 v 6:27, HDS1200 napsal:

To celý sežereš sám, nebo vás bude víc?

jasně že sám, toho zase tolik není :)

V 21. 10. 2015 v 6:48, martar napsal:

Hodně dobrý, Pebe. Já bych se bál, že si tou šunkou po ránu vypíchnu oko :) Prosimt?, můžeš - kromě marmelády - pojmenovat jednotlivé složky snídan?? Vypadá to totiž hrozné lákavě.

šunka je nějaká sušená španělská, z dovolené dovezená (Jamón Curado familiar), dospod máslo, domácí marmeláda z červeného rybízu a to hnědé je burákové máslo(z Marks&Spencer). Pečivo je nějaký kořenový chléb z Hradecké pekárny.

• Odpovědi 1,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky :) To se mi ulevilo, že v sektoru B3 je burákové máslo, trochu jsem t? podezříval, že jde o máslo utřené s trochou medu - což, jak pamětníci potvrdí, je spolu s chlebem s máslem a strouhaným eidamem d?sivá gastrovzpomínka na školy a školky v přírod? :)

Odesláno

Tak to by mě zajímalo jakej pak musíš mít oběd, když pět dřevorubců je jen snídaně :D Tyjo, mně kolikrát stačí i míň jak pětina toho co máš Ty :)

V 21. 10. 2015 v 6:54, pebe napsal:

jasně že sám, toho zase tolik není :)

Odesláno

Dobrou kavu mam v praci, domaci pokusy se nesetkaly s ohlasem a pritelkyne vzdycky zkoncila u instantni. Tak mam smulu :)

Odesláno

Ja doporucim v Marks&Spencer, maji hladke nebo hrubsi arasidove, maji myslim i nejake kesu maslo, maji toho vice. A dobre je take Skippy z Alberta, ale je ho min a je skoro 2x drazsi.

Rozhodne se vyhnout tomu od Bohemia, to neni dobre.

Odesláno

Sám nejsem vyznavačem burákového másla, ale exka ho jedla docela dost. I když ho brala většinou z M&S, občas kupovala i nějaký model v Lidlu, jmenovalo se to tuším Mcennedy. Spíš upozorňuju na jeho existenci, nutno vyzkoušet, třeba ti sedne a třeba ne.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...