StanoBare Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Bačovia sa musia postarať o ovečky a tú svoju chalúpku, nie je čas na raňajky, kde ešte ich fotiť. Ale jedno nemajú radi, keď im ovce plašia motorkári . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Já snídám skromně, rohlík s voskem a pivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Ale jedno nemajú radi, keď im ovce plašia motorkári . kvôli darcom organov niečo treba vydrzat ved maju častokrát veľmi humanne poslanie ked sa nečakane dovozia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Ze skromne a vosk na kombinezu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Tak tohle téma mě docela pobavilo,tak taky přidám svou trošku do mlýna Já tedy snídám v práci kafe,takže to u mě vypadá asi takto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmcmxcix Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Nechcete si tuhle debatu nechat někam jinam? Proč Glajdovi zasíráte vlákno? To že nemáte na snídani, ani balík peněz, ani hodinky, ani bouchačku, ani na golfový míček, ani na M.B. neznamená, že to tady někoho netěší fotit a že to jiným nedělá radost. Fakt vám nerozumím Tady preci jde o neco uplne jineho. Vis jak se rika lidem ktery opulentne prezentuji svuj majetek pred ostatnima? P.i.t.o.m.c.i. Fotka nefotka. Hranice fotky mezi "umeleckym dojmem" a "dojmem vkusu" je tesna. Tohle vlakno je ale jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 kvôli darcom organov niečo treba vydrzat ved maju častokrát veľmi humanne poslanie ked sa nečakane dovozia... ......kluci jezdím Harley,takže se nikam neženu a kochám se a zvládnu i situace,když mi tam u Vás nalitej bača žene ovce přes silnici :-))).....nejraději to mám v okolí Bardejova a tak. Takže Moje orgány se myslím konat nebudou a stejně bych je nikomu tom mém letu životem nepřál s těma umím žít asi jenom já :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 prezentuji svuj majetek pred ostatnima Tohle je přece joke na úrovni dražších hodinek. Nikde jsem tam nezychytil odkaz na barák na googlemap. Tohle opravdu netipuju na fotku typu "hele co mám". Stejně tak může někoho štvát, že se jinej fotí v kvádru v teplíčku v kanclu, i to je svým způsobem masírka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 22. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Tady preci jde o neco uplne jineho. Vis jak se rika lidem ktery opulentne prezentuji svuj majetek pred ostatnima? P.i.t.o.m.c.i. Fotka nefotka. Hranice fotky mezi "umeleckym dojmem" a "dojmem vkusu" je tesna. Tohle vlakno je ale jasne. ....hehe kámo,trochu se uvolni,napij se vody a povol si kravatu,.....toto vlákno je o obyčejné snídani "obyčejného člověka" co má rád dobrý "kukačky" jak říká Volfda,občas si jde zastřílet a občas někomu třeba pujčí prachy,.....:-)))))) ....prostě normální ráno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 ......kluci jezdím Harley,takže se nikam neženu a kochám se a zvládnu i situace fakt ti neprajem nič zle a bodaj by si mal na stare kolena aj vozicek harleja a vozil sa na nom ako vesely dochodca. Bohužiaľ tých krizov pri cestach aj po goldwingoch, harlejoch atd je nemalo. To o darcoch organov je smutná pravda. Aj ked, priznavam že častejšie to bývajú jogurty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2012 Tady preci jde o neco uplne jineho. Vis jak se rika lidem ktery opulentne prezentuji svuj majetek pred ostatnima? P.i.t.o.m.c.i. Fotka nefotka. Hranice fotky mezi "umeleckym dojmem" a "dojmem vkusu" je tesna. Tohle vlakno je ale jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Dneska nikto neranajkuje ? Ci uz opulentne, kultivovane, neomalene, decentne, obycajne alebo "obycajne", skromne, pazravo, dietne... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Cítím, že tohle vlákno je potřeba někam posunout. Nejen penězi může být člověk šťastný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Cítím, že tohle vlákno je potřeba někam posunout. Nejen penězi může být člověk šťastný! vidím, že v novém pracovním kolektivu máš dost práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 23. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Tady u nás není za co snídat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. května 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2012 Cítím, že tohle vlákno je potřeba někam posunout. Nejen penězi může být člověk šťastný! .....ano,toto je správný příspěvek do vlákna :-))) ....jen si dovolím dotaz,jak se chceš vypořádat s takovým balíkem "pláštěnek" ještě před jejich expirací,když tak nevydatně snídáš :-) D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Já v poslední době nějak dětinštím Pak se do toho ovšem vložil místní boss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2012 Jábych si taky přál NATO s traktůrkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2012 mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se