Přejít na obsah

...Snídaňové zátiší...

Street Glide

Doporučené příspěvky

Nechcete si tuhle debatu nechat někam jinam? Proč Glajdovi zasíráte vlákno? To že nemáte na snídani, ani balík peněz, ani hodinky, ani bouchačku, ani na golfový míček, ani na M.B. neznamená, že to tady někoho netěší fotit a že to jiným nedělá radost. Fakt vám nerozumím

Tady preci jde o neco uplne jineho. Vis jak se rika lidem ktery opulentne prezentuji svuj majetek pred ostatnima? P.i.t.o.m.c.i. Fotka nefotka.

Hranice fotky mezi "umeleckym dojmem" a "dojmem vkusu" je tesna. Tohle vlakno je ale jasne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kvôli darcom organov niečo treba vydrzat :) ved maju častokrát veľmi humanne poslanie ked sa nečakane dovozia...

......kluci jezdím Harley,takže se nikam neženu a kochám se a zvládnu i situace,když mi tam u Vás nalitej bača žene ovce přes silnici :-))).....nejraději to mám v okolí Bardejova a tak. Takže Moje orgány se myslím konat nebudou a stejně bych je nikomu tom mém letu životem nepřál s těma umím žít asi jenom já :-)))))
Odkaz ke komentáři

prezentuji svuj majetek pred ostatnima

Tohle je přece joke na úrovni dražších hodinek. Nikde jsem tam nezychytil odkaz na barák na googlemap.

Tohle opravdu netipuju na fotku typu "hele co mám".

Stejně tak může někoho štvát, že se jinej fotí v kvádru v teplíčku v kanclu, i to je svým způsobem masírka.

Odkaz ke komentáři

Tady preci jde o neco uplne jineho. Vis jak se rika lidem ktery opulentne prezentuji svuj majetek pred ostatnima? P.i.t.o.m.c.i. Fotka nefotka.

Hranice fotky mezi "umeleckym dojmem" a "dojmem vkusu" je tesna. Tohle vlakno je ale jasne.

....hehe kámo,trochu se uvolni,napij se vody a povol si kravatu,.....toto vlákno je o obyčejné snídani "obyčejného člověka" co má rád dobrý "kukačky" jak říká Volfda,občas si jde zastřílet a občas někomu třeba pujčí prachy,.....:-))))))

....prostě normální ráno :-)

Odkaz ke komentáři

......kluci jezdím Harley,takže se nikam neženu a kochám se a zvládnu i situace

fakt ti neprajem nič zle a bodaj by si mal na stare kolena aj vozicek harleja a vozil sa na nom ako vesely dochodca. Bohužiaľ tých krizov pri cestach aj po goldwingoch, harlejoch atd je nemalo. To o darcoch organov je smutná pravda. Aj ked, priznavam že častejšie to bývajú jogurty.
Odkaz ke komentáři

Cítím, že tohle vlákno je potřeba někam posunout. Nejen penězi může být člověk šťastný! :P

post-922-073789700 1337754283.jpg

.....ano,toto je správný příspěvek do vlákna :-)))

....jen si dovolím dotaz,jak se chceš vypořádat s takovým balíkem "pláštěnek" ještě před jejich expirací,když tak nevydatně snídáš :-) D.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...