JaRooN Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 (upraveno) chlapi, to snad ani niesu kavy. kolko mlieka tam lejete? Každý toľko, koľko mu chutná... Upraveno 4. července 2018 uživatelem JaRooN
bobi Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Odesláno 6. července 2018 No nevím jestli zrovna zátiší,ale chystám se posnídat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roland Sands Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Moony a tři párky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martar Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 V tý plastový kytičce na stole je i jedna akvarijní rostlinka, ne?
Roland Sands Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Je to možné, zvláštní je že na hotelu žádné akvarium nemají
M3maniac Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Předevčírem jsem zapoměl na hodinky, ale bylo toho fakt moc. Dnes zdravě a na hodinky jsem nezapoměl :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Odesláno 7. července 2018 Moje babička mi vždy říkala:"Ty si Leonku jel skoro tři hodiny autem?Než bude ten králík,usmažim ti ještě deset vajec.Abys mi tu neumřel."
Maxel Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Lívance s krémem z mascarpone a creme fraiche, javorový sirup a čerstvé borůvky - aka pozdní nedělní nášup.
siwi Odesláno 15. července 2018 Nahlásit Odesláno 15. července 2018 Mno... Nemůžu říct, že bych si nedal.
Fajkus Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Kluci, jak to tak pozoruji, jsem tady ráno jediný ne-masožravec. Po ránu do sebe nedostanu uzeninu ani náhodou. A přitom to na těch obrázcích tak krásně vypadá. Ale stačí naživo ten Geruch, a je to v háji.
M3maniac Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Odesláno 23. července 2018 Dnes domácí rajčátka od maminky :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
just_a_wee_dram Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Není nad snídani na chalupě. A že máme dnes Seiko Saturday, tak se tam možná někde najde i oranžová příšera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
leebauer Odesláno 27. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2018 Kluk říkal,že je to chleba v závorce.Ale já vím,že jde o loupáky.No možná - že ten vpravo je trochu víc briožka,až makovej rohlík.Ale o Makovce nemůže bejt řeč.Nebo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
StefanM Odesláno 30. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2018 Osladil som si život. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se