Honza.manta Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Půl roku+ 50 příspěvků je málo. Rok +200 příspěvků je tak akorát. Je to takové, jakoby moc pseudohumanistické, bojíte se za to pořádně vzít. Kdyby se už ze začátku pořádně omezily prodeje, tak bychom si tohodle všeho mohli vyvarovat. Vím, bylo hlasování, ale jak bývá i jinde vidět, lid nemá představu, jak mají věci fungovat , proto si odhlasovali pohromu. Ale rád vidím a chválím natočení lodi správným směrem ! Pod tohle se taky podepíšu. To zní rozumně. Není důvod, proč si tu hodinky navzájem neprodávat, ale jsme diskusní fórum a ne prodejní. Nakonec nakupovat může každý nováček pomocí SZ(taky jsem tak začínal) a prodeje chtivé rychlokvašky by to mohlo odradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Půl roku, rok, 3 roky... není už to náhodou jedno ? Půl roku a 50 příspěvků v sekci hodinek...tečka A každý nový inzerát by měl být schválen modem/administrátorem jako na serveru sbazar kdyzuz...Jinak se nezobrazi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 A každý nový inzerát by měl být schválen modem/administrátorem jako na serveru sbazar kdyzuz...Jinak se nezobrazi To by byla pro moderatory/admina max cesta do Chocholouskova , kdyby meli tady vsechno podchytit, opravit, schvalit... Rok budiz, ale 200 prispevku je docela dost. Tim by se dost snizila i "hodnotnost" a rozmanitost nabizenych hodinek v sekci prodej. Jasne, snizit prodeje, od ne zrovna dobrych prodejcu, by pomohlo. Ale ne za cenu "vykosit" i ty, co jsou tady dlouho, lec tolik nepisicich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venus Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 To by byla pro moderatory/admina max cesta do Chocholouskova , kdyby meli tady vsechno podchytit, opravit, schvalit... Rok budiz, ale 200 prispevku je docela dost. Tim by se dost snizila i "hodnotnost" a rozmanitost nabizenych hodinek v sekci prodej. Jasne, snizit prodeje, od ne zrovna dobrych prodejcu, by pomohlo. Ale ne za cenu "vykosit" i ty, co jsou tady dlouho, lec tolik nepisicich. Tech inzeratu prece neni tolik a od ceho tady potom ti modi jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 To by byla pro moderatory/admina max cesta do Chocholouskova , kdyby meli tady vsechno podchytit, opravit, schvalit... Rok budiz, ale 200 prispevku je docela dost. Tim by se dost snizila i "hodnotnost" a rozmanitost nabizenych hodinek v sekci prodej. Jasne, snizit prodeje, od ne zrovna dobrych prodejcu, by pomohlo. Ale ne za cenu "vykosit" i ty, co jsou tady dlouho, lec tolik nepisicich. Už jsem to tady psal - toto je diskusní fórum a ne prodejní server na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Už jsem to tady psal - toto je diskusní fórum a ne prodejní server na hodinky. vsak jooo, kdo tam nikdy nic neprodaval ci kupoval, hod prvni kamenem. Ja jsem taky proti rychlokvaskam, Olinkam a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 vsak jooo, kdo tam nikdy nic neprodaval ci kupoval, hod prvni kamenem. Kazes vodu a rad vinko Bez prodjů bych se obešel - kdykoli mohu prodat na aukru. A kupovat může pomocí SZ každý. Nevidím problém v delší čekací době na přístup do sekce prodej - naopak to skutečně možná odradí ty prodeje chtivé jedince a to je účel cvičení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Bez prodjů bych se obešel - kdykoli mohu prodat na aukru. A kupovat může pomocí SZ každý. Nevidím problém v delší čekací době na přístup do sekce prodej - naopak to skutečně možná odradí ty prodeje chtivé jedince a to je účel cvičení. Rok bych bral... 200 prispevku by prispelo spise k vetsimu "zanaseni" smajlikama, prazdnyma frazema: Pekny hodinky, taky bych chtel... Na aukru se snazim ziskat co nejvyssi cenu, takze ji budu i sponovat. Ale tady, jsem za prodejni sekci rad, protoze muzu neco prodat s vedomim, ze mi ty hodinky lezi doma a tak je poslu dal do sveta nekomu, kdo je vazne chce, neco uz vi... a pak i klidne s cenou jdu o hodne dolu nez na aukru. A hlavne, potom si muzu pri predani i pokecat o hodinkach nad pivem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nechce se mě hledat a tak mám jen takový skromný dotaz na adminy: ty plky o které mám zkráceny mé příspěvky na fóru zůstaly, nebo jsou pryč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rs. Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 budu plevelit -omezení prodeje na alespoň trochu důvěryhodné prodejce je otázka reputace fóra a nerad bych byl aktivním členem čehokoliv co se podobá Aukru. On třeba Ebay+Paypal mají poměrně tvrdé pravidla pro reklamace a následný money-back, uplatňují je, a takový s prominutím bor*el jak na polsko-českém Aukru tam není. Kdo chce mermomocí prodat, tak má možností jinde spousty.Tj. ano, každé pravidlo bude k někomu nespravedlivé a bude nějak nedokonalé ("ach to je krása .."), ale alespoň dává šanci se podívat, co toho člověka zajímá a o čem debatuje "offline". To neznamená, že fórum nebo modi zaručí cokoliv. Pořád je to obchod mezi A a B s nějakým rizikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Nechce se mě hledat a tak mám jen takový skromný dotaz na adminy: ty plky o které mám zkráceny mé příspěvky na fóru zůstaly, nebo jsou pryč ? Odpovím si sám i pro ostatní co by tápali - příspěvky (plky) zůstaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Já do toho asi nemám moc právo kecat s mým počtem příspěvků,ale... Za 4 dny od založení tohoto tematu tu je celkem 7 stránek, což je docela dost na obyčejnou debatu o omezení koupě či prodeje členům fora. Podle mého mají administrátoři tohoto fora právo dělat co uznají za vhodné, ale... Dle mého by to šlo vyřešit jednoduše a bez zbytečných vášnivých diskuzí. Založte vlákno s hlasováním ( bez možnosti vkládat příspěvky - pouze hlasování ), kde bude několik variant, dejme tomu o šesti či sedmi bodech... například: 1) Sekce prodej, koupě, výměna s omezením 6 měsíců a 50 příspěvků 2) sekce prodej s omezením 6 měsíců a 50 příspěvků, ostatní sekce s omezením 3 měsíce a 20 příspěvků 3) sekce prodej s omezením 5 let a 5000 příspěvků a ostatní sekce s omezením po dvaceti letech... Myslím, že udělat anketu s celkem vyčerpávajícími možnostmi by byla otázka 20 minut a hlasování by bylo umožněno po dobu 30 dnů a každému registrovanému pouze jednou. Do doby skončení hlasování by byla zachována upravená stávající pravidla ( viz první příspěvek tohoto vlákna ). Jinak za mě: je mi to jedno - na prodej nic nemám a dlouho mít nebudu a když nebudu moci v případě zájmu koupit zde, koupím holt jinde a nebo si počkám až nasbírám příspěvky. EDIT: doplnění Omezení v sekci "prodej" nebo "výměna" chápu, ovšem omezení v sekci "koupím", jak zde již několik členů uvedlo, také moc dobře nechápu. Ale jak jsem uvedl výše.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Bez prodjů bych se obešel - kdykoli mohu prodat na aukru. A kupovat může pomocí SZ každý. Nevidím problém v delší čekací době na přístup do sekce prodej - naopak to skutečně možná odradí ty prodeje chtivé jedince a to je účel cvičení. Mně by teda sekce nákup/prodej chyběla. 90% mých hodinek jsem si pořídil zde a nemusel jsem trnout strachy, co mi přijde za "kvalitu". Udivuje mne, jak se tady pořád něco mění a vymýšlí, že na to má někdo sílu a čas. Když tu byl jeden moderátor, tak to bylo (co si pamatuju) bez větších problémů. Jestli by nestačilo se místo vymýšlení různých podmínek a promazávání příspěvků o trochu víc věnovat inkriminovanému vláknu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Mně by teda sekce nákup/prodej chyběla. 90% mých hodinek jsem si pořídil zde a nemusel jsem trnout strachy, co mi přijde za "kvalitu". Udivuje mne, jak se tady pořád něco mění a vymýšlí, že na to má někdo sílu a čas. Když tu byl jeden moderátor, tak to bylo (co si pamatuju) bez větších problémů. Jestli by nestačilo se místo vymýšlení různých podmínek a promazávání příspěvků o trochu víc věnovat inkriminovanému vláknu... +1 za ypouše to fungovalo, dej mu pámbů věčnou slávu...žili jsme si poklidně v našem pařeništi, ale dnes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Také souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Udivuje mne, jak se tady pořád něco mění a vymýšlí, že na to má někdo sílu a čas. Když tu byl jeden moderátor, tak to bylo (co si pamatuju) bez větších problémů. Jestli by nestačilo se místo vymýšlení různých podmínek a promazávání příspěvků o trochu víc věnovat inkriminovanému vláknu... Jo, jo, kdyby takto přemýšleli moderátoři . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Jo ještě jsem zapoměl, nejcenější na tomto fóru pro mě je to, že mohu lidem důvěřovat a všichni (většinou...) se k sobě chovají slušně. Byl bych moc rád, aby všechny změny, které se dělají, toto nastavení podpořily. Díky.Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Ahoj, původně jsem se nechtěl ke změně pravidel vyjadřovat, jsem také nováček, ale těch 7 stránek reakcí mě k tomu přimělo. Někteří z vás si změnu pravidel chválí, jiní na ní nadávají. Za všechny i když nepopulární opatření si mohou lidé sami. Nejdřív se zde nadávalo na turbočleny, dnes zase na novou změnu, co teda vlastně dobře?! Já to vidím takhle: Chronomag je diskuzní fórum o hodinkách a všem kolem nich a že je zde nějaká prodejní sekce, osobně beru jako bonus, kde prodat, koupit, nebo vyměnit své tikající miláčky, tak ať si to taky každý zaslouží. Jak jsem již výše poznamenal Chronomag je hlavně diskuzní fórum a tom to je, diskutovat o hodinkách. Proto nechápu ty co se tady rozčilují, že pouze čtou a cítí se dotčeni, že nemůžou nic prodat a koupit. Nedivím se potom některým členům, že občas s neustále opakujícím se dotazem v sekci Poraďte s koupí/výběrem, někoho odpálkují. Odpovídají totiž víceméně pořád jen ty samé osoby a nováček se cítí ještě dotčen, že nemá do půl hodiny 20 odpovědí. Jak už tady někdo poznamenal, když se zde nebude diskutovat ( samozřejmě o hodinkách ) a přispívat, fórum zanikne. Myslíte si, že je fér když někdo položí otázku, dostane na ni odpověď, počká si na pěkný kousek v prodejní sekci, nebo prodá a čau! Nebo si sem chodí pouze nakupovat, od toho jsou jiné portály. Já myslím, že fér to není! Kdyby se takto chovali všichni, tak je z toho za chvíli Aukro a to by asi nikdo z nás kdo to tu má rád, asi nechtěl. Osobně bych byl ještě pro přísnější pravidla. Když zde asi Kamil, teď přesně nevím napsal, že někomu smazal vlákno porušující pravidla a on obratem založí nové, je podle mě na ban a to trvalý. Už jsem zde nějaké hodinky koupil, prodal i vyměnil a co se mi na tom líbí, že můžu poslat hodinky na druhou stranu republiky, bez toho abych měl peníze na účtě, nebo jen na zkoušku a vědět, že vše bude bez problémů. To je to co z Chronomagu dělá spolek gentlemanů, tak ať to tak také zůstane. Někdo zde nadává na moderátory, ale uhlídat vše asi není možné, ani v jejich silách. Vím, že sto lidí, sto názorů a tady je ten můj. Já jsem pro. Omluvám se za to, že jsem se trochu rozepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Všichni jsou blázni, jenom já jsem letadlo... Osobně jednoznačně podporuji spajdyho návrh a v rámci soudružské gentlemanizace fóra bych navrhoval přeměnu fóra diskusního na gentlemanský klub mlčenlivých, aby se nám do těch aristokratů oplývajících vybranými mravy nikdo moc nesral. Ja bych zakazal na forum psat jakykoliv prispevky a byl by klid.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2012 Založte vlákno s hlasováním ( bez možnosti vkládat příspěvky - pouze hlasování ), kde bude několik variant, dejme tomu o šesti či sedmi bodech... například: 1) Sekce prodej, koupě, výměna s omezením 6 měsíců a 50 příspěvků 2) sekce prodej s omezením 6 měsíců a 50 příspěvků, ostatní sekce s omezením 3 měsíce a 20 příspěvků 3) sekce prodej s omezením 5 let a 5000 příspěvků a ostatní sekce s omezením po dvaceti letech... Nesmysl, už to tu bylo a většina si zvolila nefungující variantu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.