warann Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 No jo no. Tak ja bych si kafe rad dal, klidne si i privstanu (dnes jsme spali do 10 ), tak zalezi v kolik tu budes a zda budes mit chviku volna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 (upraveno) Zajed mu naproti do Drveniku, 30min bude mit sichr. A kdyztak pocka na dalsi trejekt Maji novej, pro 60 aut. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. srpna 2022 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Podle toho jak vstanu. Dneska uz jsem spal do 10.30 . Jinak jsme se s klukem zas hodku projeli na padleboardu, coz nas dost zacall bavit. A jeste ad ty ceny. Prave jsem platil dve pressa a radlera -40 kuna i s dyskem. Asi si pobezim vyridit pujcku, abych mel na veceri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 před 2 hodinami, warann napsal: Podle toho jak vstanu. Dneska uz jsem spal do 10.30 . Jinak jsme se s klukem zas hodku projeli na padleboardu, coz nas dost zacall bavit. A jeste ad ty ceny. Prave jsem platil dve pressa a radlera -40 kuna i s dyskem. Asi si pobezim vyridit pujcku, abych mel na veceri Jasně Miloši Jak jsi dával ten jídelák, ten den jsem si v obyčejný hospodě u silnice (JČ) dal salát (salát, rajče, gril. kuře) za 200,- A to jsem tam měl i kousek párku, na což obsluha jen pozvedla oči.... nerozumím té propagandě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 před 21 hodinami, nickolas napsal: Zajed mu naproti do Drveniku, 30min bude mit sichr. A kdyztak pocka na dalsi trejekt Maji novej, pro 60 aut. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak na ten trajekt jsem zvedavej. Furt jen nevím, kterou cestu vyberu- já mám rád kochacku vnitrozemím, manželka preferuje dálnice ( což mě neba ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Milos hlasi priamo z Plitviciek- 2 tocene cca 7 eur, burger, chleba s masom a slaninou, hranolky + kecup cca 22 eur. Zacinam pocitat kolko dostanem za vratenie flasiek od piva... Velka misa masa, hranolky, male piza chlebiky, zelenina ze sa sme 4 najedli a este ostalo bola za 300kn v Grabovaci. Mi to nepride extra prehnane. Narozdiel od cien beznych potravin. Tie su vyssie ako som zvyknuty u nas.Inac prijemne ma prekvapila cena benzinu. Obyc 95 je vsade za 11.19 kn t.j. dakych 1.55e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Cena benzinu bola uz pred 2 tyzdnami 1,53 v Slovinsku a v HR len o nieco vyssia. Ceny v HR v obchodoch aj restikach mi prisli cca rovnake ako u nas. Holt nie su tam tak nenazrani ako u nas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 18. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2022 Ja bych to uzavrel, ze pan Milos a) vubec neni, b) je to uplnej trotl, kteryho netreba litovat. My se ted vratili z vecere v takovym dost zvlastnim podniku, kterej jsem si predem vyhlidl na netu. Manzelce se tam ani moc nechtelo a pak jsem ji ani nemohl dostat pryc. Uzasny misy se syrem a prsutem. Dnes navic hrala ziva hudba (rock 60., 70. leta), coz nevim zda byla nahoda ci standard. Kazdopadne aspon jeste jednou tam vyrazime. Jmenuje se to: Masline Bar, je to kousek za Zivogosce. Jinak i kdyz je na to spesl vlakno, tak nas dost zacal bavit padleboard. To si pujcujme kazdej den. Tady ja na prkne, mladej ve vode, tesne pred stridackou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Tak Azuro tu úplně není, ale 30 stupňů stačí :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Musím jet taky takhle na konci prázdnin a nasrat všechny co už byli, jak je u tebe zvykem užívejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 21. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2022 Pevnost Klis a amfik v Solin-e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Večerní koupání ( foceno už včera ). Jinak to do pohody má daleko- včera manželku pichla vosa ( je alergická ), dnes si u bazénu ustala ( až jsem se lekl že koleno ) a do toho volala máma, že si na chatě zabouchla a klíče vevnitř ( asi ji pomůžu nebo nevim ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Ta alergie by mozna sla uhrat, ze ti to pred svatbou zamlcela. Pohrozil bych zneplatnenim snatku a poslal ji za maminkou na chatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Jsem vpoho - dobanec namazanej, u bazénu se nic nestalo ( je ok ) a máma se do baráku dostala. Dovolenou mi nikdo kazit ( mimo mě a zítřejšího padlbordu ) nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 před 11 minutami, kuncák7 napsal: Jsem vpoho - dobanec namazanej, u bazénu se nic nestalo ( je ok ) a máma se do baráku dostala. Dovolenou mi nikdo kazit ( mimo mě a zítřejšího padlbordu ) nebude A jste aspon na Hvaru nebo nejaka zmena v zavedenych poradcich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 před 19 minutami, kuncák7 napsal: Jsem vpoho - dobanec namazanej, u bazénu se nic nestalo ( je ok ) a máma se do baráku dostala. Dovolenou mi nikdo kazit ( mimo mě a zítřejšího padlbordu ) nebude Tak uzivej. My uz bohuzel zejtra domu. A co se tyce padleboardu tak drzim palce. My jezdili kazdej den a dost nas to chytlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Padleboard je pro mne uzavrena kapitola. Postavil jsem se, ale trepal se jak drahej pes. Se sklenickou v ruce se citim daleko jisteji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 V 22. 8. 2022 v 20:19, brownwld napsal: A jste aspon na Hvaru nebo nejaka zmena v zavedenych poradcich? Hvar, neměníme zavedené pořádky ( nebo zatím nikdo nezavelel ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Dnes, mimo vody výlet do Hvaru- vedro, davy lidí a moře kramku- přímo peklo na zemi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 V 22. 8. 2022 v 17:51, kuncák7 napsal: Večerní koupání ( foceno už včera ). Jinak to do pohody má daleko- včera manželku pichla vosa ( je alergická ), dnes si u bazénu ustala ( až jsem se lekl že koleno ) a do toho volala máma, že si na chatě zabouchla a klíče vevnitř ( asi ji pomůžu nebo nevim ). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To vypadá parádně,kde to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se