DavidLC Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Na Pelješac mám vzpomínky z dětství, Prapratno, tam jsem se naučil plivat kurňa štvete mne, žena letos že daleko ne, tak Lošinj, ale srdcem jsem na jihu.... 1
ATOM Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července (upraveno) JJ, jih je jih, proste je to tam jine... Peljesac je fantasticky, ale Mljet, to je za me uplna perla Chorvatska. Upraveno 18. července uživatelem ATOM 2
DavidLC Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 1 hodinou, ATOM napsal: JJ, jih je jih, proste je to tam jine... Peljesac je fantasticky, ale Mljet, to je za me uplna perla Chorvatska. Jsem "Hvarák", ale s Mljetem ti věřím, jdu dělat přípravy na příští rok
vzduch Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Na Mljetu jsme nebyli, jdu rovněž hledat na příští rok.
nickolas Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Divím se, vylezl ze své ulity na samotě a vyrazil mezi lidi . Něco potřeboval Došly mi cigára a v té psí prdeli, kde bydlíme, nejde nic normálního koupit. Jinak bych se tam netrmácel
warann Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Pro navozeni te spravne nalady par rychlocvaku z vecere Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nickolas Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července Hotovo. Je po srandě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
obchodnik-o3 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července ak by ste niekto hladal moooc velky pokoj, tak doporucujem Lastovo
kuncák7 Odesláno 19. července Nahlásit Odesláno 19. července před 32 minutami, nickolas napsal: Hotovo. Je po srandě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. před 30 minutami, warann napsal: My jeste 3 dny. Ale taky se to krati. Já zase až klasika- ke konci srpna/ začátek září. Jen letos nemám vůbec nic vybraného ( ani ten presnej termín ).
DavidLC Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami Pár vzpomínek... Příroda je tam fakt nádherná Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se