Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

2 YPO:

Našel jsem tam terapii svépomocí, akorát nevím, jak to funguje u hodinek.:lol:

A ještě jsem si půl hodiny dělal testy...

• Odpovědi 144
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pánové, Chronomag čtu rok a 3 měsíce-zaregistroval jsem se poměrně pozdě. Výsledek? 58 kusů. Z toho 50 ks Prim, 1x staré Doxa, 1xstaré Arcadia,1x staré Delbana,1x Swissmade chronograf 70léta-neidentifikovatelná značka Igora, 1x Poljot Buran Chronograf-nové, 1x Seiko Divers 200m-nové, 1x Azimuth Bombardier III-nové, 1x Omega Speedmaster Professional-nové.

Na cestě jsou další troje Prim a mám vyhlídnuté Speedmaster s kalibrem 361. A to nejsou zdaleka jediné, na které si myslím.

Dnes jsem zakoupil metronom Prim a sehnal jsem taky 5 odznaků firmy Prim. Myslíte si, že jsem normální? Předtím jsem měl Swatchky a byl jsem v pohodě.

Návštěvník Kamil
Odesláno
Myslíte si, že jsem normální?

Nejsi!

Ostatně jako většina z nás.:D

Odesláno

Já zatím dvoje a nějaké díly. Zatím. Jsem tady jako ostříž každý den, pokud mě někdo nenas..... Manželka tvrdí že sem blázen já ji ukazuju že tady nás je víc. Denně sleduju co se objeví nového. to decebal:normální seš je to krásný koníček

Odesláno
Manželka tvrdí že sem blázen já ji ukazuju že tady nás je víc. Denně sleduju co se objeví nového.

:D Tak to jí určitě nezapomeň ukázat i ten můj příspěvek, kde jsem ubodal tu svoji kvůli sluchátkum :D

Odesláno

Zaregistroval jsem se 7.1.2007 a kromě dvou starých bazarových kousků a jedněch Ruhel od Cybera jsem koupil i watch winder pro 6 hodinek. A je v něm i místo na uskladnění dalších 7 (ty se ale nemotají). Z toho vyplývá, že další hodinky budou brzo následovat, abych ho zaplnil.

Jo a málem bych zapomněl - taky jsem kupil v bazaru jedeny naprosto neuvěřitelné stolní hodiny Majak. Až je vyfotím, dám je sem a to budete lapat po dechu :D :D :D

Odesláno

Ja jsem taky na forum narazil pri hledani hodinek a zatim jsem poridil Hamiltony X-Windy. Horsi je, ze me tohle forum utvrdilo v tom, ze poridit si TAG Heuer Monaco (jako nosil Steve McQueen) je uplne normalni, takze jak jsem si driv rikal, ze nejsem blazen, tak ted uz akorat koukam, kde je sehnat za nejrozumnejsi cenu... Asi bych si je koupil stejne, ale diky foru nebudu mit zadny vycitky, ze jsem blazen... :-)

Odesláno

Já bych kupoval, až bych brečel...kdyby bylo za co:( Btw. často přestupuji na Mendlově náměstí, dřív jsem pokukoval po slečnách, nyní se kochám Orienty ve výloze;)

Odesláno
...Manželka tvrdí že sem blázen já ji ukazuju že tady nás je víc. ...

To moje manželka tvrdí, že jsme tu blázni všichni :)

Já za půl roku 25 hodinek (šestadvacátý na cestě) a asi 40 řemenů.

Odesláno

Tak já taky zabilancuji.Šestery /za rok/ - dvoje nosí syn, jedny manželka /ale asi jen 5x týdně, ale jsou prý moje/ a já skoro poctivě střídám troje. K tomu sluneční prstencové a pár kapesních /dary sousedů/, které jsou opravené, vyčistěné. I to je nutno počítat, protože nebýt chronomagu, tak bych je neměl. Dále opravené a vyčistěné všechny domácí nálezy starých hodinek. Vlastně nářadíčko bych taky neměl a čisticí ubrousky taky ne.

A nové řemeny a škatuli na hodinky, literaturu, katalogy, natahovač na cestě a hlavně spoustu nových přátel a rádců, s dovolením, Vás členů chronomagu. Vždyť já jsem uvolnil i hliníkový kufřík, který jsem si pracně pořídil na pistoli a mám v něm různý vraky hodinek, kovový tahy, bateriový hodinky a podobně. Ono se to nahledá.

Odesláno

Jsem břídil, asi za rok jen Monstra a Hamiltony. Prim Sport a jestě asi troje primky nepočítám. Toužím ještě po Hamilton X vind, jen nevím jak je z USA dostat domu bez cla a DPH. Tím bych chtěl končit na alespoň dva roky.

Odesláno

Z hrůzou jsem právě něco zjistil.

V podstatě jsem měl od tohoto vlákna takový odstup s tím, že jsem si přece pořídil jen ty jedny Aviatory IV co denně nosím.

No a pak ty Military Seika pro polovičku (počítaji se vůbec???)

Vlastně mám ještě objednaný Monstery, který hodlám nosit denně a to je asi tak všechno...

Na stole jsou teda taky palubní letecký a koukám tak patery Primky v šuplíku :-) kdo mi to tam dal?

Moje diagnoza je o to horší, že já ještě k tomu lžu i sám sobě. A když jsem objednal ty Monstra v duchu si říkal, na co ti budou "dvoje" hodinky...

Odesláno
Pánové, Chronomag čtu rok a 3 měsíce-zaregistroval jsem se poměrně pozdě. Výsledek? 58 kusů. Z toho 50 ks Prim, 1x staré Doxa, 1xstaré Arcadia,1x staré Delbana,1x Swissmade chronograf 70léta-neidentifikovatelná značka Igora, 1x Poljot Buran Chronograf-nové, 1x Seiko Divers 200m-nové, 1x Azimuth Bombardier III-nové, 1x Omega Speedmaster Professional-nové.

Na cestě jsou další troje Prim a mám vyhlídnuté Speedmaster s kalibrem 361. A to nejsou zdaleka jediné, na které si myslím.

Dnes jsem zakoupil metronom Prim a sehnal jsem taky 5 odznaků firmy Prim. Myslíte si, že jsem normální? Předtím jsem měl Swatchky a byl jsem v pohodě.

Zapomnel jsem na Seiko military automat, ty nosí manželka (občas je střídá s Prim sport I v nerezu) a na jedny staré Dogma. Takže 60.

Odesláno

Koupil jsem Breitling Chrono SuperOcean a další fakt neplánuju, ale musím říct že jsem se stal na tomto fóru závislým a denně zde surfuji, navíc se taktéž zvýšila moje závislost a posedlost hodinkami všeobecně :D

Odesláno

zatím žádné....ale projel jem šuplata,našel několikero Primek(v celkem slušném stavu),nějaký digi,QQ a starší Poljoty....postupně to nosím k hodináři(Poljoty už mám na pacce-nemám digifoťák,ale nějak fotku udělám,maj nový tah a strašně se mi líbí).A už mám tak nějak pár favoritů,do kterých bych rád vrazil nějaké zlaťáky.....a za tu chvilku,co sem chodím,už doma poslouchám řeči,že jsem ujetej.......a teda...nejen od partnerky.....i přátelé si pomalu ťukají na čelo.Asi si holt budu muset zvyknout...nebo co já?!....Oni ať si zvyknou......:-)

Odesláno

Chceš to vědět přesně na desítky, nebo to můžu zaokrouhlit na celé stovky?

...a počítají se i desky na sbírku, watchwindery, lěštící pasty, brusné sety, ultrajemný šroubováky, otvíráky, držáky, lupy, katalogy, časopisy, knihy, trezory, měřidla, dobové plakáty, krabičky, katalogy, nebo ne? To abych v tom nedělal čurbes. Jinak si myslím, že podobné postižení ještě není tak hrozné. Slyšel jsem případy lidí, kteří ujíždějí na hracích automatech, půjčkách u všelijakých Providentů, prosedí dvě třetiny života v zakouřené hospodě, nebo si nechávají odsát břicho, nebo zkrátit nos a kvůli tomu přepadávají benzínky. Ten náš koníček je vcelku neškodný, i když netvrdím, že levný. Ale třeba takoví chudáci sběratelé Ferrari, Moneta, Picassa, vojenských tryskáčů, a hollywoodských celebrit jsou na tom mnohem hůř!

Odesláno

Asi do 30 ks, z toho 2 ks něco jiného, než Prim (Vostok a V-E) a z Prim 1 ks Linea 40 a 1 ks renovované skoroDiplomaty... Takže postižení postupuje organismem pomalu... :)

Odesláno

13 kousků.Všechno možné.Ale po mnoha dalších toužím.Ano,ano.Je to vášeň!(,,Jste všichni magoři!".....jemně mě upozorňuje žena)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...