patprom Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 S Honzou vždycky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Palec nahoru. Domluva, rychlost, balení ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaJ Odesláno 18. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2019 První obchod a vše na jedničku. Sibirnayovi jsem se nebál poslat hodinky před zaplacením, penízky poslal obratem. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Díky moc Honzovi - inzerát mě zastihl, když jsem byl na dovče, ale Sibiř na mě počkal bez mrknutí oka a ještě jsme super pokecali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Podepisuji vše co je výše uvedené, rychlá akce, perfektně zabaleno, prostě bez chyby! díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2019 At clovek s nacelnikem chlasta nebo smeli, vzdycky je to prijemna zalezitost Dik! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drexxy Odesláno 10. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2019 Za mě maximální spokojenost, odeslání pár hodin po připsání peněz, zabaleno jako cibulak od babičky, domluva super rychlá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 13. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2019 Perfektní domluva, bleskové odeslání. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Má smysl sem ještě něco psát? Obchod 1* P.S. děkuji Ti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belkov Odesláno 18. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2019 Po nekolikate a jako vzdy perfektni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Maximalni spokojenost, dobre kafe, uzasny pes a mila pani domaci P.S: hodinky jako bonus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bebe Odesláno 20. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2019 Dik za obchod! P.S. Petrando to vystihol na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Rychlá platba, všechno v pohodě. Taky jak jinak, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 (upraveno) S Honzou perfektně všechno podle domluvy, dobře jsme pokecali i jsem se něco nového dozvěděl a viděl... Díky. Upraveno 2. srpna 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Všechno proběhlo na jedničku. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 20. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2019 Dvě sms a obchod uzavřen. A tak to v Brně chodí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasX_cz Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Tady asi není co řešit. Maximální spokojenost s nákupem - rychlost domluvy i odeslání, vstřícnost při montování jiného řemene, luxusní balení. Kdykoliv příště znovu. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Rychlá akce, vše přesně jak nafoceno a popsáno, perfektně zabalený balíček do druhého dne na poště, zatím jediný člověk od kterého jsem si koupil hodinky aniž bych je viděl naživo se samozřejmou důvěrou že vše bude jak má být - a samozřejmě že bylo. Skvěly obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 Všechno podle očekávání OK a ještě jednou dík za dovoz poslovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 10. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2019 Super, on dokaze i zrychlit Ceskou postu.Balik z Brna nasledujici den v Plzni jsem uz dva roky nezazil:)diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se