Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 317
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak už tady padlo, je to nošení dříví do lesa, ale i já přidávám kladné hodnocení.

Vše proběhlo přesně dle domluvy. Děkuji za obchod a budu se těšit na případný další:-)

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Těžko říct, jestli po 13 stránkách chvalozpěvů má ještě smysl něco psát.. Ale s Honzou jsem za historii tady na chronomagu udělal už docela hodně obchodů, od malých po ty větší a prostě vždy to bylo bez jediné chyby. Tady důvěra a slovo chlapa platí, peníze chodí dřív než vůbec stihnete zabalit zboží a naopak.. Kéž bych si mohl být takhle jistý i s ostatními. Člověk to pokládá za samozřejmost, protože se snaží jednat stejně, ale v poslední době jsem se tu setkal s tolika křiváky, že je pak vždy strašně vděčný, když se ozve někdo, jako je Honza a vy víte, že tady to bude prostě v pořádku a jdete rovnou chystat balík. Respekt jemu a těm několika chlapům, co umí takto jednat a drží úroveň tohoto fóra. Díky Honzo.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Prave sme si klepli, vsetko ako ma byt, super. Uprimny k tomu ;) ukazal mi povodnu cenu hulkov ktore som od neho kupil, verim ze ked nahodou predam o par rokov budem tiez vysmiaty, dakujem

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Návštěvník Mitak
Odesláno

Asi je to zbytečné, ale pochvala Hansovi za jeden rychlý, poctivý, bezproblémový obchod s komentovanou prohlídkou :-)

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...