Marfael Odesláno 2. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna 2012 Finale 200 polohovka muzi,, moc peknej zavod. a konecne sem videl Phelpse vyhrat Kura to jsem prošvihl,se dívám na házenou:-/
Gustaf Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 byl to opravdu paradni zavod. Phelps je fenomen. Po zavode ceremonial a pak hned na semifinalovou rozplavbu a tam znovu vitezstvi. Ten clovek je neznicitelnej.
gougy Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 byl to opravdu paradni zavod. Phelps je fenomen. Po zavode ceremonial a pak hned na semifinalovou rozplavbu a tam znovu vitezstvi. Ten clovek je neznicitelnej. No to jsem včera čuměl - mezitím si dal já nevím kolik bazénů na uklidnění a pak šup a vyhraje semifinále, neuvěřitelné! (no ale je to amík a tak o genovém inženýrství ani špetka podezření )
Gustaf Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 jj, presne..si tam plavcil ve skokanskym bazenu,ze ani neregistroval probihajici ceremonial :-D mno ale jak rikal komantator..on mel ty ruce ke kolenum uz jako dite. Takze k plavani vybornej predpoklad. Nebo ze by ho inzenyri umele vyslechtili? :-D
Hasňa Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Ale blbost. Je nas sedm miliard. Pravdepodobnost, ze se narodi nekdo s uzasnymi predpoklady pro plavani, nebo sachy, nebo vrazdeni, nebo IT je proste velmi vysoka. Tyhle teorie globalniho spiknuti, rozkradani, vyhazovani penez (kdyz jinde namaji co zrat) a podobne kraviny se tady v souvislosti s Olympiadou objevuji uz az unavne casto.
gougy Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Ale blbost. Je nas sedm miliard. Pravdepodobnost, ze se narodi nekdo s uzasnymi predpoklady pro plavani, nebo sachy, nebo vrazdeni, nebo IT je proste velmi vysoka. Tyhle teorie globalniho spiknuti, rozkradani, vyhazovani penez (kdyz jinde namaji co zrat) a podobne kraviny se tady v souvislosti s Olympiadou objevuji uz az unavne casto. Vždyť to byla jen úsměvná reakce na to, že když je někdo z Číny, tak je to podezřelé a když z US, tak je to zázračný talent (sportovce DDR nemá smysl připomínat, ale i tak si myslím, že totéž probíhalo i v jiných státech, byť možná ne tak okatě)
Hasňa Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Jasny. Ja to myslel spise obecne. Byl jsem rozladeny z nastvavaciho vlakna.
Petr_P Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Druhá česká medaile! Stříbrná! Ondřej Synek - skif muži
Petr_P Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká jsou ve finále tenisové čtyřhry! A bude další medaile! Jestli to bude zlatá nebo stříbrná se dozvíme v neděli.
bohus76 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká jsou ve finále tenisové čtyřhry! A bude další medaile! Jestli to bude zlatá nebo stříbrná se dozvíme v neděli. Tož přeju jím to zlato pochopitelně
little_w Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 nevim, treba se opakuju jestli to tady uz bylo, ale nechci na to zapomenout a nerict to. uplnou nahodou jsem zavadil o zapas v beach volleyballe, kategorie muzi, pulnocni zapas CR x SRN. ac jsem to chtel vypnout a jit spat, tak jsem nemohl. co predvadeli Benes s Kubalou, to teda bylo hodne dobry. jsem vekove presne mezi nima, kondicku celkem mam, ale kdyz jsem videl jak chodi za micem, tak jsem musel smeknout pomyslny klobouk. proti tem hosanum nemeli uz energii, ale zapas byl krasnej a za takovy vykon se nemusi vubec stydet. parada!
habadej Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Také jim přeju zlato, ale problém je, že na druhé straně kurtu asi nastoupí velmi muskulaturní sportovci. Pardon, sportovkyně.
gougy Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Když to soupeřky dotáhly na 5:5 - jsem myslel, že mě trefí... Je úžasné, že máme další medaili
quest987 Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká jsou ve finále tenisové čtyřhry! A bude další medaile! Jestli to bude zlatá nebo stříbrná se dozvíme v neděli. Holky mne hodne potesily a prekvapily. A Phelps opet me presvedcil, ze asi nejakou formu a motivaci jeste ma. Opet skvely zavod
U.turn Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Dnešní utkání Roger Federer - Juan Martin del Potro, to byla fakt podívaná. Jak se vám líbilo?
Marfael Odesláno 3. srpna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Dnešní utkání Roger Federer - Juan Martin del Potro, to byla fakt podívaná. Jak se vám líbilo? Velmi dobrý match,akorát jsem víc přál Del Potrovi.Ale zdálo se mi,že Juan ke konci už moc nemohl a hodně to pálil.
U.turn Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 To je právě Del Potrova slabina tyhle dlouhý matche. Mně se líbili oba dva. Hlavne Federer a ty jeho výpady z blízka na síť. To byla paráda. Del Potro bude mít ještě určitě dost příležitostí. Je mu teprve 23 let. Myslel jsem tedy, že je o dost starší.
habadej Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Del Po odešel fyzicky, to bylo evidentní. Při jeho výšce musí být pohyb po kurtu dost unavující.
VintageLover Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Nechci to zakřiknout, ale ten náš basket se mi líbí čím dál víc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se