Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Na knížku se moc těším, ale divil bych se, kdyby se v ní dalo nalézt opravdu úplně všechno. Co se jen tady na stránkách dalo najít unikátů, které existují jen v jednom jediném, či jen v několika exemplářích, to se podle mě do jedné publikace nacpat nedá- ale bude to určitě skvělý krok vpřed. Pokud se mýlím, bude to jen příjemné překvapení !!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, v pondělí budeme chytřejší. Taky bych si tipnul, že různé malosériovky s lumi či lepším pouzdrem, třeba zlatým, tam asi nebudou všechny...a taky budu v pondělí moc rád, když zjistím, že jsem se mýlil.

.možná přikoupím ještě jednu knihu, tu s dedikací nechám bez poskvrnky, do druhé si budu vpisovat doplňující informace o číselných řadách strojků a dýnek, a taky české nazvosloví. Prachot?sky & spol. :-) :-) :-)

Odkaz ke komentáři

No, v pondělí budeme chytřejší. Taky bych si tipnul, že různé malosériovky s lumi či lepším pouzdrem, třeba zlatým, tam asi nebudou všechny...a taky budu v pondělí moc rád, když zjistím, že jsem se mýlil.

.možná přikoupím ještě jednu knihu, tu s dedikací nechám bez poskvrnky, do druhé si budu vpisovat doplňující informace o číselných řadách strojků a dýnek, a taky české nazvosloví. Prachot?sky & spol. :-) :-) :-)

Proto jsem si objednal rovnou dvě.

Odkaz ke komentáři

Vy taky? Já myslel že takhle magořím sám...

A je to tady - máme novou definici chronomagora - pacienta. Je to ten , co si koupil 2 knihy , aby si do jedné mohl dělat poznámky ......

Nevím čím to je , ale když jsem v polosnu doklopytal domu a otevřel ten těžký batoh , byly tam knihy 2 - ale proč zrovna já ???

Odkaz ke komentáři

A je to tady - máme novou definici chronomagora - pacienta. Je to ten , co si koupil 2 knihy , aby si do jedné mohl dělat poznámky ......

Nevím čím to je , ale když jsem v polosnu doklopytal domu a otevřel ten těžký batoh , byly tam knihy 2 - ale proč zrovna já ???

A já?

Odkaz ke komentáři

mám od včera také dvě, v prodejně byla velmi příjemná a usměvavá slečna prodavačka a některé vystavené modely naživo jsou téměř dokonalé, takže jsem odcházel s pocitem, že to ještš večer přečtu a že už chápu tu Orlíkománii, která je  zde velmi populární.

**

Odkaz ke komentáři

mám od včera také dvě, v prodejně byla velmi příjemná a usměvavá slečna prodavačka a některé vystavené modely naživo jsou téměř dokonalé, takže jsem odcházel s pocitem, že to ještš večer přečtu a že už chápu tu Orlíkománii, která je  zde velmi populární.

**

Orlíkománie? Ta teprv přijde. Vydrž

Odkaz ke komentáři

Orlíkománie? Ta teprv přijde. Vydrž

no ba, ale sem to myslel spíše ve smyslu, že dle vzhledu a provedení - naživo - je vidět, že ty orlíky jsou fakt dospělý hodinky...

ovšem díky ceně jsem odešel v klidu jen s knihou, teda knihami.

**

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...