Honza.manta Odesláno 7. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Já pevně věřím tomu, že bude směroplatná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2014 Na knížku se moc těším, ale divil bych se, kdyby se v ní dalo nalézt opravdu úplně všechno. Co se jen tady na stránkách dalo najít unikátů, které existují jen v jednom jediném, či jen v několika exemplářích, to se podle mě do jedné publikace nacpat nedá- ale bude to určitě skvělý krok vpřed. Pokud se mýlím, bude to jen příjemné překvapení !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 No, v pondělí budeme chytřejší. Taky bych si tipnul, že různé malosériovky s lumi či lepším pouzdrem, třeba zlatým, tam asi nebudou všechny...a taky budu v pondělí moc rád, když zjistím, že jsem se mýlil. .možná přikoupím ještě jednu knihu, tu s dedikací nechám bez poskvrnky, do druhé si budu vpisovat doplňující informace o číselných řadách strojků a dýnek, a taky české nazvosloví. Prachot?sky & spol. :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 No, v pondělí budeme chytřejší. Taky bych si tipnul, že různé malosériovky s lumi či lepším pouzdrem, třeba zlatým, tam asi nebudou všechny...a taky budu v pondělí moc rád, když zjistím, že jsem se mýlil. .možná přikoupím ještě jednu knihu, tu s dedikací nechám bez poskvrnky, do druhé si budu vpisovat doplňující informace o číselných řadách strojků a dýnek, a taky české nazvosloví. Prachot?sky & spol. :-) :-) :-) Proto jsem si objednal rovnou dvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Vy taky? Já myslel že takhle magořím sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 tak co, kdo už stojí ve frontě před obchodem čekajíc na knihu(y)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Mně přijde domů, mám ji objednanou z knihkupectví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Vy taky? Já myslel že takhle magořím sám...A je to tady - máme novou definici chronomagora - pacienta. Je to ten , co si koupil 2 knihy , aby si do jedné mohl dělat poznámky ......Nevím čím to je , ale když jsem v polosnu doklopytal domu a otevřel ten těžký batoh , byly tam knihy 2 - ale proč zrovna já ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 ...tak si tak říkám, jestli dvě stačej...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Tvl sem si koupil knihu, co má na konci citát ze Straspola :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 A je to tady - máme novou definici chronomagora - pacienta. Je to ten , co si koupil 2 knihy , aby si do jedné mohl dělat poznámky ......Nevím čím to je , ale když jsem v polosnu doklopytal domu a otevřel ten těžký batoh , byly tam knihy 2 - ale proč zrovna já ??? A já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2014 Já už to říkal před časem.Jednu knihu na běžné nošení a druhou do archívu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 ...tak si tak říkám, jestli dvě stačej...?Tak třeba já...Vzal jsem si rovnou tři!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 ...a je to tady. Já to věděl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 mám od včera také dvě, v prodejně byla velmi příjemná a usměvavá slečna prodavačka a některé vystavené modely naživo jsou téměř dokonalé, takže jsem odcházel s pocitem, že to ještš večer přečtu a že už chápu tu Orlíkománii, která je zde velmi populární.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 mám od včera také dvě, v prodejně byla velmi příjemná a usměvavá slečna prodavačka a některé vystavené modely naživo jsou téměř dokonalé, takže jsem odcházel s pocitem, že to ještš večer přečtu a že už chápu tu Orlíkománii, která je zde velmi populární.**Orlíkománie? Ta teprv přijde. Vydrž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Už zas? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Kua, kdybych věděl, že se dá dodat na prodejnu, kde stejně půjdu pro hodinky, tak bych to toho šel.Takhle jsem ji holt musel vzít z jednoho e-shopu... konec konců, bude raritní tím, že bude bez podpisu autora :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Orlíkománie? Ta teprv přijde. Vydržno ba, ale sem to myslel spíše ve smyslu, že dle vzhledu a provedení - naživo - je vidět, že ty orlíky jsou fakt dospělý hodinky...ovšem díky ceně jsem odešel v klidu jen s knihou, teda knihami. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2014 Nenapadá mě, kam ta fouknout, tak sem...kluci, sháním modré PRIMky v dobrém stavu, kdyby někdo měl a pustil by, napište. Díky, Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se