Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak se pomalu dávám dohromady po dost nepříjemném stonání a hlodá ve mně taková zvláštní otázka : mohou antibiotika likvidovat chronobundus? Mám takový pocit zvláštního ochladnutí, takové vystřízlivění po dlouhém flámu... to je spontánní uzdravování, vedlejší účinek těch antibiotik nebo ztráta soudnosti..?

Ne, jen to utlumilo tvé pravé já, nebude to ale trvat dlouho  :clap: , tak si toho zatím važ.

Odesláno

Tak se pomalu dávám dohromady po dost nepříjemném stonání a hlodá ve mně taková zvláštní otázka : mohou antibiotika likvidovat chronobundus? Mám takový pocit zvláštního ochladnutí, takové vystřízlivění po dlouhém flámu... to je spontánní uzdravování, vedlejší účinek těch antibiotik nebo ztráta soudnosti..?

hmm, tak to vůbec není dobrá zpráva... tomuhle období se odborně říká klid před bouří :)

Odesláno

Ježišmarjá, jen to ne !!!

Ja byl ted mesic na antibiotikach a byl jsem relativne v klidu,zadne nutkani,zadnej kup,nic. Ted jsem bez prasku tyden a dva prodeje,dalsi resim a chci neco koupit. Je to na palici a to jsem myslel,ze jsem to zvladl.

• po měsíci...
Odesláno

Zrovna nedávno. Ale to bylo omylem, když jsem je nechal v kalhotech a ty dal do pračky. V podstatě se rozpouští celkem blbě...

:-)

Odesláno (upraveno)

Toho jsem se bál... co s tím?  Koukat, nosit  a mazlit už nestačí, při kouření strašně sm.dí, při šňupání se strašně nadřeš s pilníkem, tak jsem myslel čistě, fešácky, rovnou do žíly...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Tohle jsem sehnal od pondělka:

post-36202-0-23689900-1426795963_thumb.jpg

A to tam chybí ještě jeden saturn ke kompletaci těch malých. Je to v pohodě? Mám takový divný pocit, jako bych ztrácel půdu pod nohama... Jaké mám šance, že neskončím takhle?:

post-36202-0-08868200-1426795985_thumb.jpg

Fotka vypůjčena z jiného vlákna od uživatele tiper

Odesláno

? Mám takový divný pocit, jako bych ztrácel půdu pod nohama... Jaké mám šance, že neskončím takhle?:

Šance?No už vlastně nulové  :lol2:

Odesláno

attachicon.gifP3190381.JPG

A to tam chybí ještě jeden saturn ke kompletaci těch malých. Je to v pohodě? Mám takový divný pocit, jako bych ztrácel půdu pod nohama... Jaké mám šance, že neskončím takhle?:

attachicon.gifPRIM.JPG

Fotka vypůjčena z jiného vlákna od uživatele tiper

Jo jo, všichni jsme GOGO!!!!!!   :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Jsem s Tebou Martine.

Odesláno

Tak jestli chceš kompletovat ty malé, tak to už je s Tebou vážné...

:-)

attachicon.gifP3190381.JPG

Odesláno

Díky za diagnózu:) Ty malé mrchy mi dal děda, když mi bylo asi osm. Byly to moje první hodinky. Dlouho jsem je nosil, rozbil sklíčko, někam zahodil, pořídil na tržnici digitálky a až do onemocnění chronobundem hodinky neřešil. Minulou neděli mi otec volá. že doma v dílně našel nějaké staré primky. Když jsem zjistil, že jsou to MOJE první hodinky... Nemá cenu popisovat ten pocit. Myslel jsem, že jsou navždy ztracené. Ještě ten den jsem zavítal na stránky prim-antiku, objevil po konzultaci s accutronem (kterému i tímto děkuji) správný cifr, k tomu přihodil satrurna a všechno bylo do dvou dnů doma. Teď jen sháním někoho, kdo mi sežene správnou sekundovou ručičku, která je na těch mých dost pokroucená, sklíčko a dá to všechno dohromady. Věděl by někdo?

Odesláno

Díky za diagnózu:) Ty malé mrchy mi dal děda, když mi bylo asi osm. Byly to moje první hodinky. Dlouho jsem je nosil, rozbil sklíčko, někam zahodil, pořídil na tržnici digitálky a až do onemocnění chronobundem hodinky neřešil. Minulou neděli mi otec volá. že doma v dílně našel nějaké staré primky. Když jsem zjistil, že jsou to MOJE první hodinky... Nemá cenu popisovat ten pocit. Myslel jsem, že jsou navždy ztracené. Ještě ten den jsem zavítal na stránky prim-antiku, objevil po konzultaci s accutronem (kterému i tímto děkuji) správný cifr, k tomu přihodil satrurna a všechno bylo do dvou dnů doma. Teď jen sháním někoho, kdo mi sežene správnou sekundovou ručičku, která je na těch mých dost pokroucená, sklíčko a dá to všechno dohromady. Věděl by někdo?

věděl :-) Ale veřejně sem už jméno hodináře nedám. 

Odesláno

Já bych to rozdělil- vteřinovku sežeň sám a pak to nech udělat. Primky umí každý průměrný hodinář, nejsou to žádný chrona o který bys musel mít obavy.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...