kuncák7 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak se pomalu dávám dohromady po dost nepříjemném stonání a hlodá ve mně taková zvláštní otázka : mohou antibiotika likvidovat chronobundus? Mám takový pocit zvláštního ochladnutí, takové vystřízlivění po dlouhém flámu... to je spontánní uzdravování, vedlejší účinek těch antibiotik nebo ztráta soudnosti..?Ne, jen to utlumilo tvé pravé já, nebude to ale trvat dlouho , tak si toho zatím važ.
Anela Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak se pomalu dávám dohromady po dost nepříjemném stonání a hlodá ve mně taková zvláštní otázka : mohou antibiotika likvidovat chronobundus? Mám takový pocit zvláštního ochladnutí, takové vystřízlivění po dlouhém flámu... to je spontánní uzdravování, vedlejší účinek těch antibiotik nebo ztráta soudnosti..?hmm, tak to vůbec není dobrá zpráva... tomuhle období se odborně říká klid před bouří
kuncák7 Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Ježišmarjá, jen to ne !!!Ja byl ted mesic na antibiotikach a byl jsem relativne v klidu,zadne nutkani,zadnej kup,nic. Ted jsem bez prasku tyden a dva prodeje,dalsi resim a chci neco koupit. Je to na palici a to jsem myslel,ze jsem to zvladl.
Honza.manta Odesláno 8. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Všichni jste magoři.Jenom já jsem letadlo.
straspol Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Všichni jste magoři.Jenom já jsem letadlo....a máš takový ty krásný palubní budíky?
long Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 ...a máš takový ty krásný palubní budíky?Knipl
straspol Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Jsem nervozní že se neozval. Určitě zase celou noc někde lítal...
Honza.manta Odesláno 9. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2015 Měl jsem vytěžovačku na Kapverdy.
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Nezkoušel někdo z Vás rozpustit Primky?
odjinud Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 Zrovna nedávno. Ale to bylo omylem, když jsem je nechal v kalhotech a ty dal do pračky. V podstatě se rozpouští celkem blbě... :-)
straspol Odesláno 14. března 2015 Nahlásit Odesláno 14. března 2015 (upraveno) Toho jsem se bál... co s tím? Koukat, nosit a mazlit už nestačí, při kouření strašně sm.dí, při šňupání se strašně nadřeš s pilníkem, tak jsem myslel čistě, fešácky, rovnou do žíly... Upraveno 14. března 2015 uživatelem straspol
malda Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 Tohle jsem sehnal od pondělka: A to tam chybí ještě jeden saturn ke kompletaci těch malých. Je to v pohodě? Mám takový divný pocit, jako bych ztrácel půdu pod nohama... Jaké mám šance, že neskončím takhle?: Fotka vypůjčena z jiného vlákna od uživatele tiper
bohus76 Odesláno 19. března 2015 Nahlásit Odesláno 19. března 2015 ? Mám takový divný pocit, jako bych ztrácel půdu pod nohama... Jaké mám šance, že neskončím takhle?:Šance?No už vlastně nulové
Pege1012 Odesláno 20. března 2015 Nahlásit Odesláno 20. března 2015 Tohle jsem sehnal od pondělka: P3190381.JPG A to tam chybí ještě jeden saturn ke kompletaci těch malých. Je to v pohodě? Mám takový divný pocit, jako bych ztrácel půdu pod nohama... Jaké mám šance, že neskončím takhle?: PRIM.JPG Fotka vypůjčena z jiného vlákna od uživatele tiperJo jo, všichni jsme GOGO!!!!!! Jsem s Tebou Martine.
odjinud Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Tak jestli chceš kompletovat ty malé, tak to už je s Tebou vážné...:-) Tohle jsem sehnal od pondělka: P3190381.JPG A to tam chybí ještě jeden saturn ke kompletaci těch malých. Je to v pohodě? Mám takový divný pocit, jako bych ztrácel půdu pod nohama... Jaké mám šance, že neskončím takhle?:
malda Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Díky za diagnózu:) Ty malé mrchy mi dal děda, když mi bylo asi osm. Byly to moje první hodinky. Dlouho jsem je nosil, rozbil sklíčko, někam zahodil, pořídil na tržnici digitálky a až do onemocnění chronobundem hodinky neřešil. Minulou neděli mi otec volá. že doma v dílně našel nějaké staré primky. Když jsem zjistil, že jsou to MOJE první hodinky... Nemá cenu popisovat ten pocit. Myslel jsem, že jsou navždy ztracené. Ještě ten den jsem zavítal na stránky prim-antiku, objevil po konzultaci s accutronem (kterému i tímto děkuji) správný cifr, k tomu přihodil satrurna a všechno bylo do dvou dnů doma. Teď jen sháním někoho, kdo mi sežene správnou sekundovou ručičku, která je na těch mých dost pokroucená, sklíčko a dá to všechno dohromady. Věděl by někdo?
financ Odesláno 21. března 2015 Nahlásit Odesláno 21. března 2015 Díky za diagnózu:) Ty malé mrchy mi dal děda, když mi bylo asi osm. Byly to moje první hodinky. Dlouho jsem je nosil, rozbil sklíčko, někam zahodil, pořídil na tržnici digitálky a až do onemocnění chronobundem hodinky neřešil. Minulou neděli mi otec volá. že doma v dílně našel nějaké staré primky. Když jsem zjistil, že jsou to MOJE první hodinky... Nemá cenu popisovat ten pocit. Myslel jsem, že jsou navždy ztracené. Ještě ten den jsem zavítal na stránky prim-antiku, objevil po konzultaci s accutronem (kterému i tímto děkuji) správný cifr, k tomu přihodil satrurna a všechno bylo do dvou dnů doma. Teď jen sháním někoho, kdo mi sežene správnou sekundovou ručičku, která je na těch mých dost pokroucená, sklíčko a dá to všechno dohromady. Věděl by někdo?věděl :-) Ale veřejně sem už jméno hodináře nedám.
bohus76 Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Malda ví kam se obrátit,dobrých hodinářů je jak šafránu a jsou zavaleni prací,také už sem raděj nic nedávám.
straspol Odesláno 22. března 2015 Nahlásit Odesláno 22. března 2015 Díky za diagnózu:) Ty malé mrchy mi dal děda, když mi bylo asi osm. Byly to moje první hodinky. Dlouho jsem je nosil, rozbil sklíčko, někam zahodil, pořídil na tržnici digitálky a až do onemocnění chronobundem hodinky neřešil. Minulou neděli mi otec volá. že doma v dílně našel nějaké staré primky. Když jsem zjistil, že jsou to MOJE první hodinky... Nemá cenu popisovat ten pocit. Myslel jsem, že jsou navždy ztracené. Ještě ten den jsem zavítal na stránky prim-antiku, objevil po konzultaci s accutronem (kterému i tímto děkuji) správný cifr, k tomu přihodil satrurna a všechno bylo do dvou dnů doma. Teď jen sháním někoho, kdo mi sežene správnou sekundovou ručičku, která je na těch mých dost pokroucená, sklíčko a dá to všechno dohromady. Věděl by někdo?Já bych to rozdělil- vteřinovku sežeň sám a pak to nech udělat. Primky umí každý průměrný hodinář, nejsou to žádný chrona o který bys musel mít obavy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se