Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

U mě cena na rodinném trhu šla také nahoru.  :)

Zatím jsem si vystačil bez lupy, ale mnoho brobdělých nocí na Aukru a Chronomagu se na mém zraku nevratně podepsalo.

:) Na youtube jsem viděl hodináře jak skládá tourbillon a při tom má zakouslé zuby do hodinářského stolu. Odkaz už bohužel nemůžu najít.

Dech a tělní tekutiny zadržuji již při výměně setrvačky. Na popatnácté se mi to většinou podaří.

Straspol: Bezva fotka. :D Myslím, že bys ji měl šoupnout ještě sem:

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/45630-osobni-fotecky-lidicek-na-tomto-foru/page-24

• po měsících...
Odesláno

No nevím, jestli se máš čím chlubit. Soudě podle Tvých příspěvků ve vražedném vláknu "Jaká chrona..." bych řekl, že ses vydal na cestu, ze které se ještě nikdy nikdo nevrátil. Občasné pootočení hlavy směrem k Novému Městu nad Metují na tom nic nezmění.

Odesláno
  V 17. 6. 2015 v 18:00, Anela napsal:

Financ : vyléčen, jen sis nechal v šuplíku pár "lahváčů" na horší časy? :)

Lahváče jsem právě nacpal do prodejního vlákna. 

V 18. 6. 2015 v 6:23, malda napsal:

Ale kufřík sis nechal. V tom vidím nějakou skrytou symboliku...

Kufr jsem si nechal i po traktorech, už mám 2 prázdný :-)

Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 16:08, financ napsal:

nj, už jsem to zaregistroval... ale stejně si nejsem jistý, jestli ti mám blahopřát k vyléčení, když si čtu co tě k tomu vede :)

Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 18:20, straspol napsal:

Jo tak. Já myslel že by se mohly vejít :gora:

Staré Orlíky jsem snad v inzerci ještě neviděl, jsem ještě chronomiminko. Ale David to dobře redukuje.  :cheers:

Odesláno (upraveno)
  V 18. 6. 2015 v 16:08, financ napsal:

V 18. 6. 2015 v 20:03, Anela napsal:

nj, už jsem to zaregistroval... ale stejně si nejsem jistý, jestli ti mám blahopřát k vyléčení, když si čtu co tě k tomu vede :)

Já bych to taky moc růžově neviděl. Předpokládám, že u většiny nás magorů to je tak, že se posunujeme směrem výš. Výš taky většinou znamená dráž. Takže čistě matematicky, když vyprázdním kufřík s traktorama a dostanu za to pár stovek (sorry, tak možná i nějaký ten tisíc) a chci ho naplnit něčím lepším, na vyšším levelu, tak to budu potřebovat nejméně o nulu navíc. Takto si nepomůžeš :) :).

Edit: překlep

Upraveno uživatelem Dzos
Odesláno
  V 18. 6. 2015 v 20:22, Dzos napsal:

Já bych to taky moc růžově neviděl. Předpokládám, že u většiny nás magorů to je tak, že se posunujeme směrem výš. Výš taky většinou znamená dráž. Takže čistě matematicky, když vyprázdním kufřík s traktorama a dostanu za to pár stovek (sorry, tak možná i nějaký ten tisíc) a chci ho naplnit něčím lepším, na vyšším levelu, tak to budu potřebovat nejméně o nulu navíc. Takto si nepomůžeš :) :).

Edit: překlep

Je to tak, každý chronomagor chce lepší a lepší kousky doma (včetně mě). Jen já si stále říkám, že ta rodina a věci kolem ní, jsou opravdu důležitější než kufr hodinek. Ale realita je, že stále nakupuju  a renovuju. Prostě chronomagoooooor jak poleno.  :death:  PS. Asi ty letecké Prim vážně potřebuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...