Přejít na obsah

Averzia proti nejakej znacke?

ivan_989

Doporučené příspěvky

ZLOjasna: a me se tahle kritika libi, proto je mam :) . Palec nahoru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky přidám jedovatou slínu.

Já mám averzi ke všem výrobcům, co tvoří primárně oblečení a najednou jsou to mistři horologie.

Tak jako bych si nekoupil auto od pekaře,  tak si nepořídím hodinky od nějaký italský buzny.

Jelikož to ovšem vysvětlit kamarádům prakticky nejde, jsem v tomto boji sám.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Taky přidám jedovatou slínu.

Já mám averzi ke všem výrobcům, co tvoří primárně oblečení a najednou jsou to mistři horologie.

Tak jako bych si nekoupil auto od pekaře,  tak si nepořídím hodinky od nějaký italský buzny.

Jelikož to ovšem vysvětlit kamarádům prakticky nejde, jsem v tomto boji sám.

Ono je to o tom, že dneska už jsou hodinky pro většinu lidí v první řadě módní doplněk. Doba kdy to byl primárně přístroj k zjišťování času je dávno pryč (pro ty kamarády asi určitě).

Odkaz ke komentáři

Vadí mi hnus který se rozpadne nebo si na něco hraje , prosím nečtěte moje první posty nebo Vás budu mít na svědomí.

Takže čína , móda .

Mám ambivalentní vztah k Eltonu ai k MPM , ale sbírám vintage Primky.

A Orlosupíky 38mm jsou jedny z vysněných.

Invicta , Steinhart - neříkám ne ale nejsou prio - kopírují.

Seiko miluji za jejich politiku.

RLX a Breitle  - jako jo , ale je na ně čas.

Mám rád Tudor.

Pateky ,Vacherony apod...nevnímám.Třeba dorostu.

Nevadí mi Philip Moris , pardon Orient..:-)

Pilotky německy se tvářících firem můžu.

Ruské značky taky.

Seagull taky.

Obecně mám rád tradice , takže raději nejlevnější pilotky Laco než Steiny,

Zatím toho moc nevím , nemám , neumím , ale rozhlížím se.

Odkaz ke komentáři

A

Vadí mi hnus který se rozpadne nebo si na něco hraje , prosím nečtěte moje první posty nebo Vás budu mít na svědomí.

Takže čína , móda .

Mám ambivalentní vztah k Eltonu ai k MPM , ale sbírám vintage Primky.

A Orlosupíky 38mm jsou jedny z vysněných.

Invicta , Steinhart - neříkám ne ale nejsou prio - kopírují.

Seiko miluji za jejich politiku.

RLX a Breitle  - jako jo , ale je na ně čas.

Mám rád Tudor.

Pateky ,Vacherony apod...nevnímám.Třeba dorostu.

Nevadí mi Philip Moris , pardon Orient..:-)

Pilotky německy se tvářících firem můžu.

Ruské značky taky.

Seagull taky.

Obecně mám rád tradice , takže raději nejlevnější pilotky Laco než Steiny,

Zatím toho moc nevím , nemám , neumím , ale rozhlížím se.

Jen doplním,  za mě štajny čím dál víc jo.  Kopírujou, o tom žádná,  ale vrací k lidem tu kvalitu za rozumnou cenu.  Někdy si říkám, že to je to co ty lidi nejvíc sejří.  Dvakrát to podobné za naprosto jiné ceny.

Odkaz ke komentáři

Mozno je to Bratislavou, kde byvam, ale poslednu dobu som si vybudoval obrovsku averziu voci hublotom. Neviem ci je to tak viditelne aj v Prahe, v Brne, atd. ale tu si staci v piatok vecer sadnut do mesta a napocitate 5-10 Hublot Big Bang (hlavne rose gold). 

Rozmyslam, ci to J. C. Biever planoval, alebo sa to nahodou "podarilo" ale mam dojem, ze ten brand je silnym magnetom pre ludi, ktori k hodinkam nemaju skutocny cit a nevedia ich ocenit, ale hladaju iba nieco ukricane, ostentativne zdoraznujuce "majetnost" majtela (co je obzvlast smiesne v kontexte, ked v 99% sa jedna o fejky).

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Nevim proc, nemam vubec zkusenost, ale nelibi se mi Orient logo ani design hodinek, pak se mi nelibi design vetsiny Primek a zatim jsem neprisel na chut Rolexkam.

Odkaz ke komentáři

Dufam ze nikoho neurazim ale mne vobec nieje po chuti znacka Rado,ich modely ma vobec neoslovuju a to nehovorim o nazve. Dalej by som do zoznamu pridal Orient a to tiez len vdaka nazvu koli ktoremu by som si ich urcite nekupil. Hodinky mozu byt ok ale...

Odkaz ke komentáři

To je pravda. Vsimol a vsimam si to v rovnakej situacii. Akurat minule si odo mna niekto pytal zapalovac a mal na ruke BB YG, ale v tomto pripade myslim ze asi orig. Ale neviem takto v rychlosti sa to neda spolahlivo identifikovat. 

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Návštěvník maxipesfik

Nikdy nezapomenu, před asi 15 lety jsem si v obchodě Tourneau v NYC prohlížel dlouze nějaké hodinky. Opodál dva zaměstnanci/prodejci drželi v ruce hodinky a velmi hrubě se o nich vyjadřovali, natolik pohrdavě, až jsem zbystřil a nepozorovaně se snažil přiblížit, bych zjistil o jakou značku jde. Jali se mne obsloužit, hodinky odložili a tenkrát jsem je poznal; IWC Portugieser.

Od té doby se přes to ne a ne přenést...

Odkaz ke komentáři

Krom vyloženě pofidérních značek, který nestojí ani za zmínku obecně nemám rád německý hodinky. Mám to stejně s autama a přeneslo se to i na hodinky. Prostě tomu chybí duše...

Pod to se můžu podepsat...

A ještě bych přidal celou ruskou produkci + Diesel, Invicta a podobné obludy jejichž majitelé je nosí na zápěstí jako klenot ve velikosti hlavičky dítěte.

Odkaz ke komentáři

to jsou moje srdcovky :D

nevpzomenes, co jim na nich vadilo? ze je to eta? nebo to byly sedmidenky a frakli, ze se ten stroj se*e?

Nikdy nezapomenu, před asi 15 lety jsem si v obchodě Tourneau v NYC prohlížel dlouze nějaké hodinky. Opodál dva zaměstnanci/prodejci drželi v ruce hodinky a velmi hrubě se o nich vyjadřovali, natolik pohrdavě, až jsem zbystřil a nepozorovaně se snažil přiblížit, bych zjistil o jakou značku jde. Jali se mne obsloužit, hodinky odložili a tenkrát jsem je poznal; IWC Portugieser. Od té doby se přes to ne a ne přenést...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...