lobak Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Mám rád autentický hodinky. Ještě jsem neviděl pilota co by měl pilotky od Štajnů a potápěče co by měl Oušny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 Martare, Nettopejre, Elogo - vezměte si příklad ze Zmizíka. Ten chlapec je mladý, hezký, bohatý a navíc mu to i myslí ....Ten by měl dostat taky banana za toho buzeranta, ne? To může taky někomu připadat urážlivé..... když už musíme být korektní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 2. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2018 dobrá pánové, nemám námitek, jde o nadhled, jak jsem už psal, díky Mitak.*** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Berte, Zmizík je můj nedostižný vzor. Tak hezkej, bohatej a chytrej jako on nikdy nebudu... a mám dost rozumu aspoň na to, abych si to přiznal (Komentovat to, jestli jsem pochopil dobře nebo špatně STYL argumentace protistrany (Dokusana) - z pozice třetí osoby - chce notnou dávku přesvědčení o vlastní neomylnosti a jediném správném pohledu na věc, nemyslíš? ;o) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Nepochopili jsme se. Budu pokračovat SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2018 Tak jsem zpět a ban beru. Argumentaci jsem zbytečně vyhrotil. A ten bumerang se mi vrátil. Nic to ovšem nemění na mém názoru. K tomuto tématu již mlčím a jdu se kochat hodinkama. Přeji hezkou neděli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_kolin Odesláno 13. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2018 Různé módní a rádoby vylhaný luxus např. Candino nebo jak se to jmenovalo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MedvedYogi Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Čo mi je skutočne proti srsti sú tie gigantické Invictus, ale aj oversize Diesel. Rozum sa mi zastavuje keď vidím tie vetroplach typy nosiť niečo, do čoho by sa im zmestili obe zápästia naraz. :X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Averzi mám ke všem hodinkám které nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM-- Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Casio... Nelíbí se mi absolutně jejich vzhled, prostě ani jeden model. Dost možná je problém i v paměti na padělky v asijských obchodech když jsem chodil na základní školu. Každý to měl v té době na ruce Věřím že jsou to kvalitní hodinky, já bych je ale na ruku nevzal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Fakt jsi viděl všechny modely? já to nosím rád.... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasM-- Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Ty horní uznávám nejsou vůbec špatný. Ale Casio díky tomu že je skutečně odolné, má na muj vkus příliš masivní konstrukci. Mám raději takové ty jednodušší hodinky. Ale je to vkus každého. To co se líbí mě se nemusí zase líbit osotatním. A to je dobře, jinak by to byla v hodinkách nuda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2018 Však jo , tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carre Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Znie to trošku detinsky, ale celkom mi vadí ak mi značka hodiniek evokuje niečo iné. Napr. Glycine, Luminox, Hamilton apod.asi som divný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Nevím proč, ale u mě je to značka Maurice Lacroix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Ja mám aktuálne averziu voči Tvojmu podpisu. Je dosť malý, neviem to prečítať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak jsem si byl v úterý sednout s pár kamarády na pivo. Samí staří dědci nad 40. Když jsem se tak díval na tu přehlídku nudy, začínám mít alergi na značku ROLEX ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 To je fakt, s Primkami se člověk nikdy nenudí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ja mám aktuálne averziu voči Tvojmu podpisu. Je dosť malý, neviem to prečítať.To se divím, že to nepřečteš, podle tvého profilového obrázku bych soudil, že jsi nějaký entomolog... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Nie som entomológ, iba starý nervák, ktorý vyrástol v časoch, keď sa na monitore šetrilo miestom. Pripadá Ti normálne, drbnúť si do podpisu taký plagát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se