JHonza Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Mam racionalni odpor k panerai. Protoze jsou proste hnusny. Spřízněná duše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 FYI, jeho tradiční výrobce "Draslovka Kolín" ho takto skutečně inzeruje a prodává - dokonce ve stejných pixlách, jen pod "nápaditě" pozměněným názvem "Uragan D2", jen pogoogluj... (sorry za offtopic) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 No já kromě Breitlingů asi další nemám,takže Breitling,které opravdu nesnáším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Mám averzi ke značkám Orient, Seiko, Jacques Lemans a Maurice Lacroix. Netuším proč, nikdy jsem žádné z nich neměl - vzhledem k oné averzi je to asi logické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník admira Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 Omega Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 (upraveno) Gucci, Armani a dalsi modni sajrajt, co si hraje na hodinarinu v baterkovym strojku o velikosti pecky od tresne, pritom kolac na ruce je to jak krava... Upraveno 2. srpna 2012 uživatelem lastam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 U mňa sa averzia prejavuje voči Rolexom (priaznivci tejto značky mi to snáď odpustia, ale mám na to svoje dôvody), hodinkám typu Laco, Prim, Maurice Lacroix, Hublot, JLC, módnym hodinkám a digitálkam všeobecne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 JETSET, TIMEX, CASIO, INVICTA, a spousta dalších... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 5. srpna 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Mam racionalni odpor k panerai. Protoze jsou proste hnusny. "There is nothing, and I do mean nothing, worse than a young man who wears a Panerai watch.." Read more: http://www.askmen.com/fashion/mens-watches_500/564_watch-snob-stop-wearing-panerai.html#ixzz22f7BkyPT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 za me Rado- hodinky pro teplouse. a na druhem miste Breitling, ale tam za to nemuze znacka, ale neuveritelne mnozstvi fejku a taky nm par typu co je nosi (120 kg, hola hlava, zadnej krk....) no vzdyt je znate...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 2hulk - ad Rado: Neznám tvé rozměry ani sexuální orientaci, ale možná by to chtělo nekoukat na modely pro baby... apropos, jak si někdo může mezi zájmy napsat funkcionalistické baráky a přitom ignorovat existenci nádherně funkčního designu třeba u řady Sintra (čímž skutečně nemyslím babské modely s kamínkama!)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 za me Rado- hodinky pro teplouse. a na druhem miste Breitling, ale tam za to nemuze znacka, ale neuveritelne mnozstvi fejku a taky nm par typu co je nosi (120 kg, hola hlava, zadnej krk....) no vzdyt je znate...... zname, zname, vypadaji jako hulk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 U mě vedou hnusárny od STORMu, které, Bůh ví proč, pár mých známých považuje za lepší hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Hulk nosi Casio AMW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corto Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Kolotočářské hodiny (čti: Breitling). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Hulk nosi Casio.. Ked rozbijas mury rukami, pridu si na svoje.. Btw, ked to je Lou osobne tak klobuk dole, celkom fit dedusko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Ked rozbijas mury rukami, pridu si na svoje.. Btw, ked to je Lou osobne tak klobuk dole, celkom fit dedusko :-) Keď si spomeniem na jeho grimasy vo filmoch, tak teraz vyzerá na svoj vek naozaj super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Teda dost mě překvapilo jak jsou všichni proti Orientu. Rozhodně jim za sebe musím nechat že zpracování maj v poměru cena výkon/super a přesvědčili mě víc než všema chválený Seika 5. I proto mám dvoje, s tím že první jsem si pořídil před dvěma lety a furt fungují bez problému a to chuděry dostaly dost záhul.Ale nikomu to brát nebudu.Jinak za mě hlavně Storm a podobné modní kraviny, potom Festina, ale to hlavně kvůli těm co je nosí. Ale nejvíc nemám rád hodinky které mají klasický ciferník a v něm digitální display jako např. tissot t-touch nebo některá casia.To bych nedal na ruku nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Zvláštní druh averze mám k hodinkám, které stojí nad 40k. Nejde o to, že bych si je nemohl dovolit, ale jednoduše se domnívám, že pak platím za značku a přispívám na propagaci a to já nerad, stejně jako když člověk musí odvádět daně. Prostě podle mě musí stát kvalitní hodinky do těch 40k. To je dostatečně iracionální si myslím...ale léčit to asi nehodlám Takže Breitling, Rolex, Panerai, Hublot...nic pro mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2012 Keď si spomeniem na jeho grimasy vo filmoch, tak teraz vyzerá na svoj vek naozaj super. Ale chronomagor teda nie je (Ale od hentakej ruky by som nechcel dostat jednu krespapulu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se