Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Nějak ste mi nasadili brouka do hlavy. Mám Leathermana Charge TTi a říkal jsem si, že bych si udělal radost tím ARC až bude k dispozici, ale když jsem koukal na tu cenovku, tak mě to probralo, že ho asi zas tak moc nepotřebuju :default_smile:. Za Čárďžra bych ho klidně čenžnul. 

Odesláno

@martar Jj, zavrtáš vývrtku, ten háček záchytné za okraj láhve jako páku a vytáhneš špunt. Super vymyšleno, jen škoda, že nepijeme se ženou víno🤣 Ale i tak už jsem to párkrát použil. 

Odesláno
před 3 hodinami, Fester napsal:

Ad vývrtka, mám tohohle mrňouse a funguje skvěle. Dokoupil jsem bity za necelá dvě kila  a je to pecka!

IMG_1465.thumb.png.be6bafb0a93447eba58b1a1f98ba3d24.png

Hmm, vymazlené to máš 👍

Odesláno
před 13 minutami, Fester napsal:

@martar Jj, zavrtáš vývrtku, ten háček záchytné za okraj láhve jako páku a vytáhneš špunt. Super vymyšleno, jen škoda, že nepijeme se ženou víno🤣 Ale i tak už jsem to párkrát použil. 

Tohle je skvěle vymyšleno! Díky

Odesláno

Dlouho jsem mu odolával. Heavy duty jako Surge nebo MT300 to není, ale Charge nebo Wave se vyrovná a jako EDC je naprosto skvělý. Pocitově je to jako Leatherman z jiného světa a to zejména díky Free mechanismu a Magnacut noži. Nic jiného se asi do kapsy dlouho nedostane. 

IMG_8859.jpeg

IMG_8860.jpeg

Odesláno (upraveno)
Před hodinou, dlubix napsal:

Dlouho jsem mu odolával. Heavy duty jako Surge nebo MT300 to není, ale Charge nebo Wave se vyrovná a jako EDC je naprosto skvělý. Pocitově je to jako Leatherman z jiného světa a to zejména díky Free mechanismu a Magnacut noži. Nic jiného se asi do kapsy dlouho nedostane.

Ty vogo, tak ten je, ty se ale máš :punk: ARC jsi ale nekupoval v ČR, anebo? Mám rozhozené sítě snad úplně všude a naskladnění prý možná v půlce února....

Upraveno uživatelem African
Odesláno
před 9 minutami, African napsal:

Ty vogo, tak ten je, ty se ale máš :punk: ARC jsi ale nekupoval v ČR, anebo? Mám rozhozené sítě snad úplně všude a naskladnění prý možná v půlce února....

Afri, jeden poslední v ČR byl, vyšťoural jsem ho včera ráno a odpoledne si ho vyzvedl. Bohužel to vypadá, že opravdu poslední.

Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, dlubix napsal:

Afri, jeden poslední v ČR byl, vyšťoural jsem ho včera ráno a odpoledne si ho vyzvedl. Bohužel to vypadá, že opravdu poslední.

Tak to je super, obrovská gratulace :guitar: Jsem rád že se ti líbí, už se na něj taky klepu....věřím že mi brzy zazvoní telefon, to už je pomalu k z Roulexkama 😅

Upraveno uživatelem African
Odesláno
před 2 hodinami, dlubix napsal:

Tak ještě Surge na těžkou práci, Rebar na cesty a budu to mít pokrytý 😄

IMG_8858.jpeg

Pokrytý to mít nebudeš nikdy. Rebar souhlas, aspoň já ho vozím po zemích EU, kde je legální. A Surge se na cestách na motorce atd., kde je možno očekávat větší nasazení, hodí, vozím ho vždy v kufru motorky nebo obytného US veterána a mockrát mi už pomohl. Hodí se i Signal, má věci co ostatní ne, zatloukám s ním stanové kolíky, pískám na psa a oheň už také rozdělal. Charge AL je klasika, v podstatě lepší Wave, ten by si mohl trochu konkurovat s ARC, ale každý má svoje.

před 2 hodinami, dlubix napsal:

IMG_8859.jpeg

IMG_8860.jpeg

Moc gratuluji, také ho mám domluvený až dorazí, ale nespěchám, mám jiné a z Free řady třeba P2 i P4. Magnetický systém funguje, otvírání nástrojů bez nutnosti rozevírat rukojeti je skvělé a navíc je vše krásně volné a ovladatelné jednou rukou. Mám rád i aretaci rukojetí při práci s kleštěmi pomocí excentrů a silentbloků (při té volnosti je nutná), systém pojistek, plus oproti Free P2/P4 je bitholder a také se mi líbí o trochu větší nůžky než má Charge / Wave.

Odesláno
před 7 hodinami, zceyee napsal:

Ten arc potrebuju .. kua. Kde mam sledovat naskladneni?

Poslední moje informace je konec února, březen, každopádně mám omezený prostor prodejců, přes které ho vezmu, takže někde se objeví možná i dřív. Nejlépe dát hlídače zboží, což umožňuje většina e-shopů. 

Odesláno
V 31. 1. 2024 v 12:17, Piplík napsal:

Můj první Leatherman. Nejblíže mi byl titanový CHARGE.

A taky dnes dorazil “Piňďa”-nejmenší sekáček co mám (-:

IMG_3157.jpeg

Je to tu sice o multitoolech, ale i tak se zeptám na použitelnost toho pidisekáčku - co se s tím dá dělat? Mně přijde, že při téhle velikosti to asi nic neusekne, krájet se s tím taky moc nedá, nikoho s tím nepíchneš... Ale třeba se pletu - má to nějakou přednost oproti běžnému noži a mám začít přemýšlet, u které kudly ulomím kus čepele:-)? Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...