kolky87 Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června grasshoper a f91 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Tak taky přispěju ..na stěně v kumbále se mi podařilo zachytit mola komorního potravinářského (Plodia interpunctella) Chvilku trvalo, než se mi ho podařilo přesvědčit, aby přestal lítat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Tak jestli to neni to, cos vzal uz placakou, tak je to docela tezka hadanka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 1. července Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července No.. pokud bys chtěl nějaké detailní foto, tak můžu poslat do SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 3. července Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července Číhám... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Tesařík pižmový 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 5. července Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července Pěkný kousek, podobné ale černé potkávám na přelomu července/srpna v Klánovickém lese, vždycky se strašně leknu když do mně vlítnout, jsou to fakt obři 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Casio a cvrček polní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 11. července Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července Certina a pěkná velká paní roháčová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 21. července Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července Chrysis ignita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července (upraveno) Také se jeden tesařík přiletěl podívat kolik je hodin a zkontrolovat ciferník Upraveno 22. července uživatelem honza1 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stodic Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Lišaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Skvělé, ty Hamiltony. Bez data, super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Nějaká divná megachlupatá švýcarská ovce a moje první "zlaté" hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna A ještě jedna s Matterhornem v pozadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 22. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna Dobijala sa do izby. Pandu ani zvysok gangu som nevidel... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Tohleto mi prosim drandí po zahradě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září před 11 minutami, martar napsal: Tohleto mi prosim drandí po zahradě To je hnus velebnosti. To bych si na ruku nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se