Návštěvník Mitak Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2019 O nových bronzovkách PAM00968 jsem psal výše.
pepyczek Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Protože jsem to nikde nenašel, zeptám se tady.Je v současné nabídce nějaký model z řady Luminor do 44 mm, se sendvičovým cifrem, bez data a mimostředky, s manuálním nátahem (kromě 8 denních)?Díky. edit: doplnění Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem pepyczek
NovacikSK Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Odesláno 13. února 2019 Tak tieto limitky (s.e.) vidim 1x..Zaujimave..modry remen na leto dobra volba..
Baker Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Novinka od Panerai, PAM977 a PAM978 Quo vadis panerai?
StefanM Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Vyvrateny sendvič. Obrazne aj doslova.
LovecK Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Tož natiskli to obráceně... kikoti!
Radek124 Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 Se jim ty vyřezaný čísla asi hromadily u mašiny, tak je zkusili opatlat luminovou a v rámci recyklace nalepit na nenalakovanej cifr - a vida, je z toho nový ultralimitkový model PS: Mrkněte na vyseknuté okénko datumovky, to je "prémiový" hliník a nebo je to tak tlusté kvůli ponorkovým údržbářům?
skalis Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Odesláno 14. března 2019 V 14. 3. 2019 v 16:01, Radek124 napsal: Se jim ty vyřezaný čísla asi hromadily u mašiny
Exiztence Odesláno 27. června 2019 Nahlásit Odesláno 27. června 2019 Nevím jestli to bude někoho zajímat ale nové 372ky používají p.3000 fragmented je to tuším od série Q? Přišlo mi to jako krok k lepšímu, na webu je maji stale se starou architekturou.
Pája1 Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2020 Chci si koupit nové potápky Panerai, ale často ještě kroužím kolem Breitling superocean nebo IWC aquatimer. Pomožte mi to rozseknout..
mandrinka Odesláno 5. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2020 Asi se zeptám hloupě, ale jaký smysl má ciferník bez minutových značek? Mně se líbí ten tvar hodinek a uvažuju, že bych si je i koupil, ale většina je bez minutových značek. Díky za vysvětlení.
Potkan Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2020 Vynechanim minutovych indexu podporovala Italian navy u jejich clenu fantazii a tim rozvijeni prave mozkove hemisfery, ktera je jak znamo zodpovedna mimo jine za dychani a poceni, cich i vnimani barev a tvaru. Stejne tak mysleni v souvislostech. To vsechno je velmi dulezite pri zaskodnicke cinnosti. Proto cim mene indexu, tim lepsi vojaci!
PEtrS Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2020 V 6. 4. 2020 v 9:30, Potkan napsal: Vynechanim minutovych indexu podporovala Italian navy u jejich clenu fantazii a tim rozvijeni prave mozkove hemisfery, ktera je jak znamo zodpovedna mimo jine za dychani a poceni, cich i vnimani barev a tvaru. Stejne tak mysleni v souvislostech. To vsechno je velmi dulezite pri zaskodnicke cinnosti. Proto cim mene indexu, tim lepsi vojaci! A co teprve takové jednoručky! Jejich majitelé jsou po několika týdnech nošení schopní u policie nahradit německého ovčáka! Já teda většinou potřebuju znát časovou informaci na úrovni "za chvilku bude" nebo "už mi to stejně ujelo"...
Radek124 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2020 @Potkan: Díky, tohle vysvětlení si musím zapamatovat a jednou to dát k lepšímu u přátel v Itálii Zbývá otázka o jaký level záškodníka by muselo jít, aby mohl "řešit problémy" s něčím jako tohle
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se