Baker Odesláno 27. února 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2017 Ahoj, nevim jakou chces barvu reminku, mrkni se v cerne a hnede na Hirsch James, Lucca, Liberty nebo v modre barve Campagnolo Bolzano a Navara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 (upraveno) Zdravím StrapShop, můžu se zeptat, zda máte v nabídce nějaký řemen podobný tomu na přiloženém obrázku? Jde mi zejména o ty plastické vlnky, nebo jak to nazvat. Zatím jsem nenašel a chtěl bych jej případně pořídit ke svým Steinhart Ocean One Legacy. Myslím, že by se k nim tento styl dost hodil.Díky moc Upraveno 6. března 2017 uživatelem vE13Lius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 6. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Ahoj, ani jeden z výrobců nemá aktuálně nic podobného v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 6. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2017 Škoda, díky za odpověď Viktore. Ahoj, ani jeden z výrobců nemá aktuálně nic podobného v nabídce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Dobrý den, objednal jsem si tyto hodinky http://www.citizenwatch.nl/MediaStorage/files/Products/Images/Preview/default/BN0150-10E.jpg a chci k nim řešit pěkný řemínek poradíte prosím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Dobrý den,k těmto hodinkám bych doporučil nějaký masivnější řemen už kvůli rozteči 20mm.Velmi dobře by tam mohl fungovat oranžový Hirsch Robby, případně HIRSCH Heavy Calf nebo HIRSCH Carbon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 22. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2017 Máme nově něco i pro Apple Watch http://www.strapshop.cz/apple-watch-adapter/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 StrapShop se umístil na třetí příčce v soutěži ShopRoku 2016 / kategorie módní doplňky - cena kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Pěkně. Škoda ze jsem to nevěděl, mohl jsem hlasovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 My jsme o tom taky nevědeli, přišlo to ráno mailem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Ahoj Bakere, hledám něco na svoje Longines Heritage 1954. Nosím je na černým Rios New Orleans a už by to chtělo kapku oživit. Uvažoval jsem tentokrát spíš nad něčím hnědým a bez vzoru, ale trošku se obávám, že ten černostříbrnej cifr nepůjde úplně ke všemu. Budu rád za všechny tipy. Šířka 20 mm, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Ahoj, zkus se podívat na některý z těchto modelů (na tyto hodinky půjde hnědá naprosto bez problému, stejně jako černá) ... HIRSCH James - tu zlatohnědou tam úplně vidímHIRSCH Arne - černýRIOS New York - černýRIOS St. Petersburg - všechny barvyHIRSCH Kent - zlatohnědá, hnědáRIOS Montana - všechny barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Zdravím, jaký řemen by jsi mi doporučil na zelený alpinisty?Ideálně aby byl voděodolný. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 Pokud je voděodolnost podmínkou, pak jednoznačně hnědý Hirsch Mariner. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2017 StrapShop se umístil na třetí příčce v soutěži ShopRoku 2016 / kategorie módní doplňky - cena kvality. :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2017 Ahoj, zkus se podívat na některý z těchto modelů (na tyto hodinky půjde hnědá naprosto bez problému, stejně jako černá) ... HIRSCH James - tu zlatohnědou tam úplně vidímHIRSCH Arne - černýRIOS New York - černýRIOS St. Petersburg - všechny barvyHIRSCH Kent - zlatohnědá, hnědáRIOS Montana - všechny barvy Díky moc, jeden z nich to asi bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Letos připravil Hirsch spoustu novinek, budeme je průběžně prezentovat jakmile se objeví na našem webu. Zatím jen v rychlosti ... ? Hirsch Robby a Hirsch Tiger nově také v šíři 21mm !? Hirsch Paul v XL provedení? Nově řemínky Hirsch pro pevné stěžejky. Novinky budou k dispozici v druhé polovině dubna 2017. O 1. dubna končí poměrně oblíbený Hirsch Viscount, nahradí jej Hirsch Capitano, který bude nově voděodolný (bohužel už za jinou cenu).Dále již nebudou k dispozici Hirsch Genuine Alligator a Hirsch Earth. Všechny tyto řemínky máme ještě za původní ceny v posledních kusech skladem a pro členy fóra nabízíme na tyto modely slevu 15%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Černočernej Tiger by se mi líbil na léto na fliegerchrono. Zúžení je z 21mm na 18 nebo 20mm? Škoda, že nedělají nějakou decentní barvu Robbyho, ta černočervená je už asi moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2017 Strapshop je prostě klasa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2017 Zúžení je z 21mm na 18 nebo 20mm? Bandi, je to 21->20mm. Já bych se na léto toho Robby nebál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se