Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den, jsem tu registrovaný velice krátokou dobu a určitě mi asi uniklo vlákno které jsem založil takže mi to promiňte.

Chtěl bych se zeptat vás zkušenějších které hodinky by jste mi v této cenové relaci doporučili. Mé požadavky jsou následující: kulaté,minimálně 42mm průměr, ne Quartz, Made in Swiss (jinak bych asi skočil do Hamiltonů)

Nějaký takový styl nebo jemu podobný bych si představoval. Děkuji za vaše tipy a názory.

post-24386-005983300 1347435501.jpg

Odesláno (upraveno)

Veď Hamiltony sú Swiss made, sú vo Swatch Group ak sa nemýlim....edit: tak bandicoot to už napísal.

ML - ich rada masterpiece je veľmi dobrý výber. Len pozor, treba vidieť naživo, nie každý model vypáli tak ako na upravených obrázkoch - viď napr. Roue Carree Seconde, z ktorých som až tak neodpadával.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odesláno

nie každý model vypáli tak ako na upravených obrázkoch - viď napr. Roue Carree Seconde, z ktorých som až tak neodpadával.

Tak naštěstí mě tento model nikterak neoslovil. Pro mě je to už lehce avantgarda. Jinak děkuji za upozornění.

Odesláno

Kup si ty ML, ktere se ti libi a je to smile_anim.gif

Jsem na vážkách a doufám v to, že se mi vašemi tipy rozšíří obzor. Nemám jasnou volbu, snad jen ML,Tagy a nebo ty Hamiltony když jsou Swiss (to je ta neznalost)

Odesláno

Hamilton je Swiss made. To, ze je to americka znacka, je zavadejici.

Mají to ale napsané na jejich stránkách že je to americká značka od roku 1892. Jeslti to spolka nějaká nandárodní aglomerace a teď se tváří jakože Made in Swiss, tak to mě moc nebere. Zná někdo přesnou historii Hamiltonu?Děkuji

Odesláno (upraveno)

se tváří jakože Made in Swiss

To se netváří jakože, to je skutečně swiss. Původní americká značka se fúzí dostala pod Swatch Group.

Stejně jako Breguet, Omega, Blancpain, Glashütte Original...

http://www.swatchgroup.com/en/brands_and_companies/watches_and_jewelry/middle_range/hamilton

Historie zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Hamilton_Watch_Company

Hledáš pochybnosti, které nejsou.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Mají to ale napsané na jejich stránkách že je to americká značka od roku 1892. Jeslti to spolka nějaká nandárodní aglomerace a teď se tváří jakože Made in Swiss, tak to mě moc nebere. Zná někdo přesnou historii Hamiltonu?Děkuji

Hamilton je swiss s US kořeny. Strojky jsou ETA, obvykle slušně poladěná, sídlo mají ve Švýcarsku v Bielu, hodinky jsou značené swiss made.

Neškodilo by přesunout diskuzi o hodinkách Hamilton z US do Swiss vlákna. Někteří to místní dělení berou moc dogmaticky

Odesláno

Jsem na vážkách a doufám v to, že se mi vašemi tipy rozšíří obzor. Nemám jasnou volbu, snad jen ML,Tagy a nebo ty Hamiltony když jsou Swiss (to je ta neznalost)

No ale to rozpeti financi je tak velky, ze ti obzory rozsirime tak, ze budes zmatenejsi nez predtim. Za 40 - 80 tisic se daji koupit NAPROSTO odlisne levely, znacky, stroje, apod. To je jako kdybys chtel auto od pul milionu nebo milionu - tam jsou uplne odlisne parametry a znacky.

Odesláno

A co Breitling Superocean Heritage? Ve velikosti 42 mm jsou u Dušáka za velmi příznivou cenu - do limitu se rozhodně vejdeš.

soudím jen dle vzhledu. Není to pro mě to pravý ořechový. Díky za tip.

Odesláno

No ale to rozpeti financi je tak velky, ze ti obzory rozsirime tak, ze budes zmatenejsi nez predtim

Na to se těším. Není nad to přemýšlet o tom, jaké hodinky si koupit.

Odesláno

Hledáš pochybnosti, které nejsou.

Možná ano ale záleží i na úhlu pohledu jednotlivce. Jsem ale moc rád za takovéto příspěvky.

Odesláno

Na to se těším. Není nad to přemýšlet o tom, jaké hodinky si koupit.

No kazdopadne to neni moc efektivni a podobnych dotazu a vlaken jsou tady desitky. A vetsinou jsou o nicem. Kdyz nevis co chces, tak to nikdy nenajdes smile_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...