maxs Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 Já klávesu měnit nebudu, ta je dobrá a u tý mi bezdrát přijde zbytečnej, tu neposouvám. Jinak v tý sadě MX5000 bude asi stejně model myšky, která jde koupit samostatně pod jiným názvem ne ? Myš je MX 1000.Tá je naozaj dobrá.Laserové snímanie,akumulátor,kolíska na dobíjanie,5+1 tlačítok,štvorsmerové kolečko a je krásna
RomanP Odesláno 2. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2007 Nojo to jo, není špatná, aly když už má nástupce v podobě MX Revolution, a tý jsem se namlsal. Můžu se zeptat, má v pohybu skrolovátka znatelné skoky ? A jde na boční tlačítka přiřadit třeba zmíněný double-click ?
D.M.hodinar Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 To Maxs: To je ta nasa mysicka, chacha. Akorat "kolebku" mam trochu jinou. ale do ruky sedne bájecne. Jako "dvojka dívci prso" , chacha
maxs Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 To RomanP: rolovanie je v pohode,nastavitelné,"skoky" má.Double-click som tam cvične navolil,dá sa. To D.M.H.: no to je ona,ale v takom svetle ako ty som ju ešte nevnímal.Počkaj........áno,asi dvojka
Lord Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 neni spatna zkusenost s kazdym bezdratovym setem to ne,ale kdyz se tu bavite o setu Logitech 5000, tak se me stalo neco podobneho, zakaznik si to poridil a do 14dnu jej dotahl na reklamaci ze to blbne.
RomanP Odesláno 2. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2007 No a jaká je situace se samotnou myší, přecejen se v setu dělí o (šířku pásma, propustnost, frekvenci) obě zařízení, mě jde jen o myš. Z pohledu prodejce, jaká by tedy vyhověla mým požadavkům ? Zkusím se na něco podívat ot toho MS, i když HW od nich nevyhledávám. Připadají mi veliký do ruky.
Lord Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 jak tu zaznelo mx1000,G7,lx7 a revolution od Logitech o MS - rada 6000 pripadne 8000,ale ta je na BT
JJ Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 Z pohledu prodejce, jaká by tedy vyhověla mým požadavkům ? Zkusím se na něco podívat ot toho MS, i když HW od nich nevyhledávám. Připadají mi veliký do ruky. V tom případě si i toho Logitecha někde odzkoušej, než ho koupíš, také je to pořádný kus myši.
hciq Odesláno 2. února 2007 Nahlásit Odesláno 2. února 2007 no jelikož můj syn hraje on line FPS hry nedalo mě a vyzkoušel jsem jich také pár, nejdříve jako dárek pro něj a nasledně u mě natrvalo zakotvil taky jeden progaming model. Nepotřebuji mraky programovatelnejch tlačítek (od toho je klávesnice) ale naprostou preciznost laserového snímače s obrovským přenosem dat a nezničitelným klikacím mechanismem. Doposavad byla vždy životnost myši do cca 700 Kč,- asi 3 měsíce, než jsem si pořídil RAZER COPPERHEAD + výbornej soft na úpravu pohybu separátně v ose x a y (úžasný u širokoúhlejch LCD)
kubson Odesláno 3. února 2007 Nahlásit Odesláno 3. února 2007 razer super ale chce si to nejdriv trochu zvyknout
Jeremy Odesláno 3. února 2007 Nahlásit Odesláno 3. února 2007 No já se teda ze všeho nejvíc těším, až začnou dělat MX Rev s drátem. Do té doby jedu s G5 v práci a na hry mám A4Tech BF750
RomanP Odesláno 8. února 2007 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Tak jsem koupil. Je to Logitech MX610, je již déle vyráběná a dle ohlasů se mi jevila jako nejvíce bezproblémová. Oproti 11% reklamací MX1000 má tahle pouhá dvě. Revolution jsem nakonec nevzal, pár věcí mi na ni vadilo, tahle se mi jeví jako příjemná myška, jede na jednu nebo dvě baterie (na dvě asi déle vydrží) a jde u ní programovat vše separátně pro jednotlivé aplikace (zvolením exe souboru aplikace). Pod nenápadnými tlačítky má dvojici ledek, které signalizují přítomnost nové pošty a nebo zprávy instant messengeru, to je ale pro mně teorie, protože to jede na outlooku a já používám thunderbirda - nevíte někdo o nějakém plug-inu do něj ? A i u icq je situace podobná, poněvadž funkce spolupracuje jen s nějakým IM od Yahoo. Přesnost laseru těžko popisovat, ale oproti optice je to o veliký kus dál.
Návštěvník YPO Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 tak mi dnes odešla do věčných lovišť MX 510 a pořídil jsem nového domácího živočicha ....... zatím se to jeví zajímavě ..... trochu mi vadí dobíjení,ale to se nedá nic dělat ..... na mojí pařátu prostě nic nevyrábí jenom tohle: http://www.logishop.cz/pr_my_mxrev.html
B.F.G. Odesláno 14. září 2007 Nahlásit Odesláno 14. září 2007 Obligátní otázka, kterou pokládám pokaždé, když se bavím o myších, krysách a pod. Kdo z vás je levák? Hraju "občas" jednu rts, jendak mám problém s velikostí (mám větší dlaně) a druhak s levou rukou.
OldaA Odesláno 18. října 2007 Nahlásit Odesláno 18. října 2007 Obligátní otázka, kterou pokládám pokaždé, když se bavím o myších, krysách a pod. Kdo z vás je levák? Hraju "občas" jednu rts, jendak mám problém s velikostí (mám větší dlaně) a druhak s levou rukou. co zkusit Apple Mighty Mouse Wireless...neni tvarovana. Mam ji a je super.
frelichl Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 co zkusit Apple Mighty Mouse Wireless...neni tvarovana. Mam ji a je super. Říct o téhle myši že je super musí být hodně špatný vtip. I když tady jde jenom o to nahonit si co nejrychleji 50 příspěvků, takže je to asi v pořádku.
OldaA Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 50 prispevku...trefa. Stve me z nemuzu pripivat kam chci, zaroven se nudim na sluzebce v hotelu...jo a tu mys mam v ruce a mam ji rad, je fajn. Co se ti na ni nelibi?
frelichl Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 50 prispevku...trefa. Stve me z nemuzu pripivat kam chci, zaroven se nudim na sluzebce v hotelu...jo a tu mys mam v ruce a mam ji rad, je fajn. Co se ti na ni nelibi? Zejména naprosto katastrofální ergonomie (ten útvar prostě není možné normálně chytnout do ruky).
JJ Odesláno 19. října 2007 Nahlásit Odesláno 19. října 2007 Zejména naprosto katastrofální ergonomie (ten útvar prostě není možné normálně chytnout do ruky). No nevím, osobně preferuju spíše Logitech a MS, ale applovskou MM mám v autě a extrémní hrůza to také není. Do mé ruky sedne poměrně dobře.
OldaA Odesláno 20. října 2007 Nahlásit Odesláno 20. října 2007 Ja jsem s ní max. spokojeny, navic ma kulicku a na bocních tlacitkach mam prepinani aplikaci.... pouzivam ji s macikem. Zkousel jsem i jine mysi, ale nemenil bych.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se