elninoelnino Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 vše naprosto v pořádku, maximálně rychlý průběh, přesně jak mám rád :-) Díky!
dawe009 Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Odesláno 28. února 2018 Přidávám se s chvalozpěvem, příkladná, rychlá a jasná domluva, peníze v klidu na CZ účet, balík přes DPD dorazil ze SK přesně dle indikace, díky trackingu šlo pohodlně sledovat, hodinky dobře zabaleny a zcela odpovídající popisu. Max spokojenost a rád někdy zase podlehnu.
sashator Odesláno 1. března 2018 Nahlásit Odesláno 1. března 2018 Další obchod, tentokrát pro více členů rodiny. Jak to dopadlo snad ani nemusím zmiňovat. Takže znovu díky!
Miriablo Odesláno 25. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2018 S Tomem absolutne bezproblemova komunikace a domluva na pohodu. Rychla platba. Davam bludistaka, zdravim a rubber at dela jen radost
prischera Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Báječnej obchod, vše proběhlo snad ještě rychleji než je možné a řemen byl jako nový, nikoliv lehce nošený . Díky!
dawe009 Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Odesláno 15. května 2018 S Tomem funguje obchodování naprosto skvěle jak ze strany prodávajícího, tak kupujícího. Velice oceňuji především jasnou a přímou komunikaci bez vymejšlení nesmyslů. Prostě jak se řekne, tak to platí, konec diskuse a člověk si může být jistý, že se to nezmění. Potkal jsem se osobně s jeho bratrem a to je taky správný chronočlověk, takže to mají evidentně v krvi. Díky a kdykoliv příště se na Tomáše zase rád obrátím.
bradda Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Odesláno 22. června 2018 Další obchod s Tomem a jako vždy na 1*
leebauer Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Odesláno 25. června 2018 Skvělý nehodinkový obchod.Rychlost,ochota,skvělá komunikace.
StefanM Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 16. srpna 2018 Super obchod bez najmenšieho problému. Odporúčam!
LovecK Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Odesláno 18. září 2018 Asi tak 357. deal s ctyrrozmernym strasakem. Ted kupoval von a zase fajn, stejne jako kdyz prodava...Ja nevim co uz psat, takze snad jen: Lovec doporučuje a dává 5* z 5 moznych!
rekib1 Odesláno 24. září 2018 Nahlásit Odesláno 24. září 2018 Prodej Tomovi proběhl naprosto bez problémů, vše jsme vyřešili rychle , stručně, věcně, tak to mám rád ! Za mě palec nahoru!
cema Odesláno 26. září 2018 Nahlásit Odesláno 26. září 2018 Děkuji za rychlý a věcný obchod. Doporučuji pro další prodej a nákup.
stampee Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Odesláno 2. října 2018 Velice příjemný obchod. Rychlá a jasná domluva, průběžná infomovanost se sledováním balicku a vše sedělo. Hodinky parádně ochráněny proti "povětrnostním vlivům" přepravy. Děkuji a zas někdy
Effe Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Odesláno 3. října 2018 Jak je popsáno výše , vše v naprostém pořádku ,co slíbí to platí .Palec hore :-)
Americkej Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Další obchod a opět proběhl k naprosté spokojenosti. Domluva bleskurychlá a vše platilo do posledního puntíku. Děkuju Ti a rád někdy zopakuji!
Kilundron Odesláno 25. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2019 Again super smooth deal with Tomas. Thank you once again
actionman1 Odesláno 27. února 2019 Nahlásit Odesláno 27. února 2019 Osobne stretko, rychla kupa z mojej strany, prijemna debata. Mozem len odporucit vsetkymi desiatimi
diadass Odesláno 8. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2019 Všechno naprosto bez problémů. Díky moc, vřele doporučuju!
LovecK Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 S kolegou jsme si volali, jen tak.... nakonec to ale dopadlo tak, že jsem mu poslal balík a on mně prachy a obě strany jsou spokojený! A tak to má bejt! Lovec znovu doporučuje a jinak to ani s tímto matadorem ani dopadnout nemůže!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se