Jezevcik2 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 nad Prim jsem už také přemýšlel, kolik stojí když chce člověk něco na míru? Řekněmě i s trochu pozměněným pouzdrem a cifrem? Jsou to schopni udělat?Ještě jsem bohužel neměl tu čest.Co si pamatuju,tak Sorbus si nechal pozměnit své Eleganty.Určitě je tu toho víc,zkus hledat.
Jezevcik2 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/38765-prim-elegant/
Sorbus Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 nad Prim jsem už také přemýšlel, kolik stojí když chce člověk něco na míru? Řekněmě i s trochu pozměněným pouzdrem a cifrem? Jsou to schopni udělat?Nu, Elton to nepochybně je schopen udělat, ale obávám se, že k uspokojení Tvých nároků by museli de facto vytvořit zcela nový model včetně unikátního pouzdra, plastického číselníku, ruček, korunky i kalibru, což při celkovém počtu 1 vyrobeného kusu nejspíš poněkud překročí Tvůj rozpočet :-)
Jezevcik2 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Pokud jsi už neudělal,tak můžeš začít návštěvou Pánské pasáže,kde se zákazníkům perfektně věnují a třeba zjistíš,že to nebude tak horké,jak předvídá Sorbus:-)Mimochodem,ty IWC jsou taky hodně dobrý.Nejsou mimo limit?
Slevin Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 No, koukám, že kousky, které se mi dříve nelíbily se mi líbit začínají. IWC portofino jsou velmi pěkné. Jestli jsou přes limit? Myslím, že už asi limit nřeším, prostě budu šetřit tak dlouho až si vysněné koupím. Čas alespoň ukáže, jestli se mi budou líbit i za několik měsíců...Jinak u Eltonu bych bral Lineu nebo spartak, ale trochu bych chtěl pozměnit cifr, možná ručky. takový sříbrný cifr a modré ručky...
Sorbus Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 (upraveno) CITIZEN Automatic CTY57-1271 nebo CTY57-1272 (světlý / černý číselník) a Grand Seiko SBGR051 nebo SBGR053 (bíle stříbřitý / černý číselník). V obou je in-house kalibr, Grand Seika mají navíc třídenní rezervu chodu. Cena se v obou případech příliš nevzdaluje od Tvého rozpočtu, ale je k ní nutné připočíst clo a DPH. Upraveno 30. září 2012 uživatelem Sorbus
Jezevcik2 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Sorbus,Citizeny mám vcelku rád,ale když nebudu hodnotit strojovnu,o které nic nevím a budu hodnotit jen a jen pouze vzhled,tak dost připomínají kvalitní řadu SARB 033/035 za zlomek ceny.Takovou investici bych asi hodně zvažoval.Pohled zespodu na"vějíř"se mi už vyloženě nelíbí.
kvejkr Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Neblaznete radit mu seika a citizeny kdyz mu zatim nevonej ani omegy:) gas nasadil slusnou latku, setri a kup si nejakou takovou bombu. Nejaky primky se tomu nemuzou vyrovnat ani kdyby mely vodotrysk.
kloubik Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 @ kvejkr: evidentně jsi tohle vlákno nepochopil, pokud sis nevšiml tady se neřeší jméno značky na ciferníku. Zkus si přečíst něco o historii a současnosti Grand Seiko, které tu jsou doporučované a pak se znova zamysli nad svým příspěvkem.
Návštěvník Snow Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 V podstatě se divím, že zatím nikdo nepřišel s Oris. Oris Artix Oris Artix Oscar Petterson L.E. Oris Artelier Date
Sorbus Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Sorbus,Citizeny mám vcelku rád,ale když nebudu hodnotit strojovnu,o které nic nevím a budu hodnotit jen a jen pouze vzhled,tak dost připomínají kvalitní řadu SARB 033/035 za zlomek ceny.Takovou investici bych asi hodně zvažoval.Pohled zespodu na"vějíř"se mi už vyloženě nelíbí.Zpracování těchto Citizen by údajně mělo být na velmi dobré úrovni a jejich výhodou proti Grand Seiko je menší výška (11 mm proti 13 mm u GS) a nižší cena. Osobně bych z těchto dvou ale také bez váhání volil GS.
instant Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 tyhle, nejsou moc vyřízlé nožky z pouzda... to Ebel puzdro je kus umenia, neviem nad cim este rozmyslas.
Micey Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 kvejkr: No vida, konečně nás navštívil pořádnej odborník. Jo a s tim Ebelem souhlasím s instantem, to pouzdro je naopak velká paráda..
Slevin Odesláno 1. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) to Sorbus: díky za příspěvky o GS jsem věděl, ale jak jsi psal, mají výšku 13mm. O Citicenech jsem neměl zdání, je to pěkný model, ale nemůžu nějak najít, kde by ho měli a za kolik...to Snow: nad nimi jsem se chvilku zamyslel, ale bohužel mají velikost 42mm což je moc, ale díky.Zatím to vidím, že se půjdu zase podívat do Panské pasáže na Primky Linea, pak to vemu k na Omegu Prestige co-axial. To jsou zatím dva kandidáti, ale začínám také přemýšlet od těch Rainer brand grand panorama. Ale když to srovnávám, vychází mi z toho Omega asi. Cena je cca 60tis. a mají co axial a inhause, rozměry 39.5x8mm což je ideál.A taky možná IWC portofino jsou úžasné.Je to špatný, začal jsem s limitem 40tis. a končím na 70tis. jen aby mě to pak přešlo... Upraveno 1. října 2012 uživatelem Slevin
Sorbus Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 O Citicenech jsem neměl zdání, je to pěkný model, ale nemůžu nějak najít, kde by ho měli a za kolik...Zhruba $3200.
kvejkr Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Kloubiku, priste si trochu prispi:) bylo to mysleny s nadsazkou, samozrejme sem nemel v umyslu urazit zaryte fandy teto skvele znacky ktera urcite vyrabi za malo penez super vyrobky. Jen si myslim ze malokdo da takovy penize za znacku ktera ma 95% modelu v desetkrat nizsi cenove relaci, pokud k ty znacce nema silnej vztah, kdyz za to muze mit jinou prestizni znacku. Konec off topicu, sem zvedavej co slevin vybere:) Upraveno 1. října 2012 uživatelem kvejkr
Slevin Odesláno 1. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) to kvekr: to by mě taky zajímalo, co Slevin vybere teda $3200 to je celkem dost, chci říct za takovéto hodinky.P.S. Ke značce seiko mám citový vztah asi ten, že to jsou zděděné první mechanické hodinky, které už běhají cca 30 let, ale už mají komplikace, takže budu asi muset měnit. Upraveno 1. října 2012 uživatelem Slevin
Jezevcik2 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Přeju Ti šťastnou ruku při výběru.Jestli neřešíš striktně finance,tak jdi do GS.Není moc těch,kteří najdou odvahu vydat tolik peněz za hodinky značky,na kterou se tolik lidí dívá s despektem.Tento"rasismus"je naprosto nepodložený a ve hře je z velké části abstraktní faktor zvaný image.
Slevin Odesláno 1. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) Už dříve jsem se zajímal o GS. Mě se velmi líbí obzvlášť řada 9S mechanical. Ovšem je tu problém. Jejich výška. Mají 13.4mm což mi přijde opravdu přenané. Jinak působí vzhedově velmi pěkně a tah je naprostá bomba. Cifr taky. Bohužel nevím, kde je zkusit. V altru je mají asi na objednávku. Cena 4000 dolarů. To už je asi moc. Upraveno 1. října 2012 uživatelem Slevin
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se