morepower Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 Mám od Brixtonu bundu na mašinu. S velikostí je to pravda, těch X před tím L mám na bundě mnohem víc než běžně, ale jinak jí není co vytknout. Tuhá, pevná, dobrý švy, dobrá podšívka. Prostě velmi solidní bunda. Koukal jsem na ty jejich stránky a už ji nedělaj, taky je to pěkně dlouho. Pád taky vydržela, jen sem ve skluzu ubrousil kus zipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2023 před 11 hodinami, morepower napsal: Mám od Brixtonu bundu na mašinu. S velikostí je to pravda, těch X před tím L mám na bundě mnohem víc než běžně, ale jinak jí není co vytknout. Tuhá, pevná, dobrý švy, dobrá podšívka. Prostě velmi solidní bunda. Koukal jsem na ty jejich stránky a už ji nedělaj, taky je to pěkně dlouho. Pád taky vydržela, jen sem ve skluzu ubrousil kus zipu Já musel tu podšívku odstranit, a teď už mi je, kůže pracuje poddává se. Podšívka při pokusu u roztažení nevydržela. Nicméně jsem to reklamoval, vrátili mi peníze a já si koupíl větší a tu poškozenou jsem si dokoupil s velkou slevou a podšívku odstranil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Tak hlavně, že nakonec sedla. Já si postupně říkal o další X (XL→XXL→XXXL→...), jak jsem ty bundy zkoušel. Nakonec sem našel, podle těch X výrazně větší, ale sedí dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 Moc děkuju za report. Budnu bych si jel tak i tak vyzkoušet do kamenné prodejny, ale jelikož jsem mimopražský, šlo mi hlavně o to, jestli má vůbec cenu vážit cestu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 (upraveno) Mě tedy křivák Brixton zklamal. Kupoval jsem asi před 10 lety, za chvíli z toho začaly všude vylézat nitě, podšívka vydržela prd. Kůže nestárne moc hezky, takže jsem ho odložil. Ale je možné, že se za tu dobu zlepšili. Upraveno 14. března 2023 uživatelem pesnoaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 14. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2023 (upraveno) EDIT: double Upraveno 14. března 2023 uživatelem pesnoaar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 (upraveno) Tak jsem si udělal po osmi letech radost novou koženou bundou a to reprodukcí A-2 amerických pilotů z WWII a jestli se nepletu, tak je to reference kterou nosil Steve McQueen ve filmu Velký útěk. Na natáčení si bundu vybíral v sekáči sám: Rough Wear Drawing No.30-1415, Contract No.W535 AC-27752. Je to koňská kůže tak jak tomu původně bylo. Měla by časem na exponovaných místech pěkně patinovat A musel jsem k ní vzít i rukavičky. Upraveno 6. ledna 2024 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 před 7 minutami, Jeronimo napsal: Tak jsem si udělal po osmi letech radost novou koženou bundou a to reprodukcí A-2 amerických pilotů z WWII a jestli se nepletu, tak je to reference kterou nosil Steve McQueen ve filmu Velký útěk. Na natáčení si bundu vybíral v sekáči sám: Rough Wear Drawing No.30-1415, Contract No.W535 AC-27752. Je to koňská kůže tak jak tomu původně bylo. Měla by časem na exponovaných místech pěkně patinovat A musel jsem k ní vzít i rukavičky. Wow nádhera! To musí být vůně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 před 7 minutami, Spongebob napsal: Wow nádhera! To musí být vůně Díky. Ještě jsem měl možnost bundu personifikovat. Tak jako měl Steve jméno: V.HILTS, tak jsem si mohl nechat dát třeba JERONIMO Samozřejmě nebyl problém dát kamkoliv jakoukoliv dobovou nášivku. Ale mohl by nastat problém při vracení což se na poprvé kvůli nevhodné velikosti i stalo. Akorát si musím pořídit nějaké pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 6. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2024 @Jeronimo odkud si ji prosím bral? A velikost oproti tabulkám je ve skutečnosti větší anebo menší? https://www.fivestarleather.us/pages/how-to-measure Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 (upraveno) před 10 hodinami, juk napsal: @Jeronimo odkud si ji prosím bral? A velikost oproti tabulkám je ve skutečnosti větší anebo menší? https://www.fivestarleather.us/pages/how-to-measure Mám konkrétně tuto: https://www.fivestarleather.us/products/repro-a2-rw-clothing-co-contract-no-w535-ac-27752-real-horsehide-leather-seal-brown-jacket U každé je tabulka velikostí, která by měla sedět. Je možnost nechat si u nich udělat bundu přímo na míru, já si nechal o proti původnímu vyobrazení proštít bundu světlejší nití kvůli většímu kontrastu. Problém je trochu v měření. Musíš to mít buď hodně v oku a nebo by tě měl změřit profi krejčí. Pak někdo rád nosí budnu volnější, je to konec konců bomberka, ale já mám raději tak jak se věci nosí teď víc na tělo. Takže první bundu jsem vracel protože byla moc volná a měla dlouhé rukávy. První tu byla do týdne od zaplacení, druhá při vrácení do čtyř dnů. Jinak si můžeš nakonfigurovat barvu úpletů, nití, nechat dát jmenovku, nášivku, jiný zip, atd. Edit: Jinak není to firma formátu Real Mccoy's nebo Buzz Rickson kde repro A-2 stojí přes pade, ale co jsem se dočetl na zahraničních forech, tak se opravdu snaží oproti koncernovým fashion záležitostem jako je třeba Avirex dělat bundy z materiálů a rozměrově 1:1 k originálu. Dosáhli toho tak, že originální bundu rozpárali do nitě a postavili ji novou, tak se to naučili. Upraveno 7. ledna 2024 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 7. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2024 Super. Díky za info! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba558 Odesláno 9. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2024 V 6. 1. 2024 v 11:50, Jeronimo napsal: Tak jsem si udělal po osmi letech radost novou koženou bundou a to reprodukcí A-2 amerických pilotů z WWII a jestli se nepletu, tak je to reference kterou nosil Steve McQueen ve filmu Velký útěk. Na natáčení si bundu vybíral v sekáči sám: Rough Wear Drawing No.30-1415, Contract No.W535 AC-27752. Je to koňská kůže tak jak tomu původně bylo. Měla by časem na exponovaných místech pěkně patinovat A musel jsem k ní vzít i rukavičky. Ta bunda vypada skvele. @Jeronimo, mohl bys postnout vic realnejch fotek? Asi takovou podobnou taky potrebuju :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 V 7. 1. 2024 v 8:27, juk napsal: Super. Díky za info! Není zač před 10 hodinami, Kuba558 napsal: Ta bunda vypada skvele. @Jeronimo, mohl bys postnout vic realnejch fotek? Asi takovou podobnou taky potrebuju :). Jasné, rád. Jen teď na to není čas a hlavně ani počasí. Fotit ji jak visí ve skříni nebo pohozená na zemi by bylo o ničem. Přihodím aspoň jednu ze včerejška kterou jsem fotil kvůli hodinkám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) Ještě přihodím něco pro fanoušky A-2 Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 Jo, ta předposlední fotka z Bands of Brothers je z mé nejoblíbenější scény, kdy si Winters konečně vychutnal Schwimera alias Sobela a postavil ho do latě, že ho nepozdravil... "Nezdravíme člověka, ale hodnost..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2024 (upraveno) před 53 minutami, Klotzman napsal: Jo, ta předposlední fotka z Bands of Brothers je z mé nejoblíbenější scény, kdy si Winters konečně vychutnal Schwimera alias Sobela a postavil ho do latě, že ho nepozdravil... "Nezdravíme člověka, ale hodnost..." Ano je to přesně ta scénka Jinak za mě má Richard Winters ve filmu právě tu nejtmavěší/nejfajnovější hnědou kterou mám také V realu měl světleší asi Dubow Ref.27798. Nášivka Airbone na levém rameni byla přidána až později kdy se 506. stala součástí 101. Bundy A-2 měli možnost mimo letectva fasovat i důstojnící výsadkářů. Upraveno 10. ledna 2024 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Já ml. Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Že jsem sem zase lez..... Bunda vypadá skvěle. Už jednu mám, cca 25 let (a to jsem jí kupoval už jetou). Nutno říct, že posledních pár let ji nenosím, protože se mi výrazně zmenšila (jsem tlustej jako prase), ale nechávám si jí kvůli vzpomínkám. Zažili jsme toho spolu poměrně hodně - 2.láska, 3.láska, 4.láska... zábavy, čundry i prachsprosté chlastačky. Teď už jen odpočívá ve skříni, čímž neskutečně štve moji ženu, i když nevím proč. Takže děkuji, Jeronimo ,mám objednanou novou (bundu) a jsem zvedavej jak to příjme žena. Foto staré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 (upraveno) před 3 hodinami, Já ml. napsal: Že jsem sem zase lez..... Bunda vypadá skvěle. Už jednu mám, cca 25 let (a to jsem jí kupoval už jetou). Nutno říct, že posledních pár let ji nenosím, protože se mi výrazně zmenšila (jsem tlustej jako prase), ale nechávám si jí kvůli vzpomínkám. Zažili jsme toho spolu poměrně hodně - 2.láska, 3.láska, 4.láska... zábavy, čundry i prachsprosté chlastačky. Teď už jen odpočívá ve skříni, čímž neskutečně štve moji ženu, i když nevím proč. Takže děkuji, Jeronimo ,mám objednanou novou (bundu) a jsem zvedavej jak to příjme žena. Foto staré... Ta je dobře zajetá. Chtěl jsem taky koupit jetou, nechce se mi roky čekat na patinu... Taky bych se nemusel dožít. Jenže za ty prachy kupovat něco na blind je na pytel. Nakonec zjišťuji, že je mi asi těsná, tak možná budu kupovat větší. Přidám ještě pár motivačních: Upraveno 14. ledna 2024 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: Ta je dobře zajetá. Chtěl jsem taky koupit jetou, nechce se mi roky čekat na patinu... Taky bych se nemusel dožít. Jenže za ty prachy kupovat něco na blind je na pytel. Nakonec zjišťuji, že je mi asi těsná, tak možná budu kupovat větší. Přidám ještě pár motivačních: Přesně jak psal někdo nahore proc sem sem lezl, objednáno, sem zvědav bylo to na hraně jestli 38 nebo 40 ale nakonec sem vzal 40, ale pokud sem spravne pochopil není problém udělat výměnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se