Prochy68 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna (upraveno) před 21 hodinami, Chosef76 napsal: Až budeš mí cestu kolem Ecco, tak je odzkoušej. Mám je asi 3 týdny a jsem nadšený. RW klasika, ale tady chybí to krvavé období. Prostě "bačkůrky" hned od začátku. A teď za pěknou cenu. https://cz.ecco.com/cs-CZ/product/5643270926/ECCO-STAKER-M?_gl=1*1dvh4eq*_up*MQ..&gclid=EAIaIQobChMIsbiw8_GChAMVkZtQBh0OqAG3EAAYASAAEgKimvD_BwE&gclsrc=aw.ds Sent from my iPhone using Tapatalk Prosim te, maji kozenou podsivku nebo nejakej textil? Tak ted jsem nasel - nepodsite usne, takze odpoved uz asi nepotrebuju Upraveno 30. ledna uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Rebel James Dean co jiného než A-2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Prosim te, maji kozenou podsivku nebo nejakej textil? Tak ted jsem nasel - nepodsite usne, takze odpoved uz asi nepotrebuju Ano, takhle mi to vyhovuje nejvíc. Celoroční obuv. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna Kdo chcete pořádný botky, tak tady je teď výprodej Berwick, navíc ještě 10% dolu s kódem DESETDOLU https://www.gentlemanstore.cz/velky-zimni-vyprodej-sleva-20-extra-10/?f[p][208][0]=1399 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Pro fanoušky teplejší ovčí kůže: B-3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 2. února Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února (upraveno) Pár Á Dvojek Peter Fonda, Quentin Tarantino s jmenovkou, Harison Ford. Upraveno 2. února uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. února Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 1982 Eric Burdon A-2 s již odpáranými úplety na rukávech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února V 27. 1. 2024 v 21:46, Jiří Sedlák napsal: Teď koukám na tuhle bundu. Je prakticky stejná jako moje 23 let stará bunda. Budu ji asi muset jet osobně vyzkoušet, protože podle toho co tady píšete budu asi potřebovat 5XL. https://www.brixtonbest.cz/panska-kozena-bunda-jasper-unique-brixton-hneda/ To jako minulý týden jsem se byl obléct a všechno bylo 3XL jen Thor Steinar všechno 4XL. Ale třeba Levi'sky jsem na ni vyblil svoji velikost a padly na první dobrou. Manšestráky Wrangler zase o číslo větší. To je Brixton fakt ujetej o dvě čísla? Tak jsem byl dneska na výletě v Praze v Brixtonu a dovezl si ji. Nakonec mi padla 3XL, takže velikosti ujetý nemaj. Mám ji akorát na tričko, možná lehčí mikinu pod ní. Ale myslím, že ji budou nosit jenom s tričkem, je totiž lehce zateplená, to je ta prošívaná podšívka. Jediné co, tak mohla být trochu lesklejší, je prakticky matná, ale hladká, ne broušená. Zajímavé je, že ta samá ve velikosti S byla z trochu lesklejšího kusu kůže. Proč maj trpaslíci vždycky nějakou výhodu nechápu. Ale teda sedí mi perfektně a vypadá vypracovaná velice kvalitně. A za ty prachy neber to. Jsem spokojen, uvidíme, jak bude patinovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února Vypadá skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Hlavně mi přesně sedla na první dobrou. Dost lidí mi doporučilo Elaskon, že po něm se bude i trochu víc lesknout. A hlavně vydrží o mnohem víc a déle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 12. února Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února Tak jsem taky neodolal a objednal z FSL. Myslim, ze velikost jsem odhadl dobre, jen si budu muset zvyknout na delku do pasu, protoze nosim vetsinou spis parky. Co se mi libi na tomhle strihu je, ze umoznuje fakt volny pohyb rukama, diky zalozkam na zadech a vsitemu klinu v podpazi. https://www.fivestarleather.us/products/men-an6552-seal-brown-pilot-flying-jacket-usn-real-goatskin-leather-fur-collar?_pos=1&_sid=7f68ded78&_ss=r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února V 12. 2. 2024 v 13:37, teg napsal: Tak jsem taky neodolal a objednal z FSL. Myslim, ze velikost jsem odhadl dobre, jen si budu muset zvyknout na delku do pasu, protoze nosim vetsinou spis parky. Co se mi libi na tomhle strihu je, ze umoznuje fakt volny pohyb rukama, diky zalozkam na zadech a vsitemu klinu v podpazi. https://www.fivestarleather.us/products/men-an6552-seal-brown-pilot-flying-jacket-usn-real-goatskin-leather-fur-collar?_pos=1&_sid=7f68ded78&_ss=r Je krásná, trefil jsi to ----------------------------------- Paul Leonard Newman a G-1 Jacket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Kirk Douglas A-2 Jacket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Bundy a hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Co to má za hodinky ten Steve McQueen..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února před 1 hodinou, Klotzman napsal: Co to má za hodinky ten Steve McQueen..? To musíme teprve vypátrat, ale věřím, že jeho příběh je tak zmapovaný, že to nebude těžké zjistit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Ve Velkým útěku? Rolex Speedking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února (upraveno) před 1 hodinou, Zlý Jabko napsal: Ve Velkým útěku? Rolex Speedking Možná. Rolex Speedking 4220. Upraveno 23. února uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 24. února Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února No, pěkný jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se