Přejít na obsah

zrodily se hodinky

Doporučené příspěvky

chlapci, chlapci

chápu a úplně rozumím vašim poznámkám o odpadu, technologii výroby, apod. Skutečně to tak může vypadat, věřte ovšem, že realita je poněkud bolestivější a diametrálně jiná.

To co je na postech výše vyšlo nejlevněji. Drátovku by nikdo nezacáloval a ten povrch po téhle technologii......brrr

někdy na srazu zájemcům udělám přednášku :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

Tak jsem si koupil Čínu. Omlouvám se všem, ale nešlo odolat a jak jsem otevřel odkaz v bazaru, bylo jasný že je beru.

Jedná se o remake původních čínských pilotek z roku 1963 (původních se vyrobilo 1400 ks), více podrobností k historii i aktuálnímu modelu je v tomto vlákně

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62167-sea-gull-1963/?p=951304

Jsem poměrně příjemně překvapený ze zpracování, hodinky jsou roztomilý, na ruce příjemný. Vzhledově trochu připomínají moje bývalý Breitlingy Premier z roku 1945 (je v nich stejný strojek), Béčka jsou mohutnější, líp zpracovaný, prostě tohle je Čína a je to poznat.

Vyzkoušel jsem přiložený NATO a kožený řemen. Víc jim sedí NATO strap, mají dlouhý nožky a na řemenu vzniká velká mezera mezi pouzdrem. Zrno asi bude mít práci a něco spíchne  :-)

Na ruce

post-13546-0-74238400-1407923013_thumb.jpg

Zkouška řemenu

post-13546-0-87463500-1407922997_thumb.jpg

Balení

post-13546-0-34360300-1407922951_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Aspon vim,ze jsou v dobrych rukach. Chtel jsem je taky,skoda,krasne hodinky.

Děla se na ně slušná fronta, aspirují na putovní hodinky. Šance tu pořád je

:eek:  Až ti (někdy) vrátím DJ, tak si půjčim tohlenc to. Díky.

Abych je ještě měl :-)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jsou rozbitý, starý a černý. Kdysi jsem o nich prohlásil, že mě vůbec, ale vůbec nelákají a že bych je vlastně nechtěl. A najednou jsou doma a mám z nich obrovskou radost.

Oprava bude stát balík, díly se budou shánět zas strašně dlouho. Na první kuknutí chybí tlačítko chrona, můstek stavěcí páky(445), kolo (1480) a péro (180/1) a asi toho bude víc. Pokud by někdo měl doma, rád zakoupím

Karlovi děkuju za tip, bez něho bych je propásl.

post-13546-0-48301100-1408996415_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Karle, máš někde fotku dýnka? Jaký tam bylo číslo?

Fotku nemám, ale stejné jako máš Ty - 150.501.

Dle onthedash tam patří 110.501... Jenže o verzi economy 150.501 se tam nepíše... 

Jsou to už třetí, co jsem takhle viděl, asi to nebude náhoda. A že by zaměnili dýnka v servisu se mi nechce věřit...

Zajímavost... Na onthedash je srovnání Carrery a Monzy (110.501) ale na poslední fotce je dýnko 150.501...

http://www.onthedash.com/docs/CompareCarrMonz.shtml

Prostě verze 150.501 na dýnku s kalibrem 12 black chrome tak lezla z fabriky (export do ČSSR).

post-21738-0-98992000-1409150491_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři

Jsou rozbitý, starý a černý. Kdysi jsem o nich prohlásil, že mě vůbec, ale vůbec nelákají a že bych je vlastně nechtěl. A najednou jsou doma a mám z nich obrovskou radost.

Oprava bude stát balík, díly se budou shánět zas strašně dlouho. Na první kuknutí chybí tlačítko chrona, můstek stavěcí páky(445), kolo (1480) a péro (180/1) a asi toho bude víc. Pokud by někdo měl doma, rád zakoupím

Už jsem ti psal, jsou super, velká gratulace. Myslím si, že je dostal do ruky sptrávnej srdcař na to, aby se dostaly do stavu, jako si zaslouží. Těším se na finále...

Odkaz ke komentáři

Velká gratulace. Jednou budou hezčí než ty moje. Jo a ještě fotka dýmka.

post-17647-0-35328200-1409154610_thumb.jpg

post-17647-0-90696000-1409154637_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...