Sedlin Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 chlapci, chlapcichápu a úplně rozumím vašim poznámkám o odpadu, technologii výroby, apod. Skutečně to tak může vypadat, věřte ovšem, že realita je poněkud bolestivější a diametrálně jiná.To co je na postech výše vyšlo nejlevněji. Drátovku by nikdo nezacáloval a ten povrch po téhle technologii......brrrněkdy na srazu zájemcům udělám přednášku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Tak jsem si koupil Čínu. Omlouvám se všem, ale nešlo odolat a jak jsem otevřel odkaz v bazaru, bylo jasný že je beru. Jedná se o remake původních čínských pilotek z roku 1963 (původních se vyrobilo 1400 ks), více podrobností k historii i aktuálnímu modelu je v tomto vlákně http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/62167-sea-gull-1963/?p=951304 Jsem poměrně příjemně překvapený ze zpracování, hodinky jsou roztomilý, na ruce příjemný. Vzhledově trochu připomínají moje bývalý Breitlingy Premier z roku 1945 (je v nich stejný strojek), Béčka jsou mohutnější, líp zpracovaný, prostě tohle je Čína a je to poznat.Vyzkoušel jsem přiložený NATO a kožený řemen. Víc jim sedí NATO strap, mají dlouhý nožky a na řemenu vzniká velká mezera mezi pouzdrem. Zrno asi bude mít práci a něco spíchne :-) Na ruce Zkouška řemenu Balení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Ale jo, na blbnuti dobry. Taky jsem je chtel vzit, ale na stopro vim, ze bych je neunosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 Ale jo, na blbnuti dobry. Taky jsem je chtel vzit, ale na stopro vim, ze bych je neunosil jj, na blbnutí výborný. Už jsem musel něco koupit, už jsem měl malý absťáček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 13. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2014 jj, na blbnutí výborný. Už jsem musel něco koupit, už jsem měl malý absťáček :-)Rozumim, ani nevis jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Aspon vim,ze jsou v dobrych rukach. Chtel jsem je taky,skoda,krasne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 15. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 (upraveno) Až ti (někdy) vrátím DJ, tak si půjčim tohlenc to. Díky. Upraveno 15. srpna 2014 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2014 Aspon vim,ze jsou v dobrych rukach. Chtel jsem je taky,skoda,krasne hodinky.Děla se na ně slušná fronta, aspirují na putovní hodinky. Šance tu pořád je Až ti (někdy) vrátím DJ, tak si půjčim tohlenc to. Díky.Abych je ještě měl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zerfoss Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 paradne vlakno... klobuk dolu sefe! tie vitazne heuer chrona mi natlacili chrobaka do hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2014 Jsou rozbitý, starý a černý. Kdysi jsem o nich prohlásil, že mě vůbec, ale vůbec nelákají a že bych je vlastně nechtěl. A najednou jsou doma a mám z nich obrovskou radost.Oprava bude stát balík, díly se budou shánět zas strašně dlouho. Na první kuknutí chybí tlačítko chrona, můstek stavěcí páky(445), kolo (1480) a péro (180/1) a asi toho bude víc. Pokud by někdo měl doma, rád zakoupímKarlovi děkuju za tip, bez něho bych je propásl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 jsou fakt hnusný, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 jsou fakt hnusný, gratuluji Je to hnus velebnosti... Ale už se těším, až budou vypadat tak nějak podobně. Rád sem do tohohle vlákna chodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Karle, máš někde fotku dýnka? Jaký tam bylo číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) Karle, máš někde fotku dýnka? Jaký tam bylo číslo?Fotku nemám, ale stejné jako máš Ty - 150.501.Dle onthedash tam patří 110.501... Jenže o verzi economy 150.501 se tam nepíše... Jsou to už třetí, co jsem takhle viděl, asi to nebude náhoda. A že by zaměnili dýnka v servisu se mi nechce věřit... Zajímavost... Na onthedash je srovnání Carrery a Monzy (110.501) ale na poslední fotce je dýnko 150.501...http://www.onthedash.com/docs/CompareCarrMonz.shtml Prostě verze 150.501 na dýnku s kalibrem 12 black chrome tak lezla z fabriky (export do ČSSR). Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. srpna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Diky za info, tohle vim. Spis me zajima, jestli nekde existuji economy Monzy s dynkem 110.501.V tom Heueru musel byt taky pekny bordel. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Zatím jsem je nenašel... Quartz Crisis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) :-) Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Jsou rozbitý, starý a černý. Kdysi jsem o nich prohlásil, že mě vůbec, ale vůbec nelákají a že bych je vlastně nechtěl. A najednou jsou doma a mám z nich obrovskou radost.Oprava bude stát balík, díly se budou shánět zas strašně dlouho. Na první kuknutí chybí tlačítko chrona, můstek stavěcí páky(445), kolo (1480) a péro (180/1) a asi toho bude víc. Pokud by někdo měl doma, rád zakoupímKarlovi děkuju za tip, bez něho bych je propásl. Už jsem ti psal, jsou super, velká gratulace. Myslím si, že je dostal do ruky sptrávnej srdcař na to, aby se dostaly do stavu, jako si zaslouží. Těším se na finále... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 Jsou rozbitý, starý a černý. Kdysi jsem o nich prohlásil, že mě vůbec, ale vůbec nelákají a že bych je vlastně nechtěl. A najednou jsou doma a mám z nich obrovskou radost.Oprava bude stát balík, díly se budou shánět zas strašně dlouho. Na první kuknutí chybí tlačítko chrona, můstek stavěcí páky(445), kolo (1480) a péro (180/1) a asi toho bude víc. Pokud by někdo měl doma, rád zakoupímKarlovi děkuju za tip, bez něho bych je propásl.Velká gratulace. Jednou budou hezčí než ty moje. Jo a ještě fotka dýmka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2014 (upraveno) Velká gratulace. Jednou budou hezčí než ty moje. Jo a ještě fotka dýmka.Nebudou. EDIT: Budou hezké stejně. Upraveno 27. srpna 2014 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se