Chorche Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 (upraveno) Co na ně říkáte? Osobně mi to přijde dost šílené...Zdroj: chronoshop.cz (jak jinak ) Upraveno 30. září 2012 uživatelem Chorche
quest987 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Ta cerno cervena kombinace nevypada uplne marne. Zalezi jak to vypadaj na zivo
misoo Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Thea Rasche by z nich mala radost http://en.wikipedia.org/wiki/Thea_Rasche
instant Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 podla mna maju najvymakanejsiu datumku na trhu.
misoo Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 co by som zato dal keby som si tuto datumovku mohol preniest do stajnov...
instant Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 V 1. 10. 2012 v 6:37, misoo napsal: co by som zato dal keby som si tuto datumovku mohol preniest do stajnov... ty blaho, to vazne? masochisticke vlakno jak vysite.. 1. steiny2. datumka po mrtvici, ale cislo 5 stale zije3. misoo nema mobil
misoo Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 kua ved uz neni tak skoro rano... ale ani jednemu bodu nechapem...
FraK Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Přijde mi to jako super úlet. Já osobně bych si je nekoupil, ale věřím, že pro někoho extravagantně založeného je trefa do černého.
Americkej Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Tímhle se Archimede tedy shodili, nemyslím tím barevnou kombinaci (která se mi nelíbí), ale ta datumovka je průšvih na úrovni laciné číny.
instant Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 V 1. 10. 2012 v 6:48, misoo napsal: kua ved uz neni tak skoro rano... ale ani jednemu bodu nechapem... 1. moj vztah k S. je uprimny a vrucny2. tvar ciferniku pripomina tvar cloveka - nech nie som morbidny tak priamo Petra Griffina - po mozgovej mrtvici a strate kontroly nad lavou castou tvare. Index 5 to datumove okienko tesne lizlo, ergo prezil, ale okienko sa uspesne derie doprostred cifernika..3. ked potrebujes na retro pilotkach datum tak sa ti asi pokazil mobil, abo ti ho cmajzli
Dali Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Chybí už jenom žlutý srp a kladivo a můžeš pilotovat MIG 21.
misoo Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 hehe, no moze byt aj taky pohlad na vec, no mne ten datum praveze velmi opticky vyhovuje, v ciernej ho tam vobec neni vidno, pripomina mi to nepodstatny senzor vlhkosti ako maju sinny, nazivo sa mi to paci samozrejme na oficialnych fotkach to kole oci a narusa cifernik, no nazivo je to celkom schovane mne by sa to v S. pacilo, viem ze estetickejsi by bol "normalny datum" niekde na 3 alebo 6, no kedze chceme aby b-uhr boli "bez" datumu, toto riesenie sa mne pozdava napr:
Chorche Odesláno 1. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Těžko říct, jestli naživo bude ta datumovka tak hrozná, ale na fotce vypadá děsně. Na těch černých to ještě jde, ale tady ... Bílé se mi ještě celkem líbí, červená už je moc velký úlet. Fakt nechápu, co tím sledovali...
bcmike Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Tento způsob pilotních hodinek, zdá se mi poněkud nešťastným.
calv Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 Tohle je teda těžká tragédie. Koukám na to už tak 15 minut a nevěřícně kroutím hlavou (no dobře spíše čučím na Top Gear). Designer se musel asi pěkně ožrat. A s ním i ten, kdo to pustil do výroby...
kaparnas Odesláno 20. října 2012 Nahlásit Odesláno 20. října 2012 Datumovka je skvela a stylova - mam Archimede Pilot H - a zacinam zjistovat, ze mi tam datumovka zacina cim dal vic schazet.
kuncák7 Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Osobně me to nepřijde úplně šílený, hnusný ano, ale šílený ne ( snaha se odlišit ). Nekoupil bych si to ( rozhodně ne v červeném provedení ).
kubson Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Odesláno 30. října 2012 přišly nám na obchod, jsou takové veselé další fotky v galerii
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se