Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co na ně říkáte? Osobně mi to přijde dost šílené...

Zdroj: chronoshop.cz (jak jinak :) )

post-5318-082757800 1349040543.jpg

post-5318-099975700 1349040654.jpg

Upraveno uživatelem Chorche
Odesláno
  V 1. 10. 2012 v 6:37, misoo napsal:

co by som zato dal keby som si tuto datumovku mohol preniest do stajnov... :rolleyes:

ty blaho, to vazne? masochisticke vlakno jak vysite..

1. steiny

2. datumka po mrtvici, ale cislo 5 stale zije

3. misoo nema mobil

Odesláno
  V 1. 10. 2012 v 6:48, misoo napsal:

kua ved uz neni tak skoro rano... ale ani jednemu bodu nechapem... :worried_anim:

1. moj vztah k S. je uprimny a vrucny

2. tvar ciferniku pripomina tvar cloveka - nech nie som morbidny tak priamo Petra Griffina - po mozgovej mrtvici a strate kontroly nad lavou castou tvare. Index 5 to datumove okienko tesne lizlo, ergo prezil, ale okienko sa uspesne derie doprostred cifernika..

3. ked potrebujes na retro pilotkach datum tak sa ti asi pokazil mobil, abo ti ho cmajzli :)

post-4112-054603300 1349088016.jpg

Odesláno

hehe, no moze byt aj taky pohlad na vec, no mne ten datum praveze velmi opticky vyhovuje, v ciernej ho tam vobec neni vidno, pripomina mi to nepodstatny senzor vlhkosti ako maju sinny, nazivo sa mi to paci :) samozrejme na oficialnych fotkach to kole oci a narusa cifernik, no nazivo je to celkom schovane ;) mne by sa to v S. pacilo, viem ze estetickejsi by bol "normalny datum" niekde na 3 alebo 6, no kedze chceme aby b-uhr boli "bez" datumu, toto riesenie sa mne pozdava ;)

napr:

ua7919-a1.5-2.jpg

Odesláno

Těžko říct, jestli naživo bude ta datumovka tak hrozná, ale na fotce vypadá děsně. Na těch černých to ještě jde, ale tady ... :(

Bílé se mi ještě celkem líbí, červená už je moc velký úlet. Fakt nechápu, co tím sledovali...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tohle je teda těžká tragédie. Koukám na to už tak 15 minut a nevěřícně kroutím hlavou (no dobře spíše čučím na Top Gear). Designer se musel asi pěkně ožrat. A s ním i ten, kdo to pustil do výroby... :drunk:

Odesláno

Osobně me to nepřijde úplně šílený, hnusný ano, ale šílený ne ( snaha se odlišit ). Nekoupil bych si to ( rozhodně ne v červeném provedení ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...