Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 3. 10. 2012 v 9:08, Seamaster napsal:

Tak jsou to asi posledni diversky od Omegy, co jeste davaji smysl. Kdy je zacnes tunit? :whistle:

To ještě nevim,ale už mi přišel fungláč vercajk na ty naše vylomeniny.Dovnitř ale určitě nepolezu ,určitě by mi zůstala hrst šroubků,co nikam nepatřej :hang:

Odesláno

Jo, jo, Omega je prostě pecka záležitost, velká gratulace :notworthy: A hlavně je vem někdy pod vodu, takm kam patří, nebo ti uschnou :smile_anim: Jsou parádní"

Odesláno (upraveno)

Gratulujem, tiež ich mám, ale na oceli, ale eufória už vyprchala a hľadám niečo nové. Tým som ťa nechcel sklamať, asi mám syndróm vyhorenia, teda čo sa hodiniek týka :)

S tou cestou na konci ohľadne dream watch by som počkal, nič v zlom :smile_anim:

Upraveno uživatelem robo
Odesláno (upraveno)

Je to o tom, či vydržíš dlhšie šetriť a kúpiš jedny drahšie hoďky, alebo viac lacnejších, asoň u mňa je to tak :smile_anim:

A vlastne potom budeš tie lacnejšie veľmi pod cenu predávať

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Superkrásné sportovní a zároveň vysoce elegantní hodinky, na kterých nelze najít chybu :notworthy: Díky za moc pěkné fotky, které to potvrzují. Gratuluji ke splnění velkého snu a zároveň bych se jako nováček rád zeptal, zda takové hodinky budeš používat na běžné nošení, na zvláštní příležitosti, či jako sběratelský kousek do vitrínky a na občasné "pomazlení"? :)

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 17:23, Toblin napsal:

Superkrásné sportovní a zároveň vysoce elegantní hodinky, na kterých nelze najít chybu :notworthy: Díky za moc pěkné fotky, které to potvrzují. Gratuluji ke splnění velkého snu a zároveň bych se jako nováček rád zeptal, zda takové hodinky budeš používat na běžné nošení, na zvláštní příležitosti, či jako sběratelský kousek do vitrínky a na občasné "pomazlení"? :)

Děkuji za komentáře.Budu je používat na běžné nosení,asi na kaučuku,tahu je mi trochu líto,spona to odnese vždy jako první.Rozhodně je šetřit nijak nemíním,(což u mě znamená chození s rukou pod svetrem :D ) ale na nějaký to sportování je nechám doma.

Odesláno
  V 5. 10. 2012 v 17:46, Daemonultimate napsal:

Děkuji za komentáře.Budu je používat na běžné nosení,asi na kaučuku,tahu je mi trochu líto,spona to odnese vždy jako první.Rozhodně je šetřit nijak nemíním,(což u mě znamená chození s rukou pod svetrem :D ) ale na nějaký to sportování je nechám doma.

V zimě pod svetrem a v létě přes zápěstí obalit transparentní fólií :) Souhlasím s tebou, že hodinky je třeba nosit, protože od toho zkátka jsou a jedině tak ti budou dělat opravdovou radost a hlavně pokaždé, když se na ně podíváš.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...