Daemonultimate Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 (upraveno) No u mě je to jasný,určitě přijdou další cíle v životě,ale ty jdou mimo mé zápěstí. No uvidíme co udělá Omega během dalších 5 let Upraveno 3. října 2012 uživatelem Daemonultimate
bandicoot Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ty jsou skvělý. Jedny z mých wish, který mi na ruce ale nesedí díky sklonu gumy a koncovky tahu (a malý se mi proporčně moc nelíbí).Opravdu perfektní hodinky.Gratuluju.
Seamaster Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Tak jsou to asi posledni diversky od Omegy, co jeste davaji smysl. Kdy je zacnes tunit?
Daemonultimate Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 V 3. 10. 2012 v 9:08, Seamaster napsal: Tak jsou to asi posledni diversky od Omegy, co jeste davaji smysl. Kdy je zacnes tunit? To ještě nevim,ale už mi přišel fungláč vercajk na ty naše vylomeniny.Dovnitř ale určitě nepolezu ,určitě by mi zůstala hrst šroubků,co nikam nepatřej
African Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Jo, jo, Omega je prostě pecka záležitost, velká gratulace A hlavně je vem někdy pod vodu, takm kam patří, nebo ti uschnou Jsou parádní"
Gustaf Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Gratuluju k nákupuu a k úžasnýmu příběhu...
robo Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Gratulujem, tiež ich mám, ale na oceli, ale eufória už vyprchala a hľadám niečo nové. Tým som ťa nechcel sklamať, asi mám syndróm vyhorenia, teda čo sa hodiniek týka S tou cestou na konci ohľadne dream watch by som počkal, nič v zlom Upraveno 4. října 2012 uživatelem robo
Daemonultimate Odesláno 4. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2012 No,dnes jsem očumoval Nardiny,ale to je mimo mojí hru.Tak jako všechno,ale asi časem proběhnou Fortisy nebo zas něco z Citizenu,podle čeho budu štelovat čas,ty Casia Oceanus už mě moc neba.
robo Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Je to o tom, či vydržíš dlhšie šetriť a kúpiš jedny drahšie hoďky, alebo viac lacnejších, asoň u mňa je to tak A vlastne potom budeš tie lacnejšie veľmi pod cenu predávať Upraveno 4. října 2012 uživatelem robo
Daemonultimate Odesláno 4. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2012 V 4. 10. 2012 v 18:21, robo napsal: Je to o tom, či vydržíš dlhšie šetriť a kúpiš jedny drahšie hoďky, alebo viac lacnejších, asoň u mňa je to tak A vlastne potom budeš tie lacnejšie veľmi pod cenu predávať No a díky tomu ted mám ty PO.
El Nano Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Hezky napsaný a hodinky ještě hezčí! Fakt super!
Daemonultimate Odesláno 4. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2012 V 4. 10. 2012 v 18:49, El Nano napsal: Hezky napsaný a hodinky ještě hezčí! Fakt super! Díky
gmic@1986 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Gratulace,nadherny hodinky! At slouzi..
Toblin Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Superkrásné sportovní a zároveň vysoce elegantní hodinky, na kterých nelze najít chybu Díky za moc pěkné fotky, které to potvrzují. Gratuluji ke splnění velkého snu a zároveň bych se jako nováček rád zeptal, zda takové hodinky budeš používat na běžné nošení, na zvláštní příležitosti, či jako sběratelský kousek do vitrínky a na občasné "pomazlení"?
Daemonultimate Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 V 5. 10. 2012 v 17:23, Toblin napsal: Superkrásné sportovní a zároveň vysoce elegantní hodinky, na kterých nelze najít chybu Díky za moc pěkné fotky, které to potvrzují. Gratuluji ke splnění velkého snu a zároveň bych se jako nováček rád zeptal, zda takové hodinky budeš používat na běžné nošení, na zvláštní příležitosti, či jako sběratelský kousek do vitrínky a na občasné "pomazlení"? Děkuji za komentáře.Budu je používat na běžné nosení,asi na kaučuku,tahu je mi trochu líto,spona to odnese vždy jako první.Rozhodně je šetřit nijak nemíním,(což u mě znamená chození s rukou pod svetrem ) ale na nějaký to sportování je nechám doma.
Toblin Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Odesláno 5. října 2012 V 5. 10. 2012 v 17:46, Daemonultimate napsal: Děkuji za komentáře.Budu je používat na běžné nosení,asi na kaučuku,tahu je mi trochu líto,spona to odnese vždy jako první.Rozhodně je šetřit nijak nemíním,(což u mě znamená chození s rukou pod svetrem ) ale na nějaký to sportování je nechám doma.V zimě pod svetrem a v létě přes zápěstí obalit transparentní fólií Souhlasím s tebou, že hodinky je třeba nosit, protože od toho zkátka jsou a jedině tak ti budou dělat opravdovou radost a hlavně pokaždé, když se na ně podíváš.
Daemonultimate Odesláno 5. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2012 Já totiž tak nějak nevim na co bych si je jinak pořizoval,kdyby šlo o sběratelství určitě bych se díval jiným směrem.Když to přirovnám,je to jako si koupit mergla a nejezdit s ním.Vždyt je to normální kus ikdyž trochu navoněnější.
bengoro Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Odesláno 6. října 2012 Nádherný hodinky. Super velikost. Gratuluji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se