Návštěvník Snow Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Jo, díky. Spíš mě zajímala cena v CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 hmmmmh... ale su kua pekne Hergot instante, odkud máš ten obrázek ? Nemáš někde větší rozlišení ? Potřeboval bych ho do svého archivu, hledám ho celou noc a nemohu ho nikde najít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Jo, díky. Spíš mě zajímala cena v CZK. 49000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Děkuji moc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 glycine ma obcas stastnu ruku na cierne hodinky. Mystery vyzeraju fakt dobre, a napr. tieto dvoje ma provokuju uz dlho ale sme off topic, podme ochkat na Vintage Airmanmi, zasluzia si No, nerekl bych stastna ruka na cerne hodinky... dlouho jsem se tesil na Stealth od Glycinu, dokonce jsem byl rozhodnuty, ze je proste chci, ale pak v realu desne velke zklamani Takze bych moc od tech cernych Mystery uz moc neocekaval... nebo spis bych si pockal jak budou vypadat nazivo.Jinak ty Vintage jsou povedeny, celkove Airmany jsou good. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitoma Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Jsem také rád za tento model, odkazující na první model Aimanů ( či spíše ověřovací serii vzhlem počtu vyrobených kusů). Můžeme polemizovat proč lupa, nebo proč tyto ručičky, proč ne plné dýnko nebo tyto koruky, ale kolik by bylo kupců na věrnou kopii a jaká by byla cena? Původmí dřevěné krabičky jsou úžasné, rád bych je někdy porovnal. Záruční list má být "na starém papíře" , tam by inspirace původními doklady mnoho nestála, tak uvidíme. Za mě je celek je povedený tak příjemný let. Upraveno 12. října 2012 uživatelem fitoma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2012 (upraveno) No, nerekl bych stastna ruka na cerne hodinky... dlouho jsem se tesil na Stealth od Glycinu, dokonce jsem byl rozhodnuty, ze je proste chci, ale pak v realu desne velke zklamani Takze bych moc od tech cernych Mystery uz moc neocekaval... nebo spis bych si pockal jak budou vypadat nazivo.Jinak ty Vintage jsou povedeny, celkove Airmany jsou good.Všem zájemcům, kteří byli modelem Stealth naživo zklamáni oznamujeme, že sdílíme stejný názor. Na přání je teď tedy nově nabízíme i s antireflexem, bez kterého vypadají fakt dost divně. Jak budou aktuální fotky s přehozeným sklem, okamžitě je zveřejníme. Díky za trpělivost a přízeň.Za Chronoshop Cyril. Upraveno 21. října 2012 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Hergot instante, odkud máš ten obrázek ? Nemáš někde větší rozlišení ? Potřeboval bych ho do svého archivu, hledám ho celou noc a nemohu ho nikde najít.Pokud jsi ten obrázek nenašel, tak já ho tu rád vystavím. Snad nebude vadit ta velikost. Zdroj: AZ Fine Time Blog Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 to Skipi - paráda. Velice Ti děkuji, udělal si mi ohromnou radost, fakt !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 Hergot instante, odkud máš ten obrázek ? Nemáš někde větší rozlišení ? Potřeboval bych ho do svého archivu, hledám ho celou noc a nemohu ho nikde najít. prepac Roman, ale nejako som tento prispevok v dobe jeho vzniku prehliadol.. pozeram za Skipi to uz napravil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 prepac Roman, ale nejako som tento prispevok v dobe jeho vzniku prehliadol.. pozeram za Skipi to uz napravil Nic se neděje Juraji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Hodinky máme konečně skladem - víc fotek na webu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2012 Glycine Airman schvaluje i Watch Snob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Hodinky máme konečně skladem - víc fotek na webu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. pekne hodinky aj fotky.. nebola by nejaka fotka kde je vidno sklo nad cifernikom z profilu? zaujimalo by ma ako je vypukle /resp. ci vobec je/. vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2012 pekne hodinky aj fotky.. nebola by nejaka fotka kde je vidno sklo nad cifernikom z profilu? zaujimalo by ma ako je vypukle /resp. ci vobec je/. vdaka sklíčko je mírně vypouké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 (upraveno) obrazok lepsi tisic slov, nasiel som nahodou..link vazeni pratele, ano: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2012 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Tady sedi uplne vsechno. Na tom hadru jsou bezvadny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Tie rucicky mohli tiez trochu poriesit. Mne tam nesedia. Ale sponu maju fajnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flivver Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2012 Na mňa rušivo pôsobíí lupa a nápisy AM PM NOON (ešte pri dátume mohlo byť DATE). Tieto nedostatky ma tešia, inak by hodinky išli do preplneného zoznamu Wanted Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 26. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2012 (upraveno) Vidíš, mně ty nápisy taky ruší, dokonce mi přijdou debilní, ale je to prostě stylová retro legrace a tak tam patří a dělají ozdobu !! Lupa a červená datumka jsou parádní, hadrový řemen jako ulitý ( možná jiná barvička, nějaká písková/khaki/olivová ?? nebo na střídačku ), všechny ty fonty jsou neokoukaný a žánrově přesný. Sklíčko opravdu špicovní. Celek je živý a vyvážený a čitelný. Vkusná krabička s adresou ( kterou bych si jistě vypálil nad sporákem rozžhaveným hřebíkem) korunuje radost ! Za mě palec nahoru, bez chyby ! Další classic od glycine airman. Kdybych mohl za sebe, tak:- ještě přidám midnight - dám noon - 12 nahoru - aby byly ještě frajerštější pro zasvěcenou minoritu- minerální dýnko je fakt bléééé nadbytečná komerce - chci kovový - naštěstí není skorem vůbec vidět a tak to oželím. Upraveno 26. listopadu 2012 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se