Přejít na obsah

Glycine Airman Vintage 1953

jankoxxx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Snow

hmmmmh... ale su kua pekne

Hergot instante, odkud máš ten obrázek ? Nemáš někde větší rozlišení ? Potřeboval bych ho do svého archivu, hledám ho celou noc a nemohu ho nikde najít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

glycine ma obcas stastnu ruku na cierne hodinky. Mystery vyzeraju fakt dobre, a napr. tieto dvoje ma provokuju uz dlho :)

ale sme off topic, podme ochkat na Vintage Airmanmi, zasluzia si

No, nerekl bych stastna ruka na cerne hodinky... dlouho jsem se tesil na Stealth od Glycinu, dokonce jsem byl rozhodnuty, ze je proste chci, ale pak v realu desne velke zklamani :crying_anim: Takze bych moc od tech cernych Mystery uz moc neocekaval... nebo spis bych si pockal jak budou vypadat nazivo.

Jinak ty Vintage jsou povedeny, celkove Airmany jsou good.

Odkaz ke komentáři

Jsem také rád za tento model, odkazující na první model Aimanů ( či spíše ověřovací serii vzhlem počtu vyrobených kusů). Můžeme polemizovat proč lupa, nebo proč tyto ručičky, proč ne plné dýnko nebo tyto koruky, ale kolik by bylo kupců na věrnou kopii a jaká by byla cena?

Původmí dřevěné krabičky jsou úžasné, rád bych je někdy porovnal. Záruční list má být "na starém papíře" , tam by inspirace původními doklady mnoho nestála, tak uvidíme.

Za mě je celek je povedený tak příjemný let.

Upraveno uživatelem fitoma
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

No, nerekl bych stastna ruka na cerne hodinky... dlouho jsem se tesil na Stealth od Glycinu, dokonce jsem byl rozhodnuty, ze je proste chci, ale pak v realu desne velke zklamani :crying_anim: Takze bych moc od tech cernych Mystery uz moc neocekaval... nebo spis bych si pockal jak budou vypadat nazivo.

Jinak ty Vintage jsou povedeny, celkove Airmany jsou good.

Všem zájemcům, kteří byli modelem Stealth naživo zklamáni oznamujeme, že sdílíme stejný názor. Na přání je teď tedy nově nabízíme i s antireflexem, bez kterého vypadají fakt dost divně. Jak budou aktuální fotky s přehozeným sklem, okamžitě je zveřejníme. Díky za trpělivost a přízeň.

Za Chronoshop Cyril.

Upraveno uživatelem Cyril
Odkaz ke komentáři

Hergot instante, odkud máš ten obrázek ? Nemáš někde větší rozlišení ? Potřeboval bych ho do svého archivu, hledám ho celou noc a nemohu ho nikde najít.

Pokud jsi ten obrázek nenašel, tak já ho tu rád vystavím. Snad nebude vadit ta velikost.

Zdroj: AZ Fine Time Blog

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Hodinky máme konečně skladem - víc fotek na webu

pekne hodinky aj fotky.. :) nebola by nejaka fotka kde je vidno sklo nad cifernikom z profilu? zaujimalo by ma ako je vypukle /resp. ci vobec je/. vdaka

Odkaz ke komentáři

obrazok lepsi tisic slov, nasiel som nahodou..link

vazeni pratele, ano:

Upraveno uživatelem instant
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Vidíš, mně ty nápisy taky ruší, dokonce mi přijdou debilní, ale je to prostě stylová retro legrace a tak tam patří a dělají ozdobu !! Lupa a červená datumka jsou parádní, hadrový řemen jako ulitý ( možná jiná barvička, nějaká písková/khaki/olivová ?? nebo na střídačku ), všechny ty fonty jsou neokoukaný a žánrově přesný. Sklíčko opravdu špicovní. Celek je živý a vyvážený a čitelný. Vkusná krabička s adresou ( kterou bych si jistě vypálil nad sporákem rozžhaveným hřebíkem) korunuje radost !

Za mě palec nahoru, bez chyby ! Další classic od glycine airman.

Kdybych mohl za sebe, tak:

- ještě přidám midnight :D

- dám noon - 12 nahoru - aby byly ještě frajerštější pro zasvěcenou minoritu

- minerální dýnko je fakt bléééé nadbytečná komerce - chci kovový - naštěstí není skorem vůbec vidět a tak to oželím.

Upraveno uživatelem cigi
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...