Adam G. Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 Máte raději nabytek od designéru jako třeba Knoll, Vitra, Fritz Hansen nebo to neřešíte a nakupujete ve Scontu a podobných obchodech? Mě osobně se moc líbí tohle křeslo a přijde mi na to aby v něm člověk seděl a hrál si s hodinkama dokonalé.
cortes1990 Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 eams lounge je klasika tiez by sa mi pacilo v nom sediet
Adam G. Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. října 2012 V 8. 10. 2012 v 17:02, cortes1990 napsal: eams lounge je klasika tiez by sa mi pacilo v nom sediet Další klasika. Nejkrásnější na tom je, že nikdo by do nich neřekl že spatřili světlo světa mnohem dříve než většina členů chronofora
sibirnaya Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Odesláno 8. října 2012 ja mam v pracovne kravskyho korbika jinak postele i sedacka sconto a nereknu krivyho slova.. zbytek nabytku ikea
Hasňa Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 (upraveno) Kresla u tely Stressless, postele Swan, tim vykryju majoritu casu doma kvalitnim posezenim a polezenim (netrpi moje zada) a zbytek to nejlevnejsi z Ikea, darovane od kamaradu, nebo to prislo s bytem. Upraveno 9. října 2012 uživatelem Hasňa
cigi Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Odesláno 9. října 2012 Já žiju mezi starými většinou rodinnými ale i po antikbazarech dokupovanými " buržoazními " kousky . A ikeou. Jo mám i něco židlí od eamese, thoneta, pantona, starca a tak, ty ovšem spíš sbírám různě po výprodejích, stejně jako lampy, zejména stolní, na těch ujíždím skorem jako na hodinkách
Rodkopf Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Eames lounge si pořídím, až se někde na trvalo usadím, pro mě je to nejhezčí křeslo ever. Pak bych k němu rád pořídil něco od Halabaly. Jinak souhlasím s Hasňou, postel a posezení je to nejdůležitější, ostatní věci jsou buď designové šperky, pokud ne, tak funkci splní perfektně i věci z Ikey apod... Na prohlížení hodinek mám už doma jeden kousek ze staré zrušené kavárny...
azeppelin Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2013 Moc nechápu účel dotazu, ale já si buď vyrobím vlastní, nebo to pro sebe neřeším. Vzhledem k tomu že nic v podstatě nepotřebuji tak mi stačí holé zdi, pracovní stoly, pár polic a matrace na zemi. Mám vyloženě averzi k sedačkovým nábytkovým kusům. Do sbírky thonet, breuera, corbusieura až po skořepinky eamesky, české skořepinky, plasťáky typu panton. Věci od Arada aspol. nechci. Kartell designéry a podobné firmy dávám lidem dle zájmu, když dělám nějaký interiér. Když chci něco bizarnějšího, tak do industriál prostoru naházím klidně altdeutsch.
knihomol Odesláno 5. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2018 Ahoj pánové, začínám zařizovat svůj první byt a rád bych si pořídil opravdu pěknou knihovnu (mám krásnou sbírku Verneovek, nějakých dalších vzácných tisků atp.). Viděl jsem v obchodě "Modernista" a moc jsem se do ní zamiloval. Je mi jasné, že je to kusová výroba, která dá ohromné množství práce, ale ta cena se mi zdá hodně vysoká. Nemáte typ na něco podobného? Říkal jsem si, že bych si udělal průzkum jestli existují původní nákres a ten bych dal někomu vyrobit, ale to je asi nemožné. Link na knihovnu Poradíte?
pery80 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Nic není nemožné. Krásnej kousek je to. Nevím v jakých sériích se tyhle kousky vyrábí,ale co se týká kusové výroby cena +- sedí.Pokud to nebudeš moc dostat z hlavy tak sz.
pandice73 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Dobrej truhlář Ti to vyrobí,ale cena nižší nebude.
Juraj11 Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2018 Korpus je v pohodě,dveře drbačka. Cena je vyšší,dobrej truhlář by se dostal níž. Sent from my iPhone using Tapatalk
knihomol Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ahoj pánové, zařizuji menší byt a hledám sedačku do obýváku. Rád bych ji klasicky využíval na aktivní ležink a zároveň, když přijede návštěva byla by v ní kvalitnější matrace. Viděl jsem něco takového: Nevíte, která firma je kvalitní. Kdo je dělá a abych se nebál na ně dát rodiče, když přijedou.Díky moc
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Na stejné sedačce jsem spal na dovolené a upřímně pro mě jako člověka 100+kg to bylo dost nepříjemný spaní. Mělo tendence se to trochu skládat, když jsem to zatížil víc v prostředku a hlavně to bylo nepříjemně měkký. Jako nouzový spaní proč ne, ale rozhodně bych od toho nečekal zázraky. Na druhou stranu to bylo v resortu, kde to muselo být ve větším provozu jak v běžným obyváku. Mají to třeba tadyhttp://www.nabyteksenov.cz/katalog/sedacka-siesta-trvale-spani.htmlhttps://www.mbyt.cz/rozkladaci-pohovka-hammock/003570 Podle všeho to vyrábí UNARhttp://www.unar.cz/ Co jsem měl šanci spát na rozkládacích pohovkách, tak ty pohodlný na spaní nebyly moc designový kousky...vetšinou ve stylu Ikea beddinge
Radek124 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Přesně jak píše Lamiczka - designové sezení a každodenní spaní je tak trochu protimluv, už kvůli omezenému prostoru na matraci a nutnosti jejího skládání.A taky můžu potvrdit že jedno z mála "ke každodennímu spaní použitelných" řešení co znám byly starší provedení klik-klak gaučů á-la IKEA Beddinge. Sice se z toho kvůli větší hloubce sedáku hůř vstávalo, ale v provedení s úložným prostorem, lamelovým roštem, pružinovou matrací a polstrovaným topperem (které se už nějakou dobu nedělá) byly opravdu pohodlné a praktické, rozložení/složení zabralo asi 2 sekundy...
exBURN Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ikeu beddinge máme doma asi už 10 let pro hosty a vždy jsem překvapenej, jak se na tom skvěle spí, když na tom občas přenocujem.
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ale není to fakt žádnej krasavec no...mám jich v okolí několik a ten nejdražší s nejlepší matrací je opravdu snesitelný i na nějaký pravidelnější spaní (víkendová chalupa, ...)
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ještě jsem měl v kanclu křesílko/futon od téhle firmy (konkrétně cube gris) a na tom se spalo celkem solidně a bylo to dost velký. Ten dotaz mě donutil hledat co se dělá, protože sám budu potřebovat něco do pařboudy a tohle se mi tam přesně hodí, ale do běžnýho obyváku to fakt není https://www.bonami.cz/b/karup?p=5
knihomol Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 V 4. 11. 2018 v 12:18, Lamiczka napsal: Ještě jsem měl v kanclu křesílko/futon od téhle firmy (konkrétně cube gris) a na tom se spalo celkem solidně a bylo to dost velký. Ten dotaz mě donutil hledat co se dělá, protože sám budu potřebovat něco do pařboudy a tohle se mi tam přesně hodí, ale do běžnýho obyváku to fakt není https://www.bonami.cz/b/karup?p=5Tu Ikeu Beddinge znám. Teď na ni ležím, ale představoval jsem si něco jiného :-( Dát 70 tis. za sedačku se mi, zdá už moc.
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 No já zvažuju něco takovýho ale ne do obyváku, ale do pařboudy a to není za 70k, ale pod 20k i tak je to docela fest a možná to skončí tou ověřenou ikeou za 10k https://karup.eu/products/sofabeds/indiesofa.html Ta rozkládací co jsi chtěl stojí například od toho unaru kolem 30k, ale záleží asi kteoru variantu vybereš no...jen jak jsem psal, spal jsem na tom na dovolené a nebyla to největší pecka...beddinge je pohodlnější...http://www.unar.cz/produkt/sedacka-siesta-plus
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se