Skye Odesláno 1. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2018 Ideální dohoda, vše rychle, zdvořile a hlavně ochotně (!). Štěpán poskytl i záruku (slibuji, že nevyužiji :-)). Rád si v budoucnu zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Rychlá domluva,setkání na 1/2 cesty,krátký pokec+cígo,hodinky + fiňáry,a někdy příště ... Byl to zkrátka docela fofr obchod a vše proběhlo naprosto super - yes. Samozřejmě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2019 pekne hezky na vekslaka, na Venzlu, pod vsudepritomnym dohledem kamer, tajnejch i fizlu, hezky z rucky do rucky, tak to mam rad ;-) diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Á o5 perfektní domluva + rychlý pohodový obchod.Už podruhé vše proběhlo jak se domluvilo. Žádné cavyky, přijel, pokec,kšeft,a zdarec.Prostě tak,jak to má být. Se Štěpánem je radost obchodovat,za mě naprostá spokojenost. ... příště klidně znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Á o5 perfektní domluva + rychlý pohodový obchod.Už podruhé vše proběhlo jak se domluvilo. Žádné cavyky, přijel, pokec,kšeft,a zdarec.Prostě tak,jak to má být. Se Štěpánem je radost obchodovat,za mě naprostá spokojenost. ... příště klidně znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Děkuji za příkladný obchod a rychlou domluvu. Tady je svět ještě v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Za mě doporučuji 10z10 .. fajn pokec a kdykoliv znovu. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantes Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 Hodnotím trochu s odstupem času, ale to nic nemění na skvělém obchodu. Vše do pár hodin od prvního kontaktu vyřízeno a jen doufám, že mu budoukrásky dlouho dělat radost. Pokud nás hodinky svedou ještě někdy dohromady, tak se budu opět těšim na super jednání a pokec u kávy.Doporučuji a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 23. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2020 Je to trochu nošení dříví do lesa, ale i já se přidám s chválou. Perfektní domluva, vstřícnost a k tomu supr pokec. Za mě kdykoli znovu a až budu mít cestu do Práglu, rád svou účastí podpořím nějakou pijatiku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 29. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2020 Po letech jsme se opět sešli a opět na vý-ramen-bornou! Díky za vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Obchod proběhl tak, jak by to mělo být, blesková komunikace, co se dohodlo, to platilo, vše bez jediného zádrhelu, korunované příjemným popovídáním. Ještě jednou moc díky a těším se někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 17. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2022 Fajn pokec, super obchod, moc děkuji Štěpáne, škoda že mi jel tak brzo vlak nazpět :-D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
8ballcz Odesláno 9. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2022 Bezproblémová domluva a super pokec nejenom o hodinkách k tomu. Těsím se na další obchod a samozřejmě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 24. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna Rychlá domluva, fajn setkání, pokec+cígo, bezproblémový nehodinkový obchod. Vše na jedničku. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se