MegaTenese Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Ahoj,ktere mi doporucite Tag Heuer Carrera, nebo Ball Fireman Victory? Libi se mi oboje velice Ball hlavne ze neni tolik okoukany a ma 100m WR coz ocenim protoze s hodinkami chodim plavat, na druhou stranu Carrera je vice "sportovni" a ma pruhled na strojek coz se mi taky libi. Nejak nakombinovat bych je potreboval.Pokud mate jine podobneho stylu sem s nimi. Diky vsem..
Horhe Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Bral bych Ball, černý, na tahu. S tím by se dalo i plavat...
Radimk Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Z těchto dvou jednoznačne BALLy. "Trochu podobné" jim jsou Hamiltony Jazzmaster, hlavně tí m zvýrazněným přechodem pouzdra a nožek, ale Ball má (aspoň u mně) asi trochu lepší zvuk.A taky budou v duchu firmy asi trochu víc svítit..
Horhe Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 A člověk má i takovej lepší pocit, když má radioaktivní hodinky
tenge Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Za mě určitě Ball, ma zajímavější zakončení vteřinové ručičky.. To osvícení je velmi zajimavé, měl jsem Ball engineer master II diver a kvalita provedeni dokonalá.. Jsou i jiné Ball..
Slim_brno Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Carrery jsou fajn, ale přece jen už trochu okoukaný. Takže Ball.
Daemonultimate Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 (upraveno) Záleží na tom,který Ti víc seděj,já bych bral Ball,k Tagům jsem nikdy nenašel cestu,takže jestli chceš oslnit nás (a jak jsem pocítil z tvého dotazu i sebe) ber Ball,jestli někoho z civilů mimo tento okruh démonů,Tagy. Upraveno 18. října 2012 uživatelem Daemonultimate
sashator Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 (upraveno) Jak už psal Radim- kromě Jazzmasterů jsou jim podobné i Hamilton Thin-O-Matic. Dělají se v černé i stříbrné, 42 nebo 38mm, akorát WR je teda jen 50m. Já bych šel právě do Hamiltonů, z vlastní zkušenosti parádní značka za dobrý peníze. Pokud trváš na Ballech nebo Tagach, tak za mě Bally (i když ta vteřinovka a datumovka na 4:30 mi prostě vadí) Upraveno 18. října 2012 uživatelem sashator
kloubik Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Hlasuju za Ball. Co třeba něco z jejich Ball for BMW kolekce. Design a hodinky celkově se mi líbí strašně moc všechny 3 modely, jen pro někoho (nebo pro většinu?) asi bude rušivé to BMW logo. Tyhle jsou asi nejdecentnější (je na výběr více variant včetně tahu):
MegaTenese Odesláno 18. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2012 jsou pekny ale to BMW... bych si pripadal jak padly na hlavu, obzvlast kdyz mam Forda...
jencekgs Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 To mě by se s tím BMW hodili na motorku, ale není to moc moto styl:D
Tomáš Kincl Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 já půjdu proti proudu a volil bych TH. Mám je v bílé přes tři roky a neomrzely mě ani náhodou. Někdo si chodí na záchod číst, já se chodím dívat na strojek (i když je to jen pěkně vyvedená ETA). Datum na pozici 4:30 bych taky nesnesl. S novým řemenem od Šímy v galerii http://forum.chronomag.cz/index.php?/gallery/album/4163/154-th/
Gifot Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Jdi do Ball mel jsem presne tyto na ruce asi pred tydnem a jsou opravdu moc pekne!
soigia Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Podle mne, tedy pokud na plavani, tak Ball. Ale pruhled strojku je take padny argument.....
MegaTenese Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Jdi do Ball mel jsem presne tyto na ruce asi pred tydnem a jsou opravdu moc pekne! kde? nekdo ti je pujcil, nebo je u nas snad nejaka prodejna kde je maji??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se