Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj,

ktere mi doporucite Tag Heuer Carrera, nebo Ball Fireman Victory?

Libi se mi oboje velice Ball hlavne ze neni tolik okoukany a ma 100m WR coz ocenim protoze s hodinkami chodim plavat, na druhou stranu Carrera je vice "sportovni" a ma pruhled na strojek coz se mi taky libi. Nejak nakombinovat bych je potreboval.

Pokud mate jine podobneho stylu sem s nimi. Diky vsem..

post-13781-010250200 1350575076.jpg

post-13781-080417600 1350575176.jpeg

Odesláno

Z těchto dvou jednoznačne BALLy. "Trochu podobné" jim jsou Hamiltony Jazzmaster, hlavně tí m zvýrazněným přechodem pouzdra a nožek, ale Ball má (aspoň u mně) asi trochu lepší zvuk.

A taky budou v duchu firmy asi trochu víc svítit..

Odesláno

Za mě určitě Ball, ma zajímavější zakončení vteřinové ručičky.. To osvícení je velmi zajimavé, měl jsem Ball engineer master II diver a kvalita provedeni dokonalá.. Jsou i jiné Ball..

Odesláno (upraveno)

Záleží na tom,který Ti víc seděj,já bych bral Ball,k Tagům jsem nikdy nenašel cestu,takže jestli chceš oslnit nás (a jak jsem pocítil z tvého dotazu i sebe) ber Ball,jestli někoho z civilů mimo tento okruh démonů,Tagy.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Jak už psal Radim- kromě Jazzmasterů jsou jim podobné i Hamilton Thin-O-Matic. Dělají se v černé i stříbrné, 42 nebo 38mm, akorát WR je teda jen 50m. Já bych šel právě do Hamiltonů, z vlastní zkušenosti parádní značka za dobrý peníze. Pokud trváš na Ballech nebo Tagach, tak za mě Bally (i když ta vteřinovka a datumovka na 4:30 mi prostě vadí)

hamilton_thinomatic.jpg

Upraveno uživatelem sashator
Odesláno

Hlasuju za Ball. Co třeba něco z jejich Ball for BMW kolekce. Design a hodinky celkově se mi líbí strašně moc všechny 3 modely, jen pro někoho (nebo pro většinu?) asi bude rušivé to BMW logo.

Tyhle jsou asi nejdecentnější (je na výběr více variant včetně tahu):

post-17375-082031800 1350587023.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...