Lucky Lucaso Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Doporucuji zmenit lekare a nebo dealera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Ty neznáš příběh o císařových nových šatech...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 před 37 minutami, colommbo napsal: Ty neznáš příběh o císařových nových šatech...? Ne asi, a nebo ten o ty jitrnici...ten je taky dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 No fotka by mohla napomoci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2021 Jo to znám OBUŠKU S PYTLE VEN.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Po rokoch sa našli : dvojčatá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/stolni-hodiny-prim-1959-31654.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Ahoj dostal se ke mě krasavec budík. Chápu je to obrázek z bazaru ale mám ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 11. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2021 Sousedovi se v dílně povalovali hodiny PRIM Electronic.TO JE DRZOST!!!!! Nakonec jsem se jich ujal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Pane kolego, chtělo by to vložit fotku, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 QUARTZovi se to nějak nedaří. Opakovaně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Tvoje slova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 (upraveno) To QUARTZ : Pro vkládání příloh je potřeba mít obrázek v běžném formátu např .jpg nebo .jpeg. Navíc v rozlišení max. 800x600px nebo menším. Plakáty sem taky nepatří. To co postuješ je ve formátu .svg , což je nějaká vektorová gryfika, na kterou tady nebude mít nikdo prohlížeč a navíc to nejde zobrazit zde ve fóru. Doporučuji nastudovat pravidla. Díky Bertovi máš týden na to, abys to natrénoval. Upraveno 12. dubna 2021 uživatelem skodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Prach - velký nepřítel budíků. Tak jsem jednomu malému, jdoucímu, dvoukamenovému budíčku Prim na "předváděcí poličce" udělal protiprachový "zvon" z odpadového materiálu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Tak to já z takovou budu muset vyrobit 65 takových krytů,a budu muset sehnat dva barely na dva HESY Jumba a dva GOLEMY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 To budete mít doma moc hezký, doufám, že máte ovladač k televizi zavařenej v pytlíku, to je skoro pivinnost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 Neboj máme!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QUARTZ Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 V 23. 12. 2017 v 9:18, skodna napsal: Zdravím mistři odborníci. Dostaly se ke mě tyto kukajdy za účelem opravy, že se zastavují. Později jsem se dozvěděl, že byly promazány nějakým olejem se silikonem ve spreji. Nicméně to udělalo jako takový povlak nějakou bílou sračku a už nejdou vůbec. Bude třeba v něčem vymáchat strojek, aby se odsvinil a znovu ho nějak promazat. Teď jsem však před problémem, jak z domečku vytáhnou strojek, protože, jak je znatelné z fotek, je vsazen za píšťalama a nevím, kudy se strojkem ven. Dokonce nevím, co je to za výrobce. Určitě ale nejsou v plastu, ale v poctivém dřevě. Je zde někdo, kdo by mě poradil jak postupovat? Děkuji za pomoc všem. Tyhle kukajdy jsem kompletní (2x závaží,kyvadélko) sehnal za 100,- z Ostravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaVo1 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Tyhle kukajdy jsem kompletní (2x závaží,kyvadélko) sehnal za 100,- z OstravyVypadá to na kukačky, které se kdysi dávno vyráběli v tehdejším SSSR. Měli plastový předek s ciferníkem, který byl zepředu přišroubovaný šroubky. To dřevo, které je na kukačkách nyní je zřejmě lidová tvořivost a buď jsou šroubky zepředu zatmeleny nebo to kutil přilepil nějakým lepidlem.Odesláno z mého XQ-AT51 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se