Viktor Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Módní značka Burberry uvedla novou řadu Britain, je tam trochu inspirace PP, je tam divný jméno na ciferníku, ale nemůžu si pomoct, některý modely se mi líbí. Ani to nebude šunt, pouzdra pěkný, safír, automatický strojky Soprod a ETA, velikosti 47, 43 a 38 mm. Ceny od 1 do 3,5 tis. EUR. Burberry Britain Škoda, že takový hodinky neudělal nějaký hodinář.
Jakubisko Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Ta 38čka by nemusela být marná! Jak ale říkáš, Burberry.Ani korunku si nesignovali.
misoo Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 preco, pokial je tam eta a spracovanie na urovni, tak o taky velky sunt asi nepojde... druha vec je, ze za tie peniaze mozes ma tuz hodinky od hodinara no ale ked si ochotny dat za to tolko penez a pacia sa ti, nevidim v tom problem, prinajhorsom sa ich tu za par stovak neskor mozes zbavit
Daemonultimate Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Ta inspiration je tam znatelná a docela se mi to líbí.Ale upřímně,za tuhle cenu už chci jinačí kukačky.
Hasňa Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Trochu moc velka inspirace Nautilusem.".. je tam trochu inspirace PP.." je myslim silny understatement. Teda aspon ja to tak vidim a ja bych je tedy nechtel.
patriknapr Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 zrovna včera jsem šel kolem Burberry a koukal jsem jak je maj vystavený ve výloze a říkal jsem si proč prodávaj PP. Tak ted už to mám vysvětlený )) Nevypadá to teda zle, ale ta inspirace PP by mi asi vadila.
kvejkr Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Dle meho povedeny a netypicky design...najednou vsem vadi inspirace patekama kdyz kazdy treti potapky sou inspirovany subama jen skoda te ceny no...
Tower Of Power Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 No nevim. Vadi mi tam ty sroubky na lunete, a to dost silne. Tuhle jsem to videl na nejakych Casiich z rady Edifice (samozrejme to byly jen falesny sroubky) a tohle na me dela dost podobny, samoucelny dojem.
Návštěvník Kamil Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Nic moc. V rozmezi 1-3,5 tisice ? si dovedu predstavit mnohe jine a od hodinarske firmy.
bandicoot Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Houby Nautilus. Uplne jasny Aquanaut Grande Taille az na ty ctyri srouby a cifr bez cisel. Ale look uplne jednoznacny.Je to hezky, ale u ty cenovky bych cekal vic invence.
Viktor Odesláno 19. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. října 2012 No, každýmu se líbí něco, tak to asi má být Šroubky jsou funkční
Hasňa Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) kvejkr: Hele, mluv za sebe. Ten design je tak nautilovsky/aquanautovsky typicky, ze vice to uz nejde, takze slovo "netypicky" neni myslim na miste. A ze "kazde treti potapky jsou inspirovane Subama" je argument zcela mimo misu. Nevim, odkud beres, ze "kazde treti", nevim proc usuzujes, ze to mi nevadi a nevim, co to ma spolecneho s faktem, ze tohle je na prvni pohled homage Aquanautum, jak spravne vypichnul bandicoot. Upraveno 19. října 2012 uživatelem Hasňa
bandicoot Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Jsem nad tim premyslel a me vlastne vadi jakekoliv poormans verze ikon.Suby od Steinharta, Aquanauty od Burberry, Trinity od Tchiba, Primky od MPM...
NIGHTinGALE Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Mně se to líbí a že to nejsou hodináři, to mi nevadí.Bvlgari, Chopard, MontBlanc, .... Taky to nejsou hodináři a teď strčí 80% tzv. hodinářů do kapsy.
Hasňa Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) Ze to nejsou hodinari vadi ze vseho nejmene. MontBlanc dela treba libove a svebytne kousky. Jinak ale tu znacku mam docela rad. Zrovna jsem zene koupil k narozeninam (a k vanocum :-)) kabat, paradni, legenda, zadny fik, made in tady, toho by se meli drzet. Ale tohleto je, IMHO, liga kterou kope Steinhart Ocean 1, navic za ostudne penize. Tak to vnimam ja. Upraveno 19. října 2012 uživatelem Hasňa
NIGHTinGALE Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Ze to nejsou hodinari vadi ze vseho nejmene. To psali ostatní, že to není hodinářská firma
NIGHTinGALE Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 (upraveno) Houby Nautilus. Uplne jasny Aquanaut Grande Taille az na ty ctyri srouby a cifr bez cisel. Ale look uplne jednoznacny.Je to hezky, ale u ty cenovky bych cekal vic invence. Ten look dělá ta broušená luneta a její tvarování. Až se divím, že tenhle jedinej prvek tomu dává tak velmi podobný vzhled.Ale jinak tam není jedinej shodnej detail - struktura ciferníku je jiná, čísla jiný, ručky jiný, napojení tahu (tedy i pouzdro) a vlastně i tah jiný, nožky úplně jiný (při pohledu z vrchu i z boku), ochrana korunky jiná... Upraveno 19. října 2012 uživatelem NIGHTinGALE
Tower Of Power Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 No, každýmu se líbí něco, tak to asi má být Šroubky jsou funkční Aha, tak to se omlouvam, tim si to u me v Burberry trochu vylepsili:) Ale stejne se mi libi jen ty za 4500? a ty prachy jsou za to podle me vic nez dost, i se sroubkama:) Ale proti gustu... znate to.
skalis Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Ten look dělá ta broušená luneta a její tvarování. Až se divím, že tenhle jedinej prvek tomu dává tak velmi podobný vzhled.Ale jinak tam není jedinej shodnej detail - struktura ciferníku je jiná, čísla jiný, ručky jiný, napojení tahu (tedy i pouzdro) a vlastně i tah jiný, nožky úplně jiný (při pohledu z vrchu i z boku), ochrana korunky jiná...Tvar lunety je totiz to, co dela Aquanauty Aquanautama, schovava se v ni velka cast kouzla tech hodinek. Ostatni detaily jsou sice jiny, ale stale dost podobny. Pro me osobne je to taky drahej spas a la Ocean 1.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se