Nestler Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Hodinkový obchod s Tomášek proběhl. Rychlá domluva a odeslání hodinek. Hodnotím tedy za 1 a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdeno Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 Děkuji. Rychlá komunikace, domluva a odeslání. Hodinky dle popisu a perfektně zabaleny. Spokojenost Sent using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 19. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2018 Díky. Pěkné hodinky, příjemná komunikace, perfektně zabaleno, rychlá pošta. Těším se na další spolupráci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 Pohodová domluva a superrychlé odeslání, pečlivě zabaleno. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Jako vždy vše na jedničku s * . Díky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 ??, ??????! Díky moc Tomáši. Můžu jen a jen doporučit. 1* Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Přidám další kapku do moře kladných hodnocení. Výborná domluva, blesková platba, prostě obchod na jedničku. Díky Tomáši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Moc děkuji za obchod. Vše proběhlo jak bylo domluveno. Jeden s gentlemanů fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Bezproblémová pohodová domluva a superrychlá platba, to jsem ještě neviděl. Omlouvám se, že jsem tě psychickým nátlakem donutil ty hodinky koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 11. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2021 Klidný a pohodový obchod. DALŠÍ HODINKY MÁM DOMA. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrinne Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Velice rychlá a pohodová domluva, hodinky mám v pořádku doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Děkuji za obchod.Vše proběhlo na výtečnou.Děkuji a Toma doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Výborná domluva, rychlé odeslání, prostě paráda. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 6. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2022 Hodinkový obchod. Já jako kupující. Vše naprosto v pořádku, skvělá komunikace + káva při osobce. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2022 Obchod na jedničku. Tak zase někdy, Tomáši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 10. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2023 Potvrzuji vše výše uvedené. S Tomem byla radost obchodovat. Hodinky byly pečlivě zabalene a v super stavu. Odeslání bleskové. Moc dekuji a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 23. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna S Tomášem obchod na jedničku, já od něj hodinky na dálku kupoval a co jsme si domluvili, to platilo. Rychlé zaslání, příkladně zabaleno, hodinky bezva. Díky a třeba zase někdy příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlindWatchmaker Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Skvělá a rychlá domluva, rychlé odeslání v prakticky nezničitelném balení. Hodinky v super stavu. Mohu jen doporučit, Jakub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 22. července Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července Také se připojuji. Komunikace s Tomem výborná, zásilka poslána rychle, balíček zabalený velmi precizně. Děkuji za obchod a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se