JKsro Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Protoze snam v tematu Chronograf zacalo docela casto objevovat slovicko LUNETA zakladam samostatne vlakno. Otazka zustala stejna :-)
Colisa Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Lunetu používám především jako počítadlo piv...na nic jiného jsem ji zatím nepoužil
Qwuiddo Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Počítadlo piv / panáků, měření jak dlouho jedu autem / metrem atd ... Nebo si občas cvakám jen tak, na takové to domácí cvakání
kamilb Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Poradil bych ti záludnější otázku dalšího dílu průzkumu.Jak často uživatelé hodinek používají sponu.
Frantik Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Ale chce to zase samostatne a velmi atraktivni vlakno, aby to nezapadlo.
JKsro Odesláno 25. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 25. října 2012 uvidime jake vlakno z toho zase bude :-) Jinak opravdu me zajma kolik lidi tu pouziva lunetu jako pocitadlo piv protoze tohle me jeste opravdu nenapadlo :-D
jumpmans Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 (upraveno) tak na piva to budu muset vyzkouset ja pouzivam na seiko monster v bazenu na odmereni hodiny od vstupu... a jinak samozrejme na takove to domaci cvakani Upraveno 25. října 2012 uživatelem jumpmans
Návštěvník eleven Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Odesláno 25. října 2012 Vaření rýže, louhování čajů, tréning doublů.. Piva jsem s tím počítal asi dvakrát v životě, naposledy minulý týden. Vždycky na to ale po prvním pivu zapomenu. Ale taky dám málokdy víc jak tři, čtyři. Každopádně je luneta pro mě na hodinkách podstatná a podle toho si taky vybírám hodinky.A takové to domácí cvakání je bonus, samozřejmě .-)
JKsro Odesláno 26. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. října 2012 tak ja jem dnes zjistil ze podvedomne tocim lunetou ab\ch se uklidni - znate to, takove to pocitani do deseti nez ...
Quido Morava Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 ano, poměrně často, více než stopky na chrono.... - jako orientační informaci, jakou mám časovou rezervu, když mám někde v nějaku dobu být- jako orientační udaj, jak dlouho mi trvá cesta nebo nějhaká činnost- u traserů classic Master jako pseudo GMT (použil jsem zatím jen jednou)- jako počítadlo piv/panáků teprve odzkouším
jankoxxx Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 hodinky som s lunetou kupoval cielene. vacsina intervalov ktore potrebujem stopovat ja je menej ako hodina a zapinanie stopiek mi pride nepotrebne.. okrem toho je udaj na lunete omnoho citatelnejsi. idem dokonca dalej a zamyslam sa nad tym ako super by bolo mat dvojitu lunetu - jedna stupnica na meranie minut a jedna stupnica na meranie hodin. Pre mna idealny chronograf.
Daemonultimate Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 (upraveno) add kamilb:Poradil bych ti záludnější otázku dalšího dílu průzkumu.Jak často uživatelé hodinek používají sponu. Lunetu používám velmi často a proto vyhledávám kukačky které ji mají.Slouží mi k okamžitému zjištění kolik vody že to uplynulo od času řekněme T1 k času řekněme T2.Je to pro mě velmi,velmi cenná informace :smile_anim: Sponu na hodinkách používám takto:musejí ji mít :když nandavám hodinky :když sundavám hodinky :když si s ní hrajiRučičky používám vždy,když chci vědět kolik je zrovna hodin,totéž platí o datumce,ale s datumemJestli jsem ještě na něco zapomněl,rád to v novém vlákně doplním. Upraveno 26. října 2012 uživatelem Daemonultimate
nickolas Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 No tak s lunetou to uz je lepsi nez s chronem... Lunetu pouzivam docela casto - doma klasika vareni, manzelka zavola "pohlidej mi 15minut" atd.Obcas ji mám jako takovou pripominku...treba za 20min zacina porada... No proste ukazatel casu T ke kteremu mám dojit, nebo od ktereho jsem vysel kdyz chci vedet jak dlouho něco trvalo...Jako pocitadlo piv jsem to neznal do posledniho srazu v Ov, kteryzto byl mym prvnim a ja koukal jak blazen Domaci cvakani samozrejme ;-) ale bytostne nesnasim kdyz neni 0 presne na 12
sect Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 Jako pocitadlo piv jsem to neznal do posledniho srazu v Ov.....Kurňa chlapi, na co si ty hodinky kupujete? Taková základní funkce.......
Quido Morava Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 add kamilb:Poradil bych ti záludnější otázku dalšího dílu průzkumu.Jak často uživatelé hodinek používají sponu. Lunetu používám velmi často a proto vyhledávám kukačky které ji mají.Slouží mi k okamžitému zjištění kolik vody že to uplynulo od času řekněme T1 k času řekněme T2.Je to pro mě velmi,velmi cenná informace :smile_anim: Sponu na hodinkách používám takto:musejí ji mít :když nandavám hodinky :když sundavám hodinky :když si s ní hrajiRučičky používám vždy,když chci vědět kolik je zrovna hodin,totéž platí o datumce,ale s datumemJestli jsem ještě na něco zapomněl,rád to v novém vlákně doplním. ses dneska rozjel...
StanoBare Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Odesláno 26. října 2012 (upraveno) ...idem dokonca dalej a zamyslam sa nad tym ako super by bolo mat dvojitu lunetu...Tiež som rozmýšľal nad dvojitou, resp. obmena logaritmických luniet, ale na využitie záznamu deň/čas. Napr. stretká, alebo zubárka, lekár, kde vždy od nich stratím časenku. Nastavím si to hneď pred nimi pokiaľ si to neskôr nezapíšem do kalendára a pod. - 24h luneta vnútorná by bola pevná (zároveň GMT funkcia), - pohyblivá vnútorná - so šípkou - ukazovateľom - vonkajšia pohyblivá- dátum. Vzájomným nastavovaním sa vypichne konktrétny čas a zodpovedajúci dátum. edit: alebo ešte lepšie, keby vonkajšia bola klasicky diver s full minutážou, kde šípka by bola aj zároveň ukazovateľom medzi 24h a dátumom. A už klikáme, krútime Upraveno 26. října 2012 uživatelem StanoBare
belkov Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Odesláno 27. října 2012 Na Herculesech ji používám místo ukazatele data, který nemají.
Bimbac Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Odesláno 28. října 2012 .. lunetu zatím k ničemu nevyužívám. Její princip či význam mi zatím uniká, dostuduji :-) Jednou jsem zkoušel si s ní cvakat, ale šla hrozně ztuha, tak jsem vrátil vše do původní polohy a od té doby na ní raději nesahám :-)
Ondoni Odesláno 29. října 2012 Nahlásit Odesláno 29. října 2012 Docela se hodí při kulečníku, pokud je na žetony...teda mimo jiné...zrovna včera jsem její absence docela litoval..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se