Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

daj fotky. 

Ja mam tych lunet viacero :) musim len prelestit sklicko a mozno by to chcelo nechat vycisit strojcek, ale netusim, ze kto by to zvladol a najma ako sa da dostat ku strojceku. 

post-4368-0-34342600-1383738020_thumb.jpg

• Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Měl jsem Fortis Colors a fakt jsem z nich neměl vůbec dobrej pocit. Působily celkem adolescentně. To už bych fakt možná radši G-Shocky.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Teď jsou jedny původní Flippery v automatu na aukru. Vypadají docela slušně.

Když tak hledejte "Eloga".

Já už jedny mám a sbírat je nehodlám.

Odesláno

Tohle jsou celý hodinky, který asi vylezou na víc, než bych dal za pouzdro. A pak je mi líto zničit jedny hodinky, když už jsem ty svoje tak nějak spravil.

Tak ať z těhle má radost někdo jinej.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny, kdyby to někoho zájímalo, tak Fortis Flipper v bílém provedení ( typ C705- bílej ciferník) mají v Koscomu.

Odesláno
  V 12. 8. 2013 v 7:35, 464 napsal:

Ahoj.

Hodinky jsem měl a jednoduše jsem z nich neměl dobrý pocit. Zní to blbě, ale i to je důvod je nenosit. :)

Možná kdyby měly větší průměr a swiss quartz strojek, nebyly smontované v Číně, bude to o mnoho lepší.

Taky jsem je mel a na ruku semoc nedostaly, takze probehla vymena

• po měsíci...
Odesláno
  V 10. 3. 2014 v 21:04, posol napsal:

tak co pani niekto ma biele? pochvalte sa

Mam doma dvoje, oboje bile- cernej i bilej cifr a naprosta spokojenost. Tata nosi cernej cifr, pro jeho citelnost a byvalka bile provedeni, zenskej modni doplnek.

• po měsících...
Odesláno

To jsem zachytil, jen se prokousat tady celou diskusí bylo dos náročné. Eloga ma logo 3*, Fortis 5*.

Tak alespoň obrázek pro všechny.

**

post-18915-0-69178300-1404422926_thumb.jpg

Odesláno
  V 15. 1. 2013 v 13:24, People napsal:

Ja tieto hodinky milujem. Cierna s oraznovou.

attachicon.gifDSC03014.JPG

spona je uplne naprd. Na oranzovom som ju vymenil za klasicku lesklu kovovu. Na modry a cierny budem urcite objednavat z ebay.

attachicon.gifPhoto 15.1.2013 14 27 27.jpg

Prosím Tě, řekni mi, jak jsi tam vyměnil ten řemínek. Já ho nemám na klasických stěžejkách, při pokusu je vyndat jsem totálně zničil pouzdro. Chtěl jsem je hodit na černej nato strap. Pro všechny, kdo by měli stejný nápad - nedostanete ho tam.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...