People Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Fortis a prestiz? Urcite nie, na to tu su ine znacky. Spravne slovo je STANDART a ten je u vsetkych fortiskach rovnaky a to sa mi na fortis paci.
nesquik Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Fortis a prestiz? Urcite nie, na to tu su ine znacky. Spravne slovo je STANDART a ten je u vsetkych fortiskach rovnaky a to sa mi na fortis paci. Jak můžeš porovnávat fortis shit za 2 litry s hodinkami třeba za 40 tisíc. To mi jako stejny standard teda nepřijde.
People Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 normalne. Hodinky mi nehrzdzaveju, netecie mi do nich voda, neodlepuje sa mi lumi-vrstva, neodpadavuju mi rucicky, sklicko mam vsade rovnako hrube a cire, z gumy nemam ekzem, datum sa preklapa raz denne okolo polnoci, luneta sa toci. strojek je quartz, mam vacsiu presnost a odolnost, prepokladam, ze pripadne servisne naklady, budu nizsie. Obaja mame rovnaky standart kvality od fortisu len s tym rozdielom, tvoj stal 10x viac a moj mi poskytuje viac praktickych vyhod.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Prosim administratora o presun vlakna do sekce "cinske hodinky".
Daemonultimate Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 strojek je quartz, mam vacsiu presnost a odolnost, prepokladam, ze pripadne servisne naklady, budu nizsie. myslím,že případný servis nebude snad stát o moc víc než 2000,- (tak nějak se jejich cena pohybuje).Takže super,už vím co si nekoupím a to díky tomuto vláknu a díky kolegovi Peoplemu,nebotˇ má zásluhu na mé lepší informovanosti.Děkuji.
People Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Presne takto to zacina. Tieto hodinky si nikdy nekupim a zrazu casom pride prozretie. Hodinky s takym potencialom sa casto neobjavuju.
Chocholusik Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 nepisal tu niekto ze maju slabu lumi ?
People Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 (upraveno) to som bol mozno ja. Minule som sa zobudil niekedy nad ranom a cas som krasne odcital. V kazdom pripade skusim nafotit. Dik za tip. Upraveno 12. května 2013 uživatelem People
instant Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 normalne. Hodinky mi nehrzdzaveju, netecie mi do nich voda, neodlepuje sa mi lumi-vrstva, neodpadavuju mi rucicky, sklicko mam vsade rovnako hrube a cire, z gumy nemam ekzem, datum sa preklapa raz denne okolo polnoci, luneta sa toci. štandardná predlžovačka podľa pípla je "taká čo nekope"
Daemonultimate Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Presne takto to zacina. Tieto hodinky si nikdy nekupim a zrazu casom pride prozretie. Hodinky s takym potencialom sa casto neobjavuju.No ale i končí.Jenom pro to,abych měl na cifru napsáno Fortis (v tomhle případě bych se za to i styděl) nekoupím něco takového,když za stejnou cenu mám plnohodnotný Orienty nebo přitlačím a mám Seika.Fortisy ano,ale modelově od dvaceti vejš.To je liga,kde hraje Fortis.
People Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 (upraveno) Ligy, skatulky a ine keci. Ked si vezmem fortis z opacneho konca ligy napr nejaku F-43 za nejakych 280litrov (plus minus a to este neratam nejake drahsie limitky) tak je v to poriadku, ze sa snazia konkurovat rolexkam, OP, atd. Ano to schvalujeme, lebo potom nase 10x lacnejsie fortisky maju super macher index a mozu sa nosit a vystavovat ako pav svoje perie. Ale za model fortis colors 10x lacnejsi od 20litroveho etalonu sa stydime. To uz su nam lepsie nejake lowend sunky od seika (vies, ako sa grand seikaci musia vysmievat seikom malajzistom) a dokonca aj orientky. Asi tak. Pride mi to velmi vtipne. Upraveno 13. května 2013 uživatelem People
Chocholusik Odesláno 13. května 2013 Nahlásit Odesláno 13. května 2013 Flipper je pokracovanie tradicie z rokov 1965-80... v tomto sa im neda nic vytknut, len iny vyrobcovia sli cestou rozdielnych znaciek pre rozne cenove urovne...
filo-boxer Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Pěkné plasťáky, nic víc, nic míň. Nemám žádný vztah ke značce Fortis, takže mě to nijak nepobuřuje. Pořídil jsem si duralové pouzdro od L.K, perfektní zpracování, jen kolem korunky by mohlo být míň místa.
Frostie Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 hezký, na takové to běžné nošení to nemá chybu, WR pro běžné účely víc než dostatečná, moc se mi líbí ta kombinace kaučuku a spony.
People Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 L.K. Ja mam take iste ako Filo? Viem, ze uz dorazili ale ku mne do svajcusaveste nedostali. Filo budes to pravidelne nosit, alebo myslis ze je to skor taka paradicka? Na fotkach sa mi to paci. Ja rozmyslam, ze si kupim este zlty origo fortis pasik.
filo-boxer Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Zadna paradicka, beru to jako normalni pouzdro. Akorat lepsi.
Daemonultimate Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 (upraveno) Ligy, skatulky a ine keci. Ked si vezmem fortis z opacneho konca ligy napr nejaku F-43 za nejakych 280litrov (plus minus a to este neratam nejake drahsie limitky) tak je v to poriadku, ze sa snazia konkurovat rolexkam, OP, atd. Ano to schvalujeme, lebo potom nase 10x lacnejsie fortisky maju super macher index a mozu sa nosit a vystavovat ako pav svoje perie. Ale za model fortis colors 10x lacnejsi od 20litroveho etalonu sa stydime. To uz su nam lepsie nejake lowend sunky od seika (vies, ako sa grand seikaci musia vysmievat seikom malajzistom) a dokonca aj orientky. Asi tak. Pride mi to velmi vtipne. mě to vtipné nepřijde,nacpe-li takováto firma do stroje pod svojí značkou co ji přijde pod ruku.Můžeš si to obhajovat jak chceš,svádět to na co chceš,je to prostě tak.Ty jsi vůbec humorista.Bydlíš v kolébce hodinařiny a obhajuješ něco takovýho .Rušim sledování tohoto vlákna,napiš si sem jaký slátaniny chceš. Upraveno 18. května 2013 uživatelem Daemonultimate
filo-boxer Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 mě to vtipné nepřijde...Démone klíííííd! Vždyť jsou to jenom blbé hodinky. A jak říkal můj strejda, kterého bohužel rozmáčkla lžíce bagru "Když nejde o život, nejde o nic." ;-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se