orlando1 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 No tak mám doma troje s kalibrem zjs, jedny z nich mají dokonce samonátah a všechny šlapou dobře, ty automaty dnes dokonce přežily 8 hodin s kladivem a flexou v ruce :-)
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Myslíš strojky - ne skeletony?Jinak ZJS automat strojky by měly být kvalitnější zpracováním než mechaniky - čínský systém - dražší = kvalitnější. Mám se ZJS automaty stejnou zkušenost - ty makají bez problému, ale manuály jsou klumpry.
organic Odesláno 23. září 2013 Nahlásit Odesláno 23. září 2013 Tak tu máme Prim Skeleton v platine a zlatu.http://technet.idnes.cz/prim-skeleton-0d8-/tec_technika.aspx?c=A130920_170936_tec_technika_kuz
sibirnaya Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 ale jo, tyhle primky se mi pozdavaj, aji tech 730 mi nepirjde uplne prehnanych..
Vlcak Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Jsou krásné, perfektní práce. Líbí se mi na nich i to ze jde celkem hezky poznat kolik je hodin, což je u většiny skeletonů docela problém.
Slim_brno Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Nejsou škaredý, ale hrozně mi tam vadí to "Made in Czechoslovakia" - Československo už není, ať je na nich klidně česká a slovenská vlajka, nebo Bratislava s Prahou nebo nápis vyrobeno československy, ale Czechoslovakia? Proč? V té angličtině mi to navíc nepřipadá ani jako odkaz na historii...
cigi Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Perfektní primky, jen je mohli dát do kapku fajnovějšího pouzdra.
SCIFI Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) pěkný jen mi přijde škoda že ten kalibr neudělali vetší přes celý pouzdro. takhle se nemůžu zbavit pocitu jak u velkých hodinek že tam kalibr jen plave ve velkým pouzdře ale jo, tyhle primky se mi pozdavaj, aji tech 730 mi nepirjde uplne prehnanych.. já myslel že stojí 1,5 ? Upraveno 24. září 2013 uživatelem SCIFI
mlsoun1 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 1.5mil.-platina730tis.-bílé zlato Jsou to krásné hodinky,na dámském zápěstí by určitě vynikly.
Locque Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Mně se líběj. Snes bych je spíš bez těch šutrů, ale líběj se mi...
organic Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Bez šutrů v rhodiované oceli pro širší masy. To bych bral. Možná trochu modření na šroubech, ručkách...No a pro hnidopichy CZECHO-SLOVAKIA
xbraj19 Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Perfektní primky, jen je mohli dát do kapku fajnovějšího pouzdra.Mě to pouzdro k tomu vnitřku vůbec nepasuje. Vnitřnosti moc pěkné, ale pouzdro jak od hodinek za 10 tis Upraveno 24. září 2013 uživatelem Honza Brázdil
cigi Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 (upraveno) Oni chtěli určitě takovéhle lapidární pouzdro, aby vynikly ty filigránské ornamenty, ale nezvolili optimálně. Neřekl bych ani, že pouzdro samo o sobě vypadá levně, jako spíš, že to vypadá, jakoby někdo vzal hotový hodinky a po nocích rejpal - ono to tak asi fakt je - takže celek pak působí opravdu trochu amatérsky - ale i v tom dobrém smyslu fandovství. Upraveno 24. září 2013 uživatelem cigi
financ Odesláno 24. září 2013 Nahlásit Odesláno 24. září 2013 Pouzdro vypada jako Linea, jednoduché, elegantní. Jen se pouziva pro quartzy za sedmičku, renovace, i prodává v nových hodinkách za 30k. Víc mi vadi korunka, vypadá jako ocelova, nesedi to k tomu.Skeleton je povedeny, dobře udelana prace.
cigi Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Odesláno 26. září 2013 Viděl jsem je na prodejně v panský pasáži, tedy je tam výstavní kus v oceli a bez šutrů, přesně, jak po něm dychtí organic prý není prodejný. Musím připustit, že v téhle verzi se ten rozpor mezi načinčaným kalibrem a obyčejným universálním linea pouzdrem, korunkou atd... stírá, neřve zdaleka tak nahlas do světa, ale přesto tam zřetelně je. Co ovšem zvládli mistrovsky, je to, že vůbec nepůsobí pračka dojmem, úplný opak toho, čeho se obává scifi - ta obruč s indexama totiž působí jako konstrukční součást strojku, vše je průhledné a děravé skrznaskz, Opravdu moc moc povedený skeletony, nápaditý a proporční, jak je nemám v oblibě, tak tohle je na první pohled pecka ( náročný estét si druhý pohled nechává pro sebe...) . Zůstávají mi dvě související otázky: Proč to bohamu prdli do pouzdra na quartzky za sedmičku ????? a pro koho jsou určený, když i bez šutrů působí navýsost jemně a zženštile, ale to pouzdro je ložený pánský universál ( ani nejde říct společenský ) s roztečí na řemen 20mm a délkou přes nožky 50 mm ??? To je fakt nechtěj prodávat ?
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 http://prim.cz/novinky.php?act=show&id=362
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se