Jsilver Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 S tim kozenym remenem jsou dokonale, naprosto, zavidim
michalval Odesláno 11. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Děkuju chlapi, nejlepší na tom je, že lidi jako Spinach, Zrno a jistě i další, jejichž práci jsem neviděl, vyrábějí řemeny, které mají kouzlo, nejsou tuctové a dají se přitom zaplatit.Vím, že jsem si nekoupil levné hodinky, a že spousta mých kamarádů mě má díky tomu za magora, ale stejně mě pořád irituje, když zjistím, že bych měl dát dalších 5 tis. za originál řemen nebo 6.tis. za broušenou sponu. Naštěstí jsou jiné lepší možnosti....
stando Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Preboha len nekupuj origo remene. Stoja za hovno su kratke jak ten origo aligator co si mal pribleny v skatuli. Obrat sa na dielne ako Ted Su alebo Simona z Firenze. Proste nejaky poriadny Ammo strap. To doda šmrnc tvojim 312kam.
NERO.8 Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 V 11. 5. 2013 v 18:49, Frantik napsal: Super :-) Panerai na aligatorovi nosej jen neznalkove a rusaci :-) Fandové okamžitě dávají na hnedej vintage řemen, jaky k nim patrí! Tak to se budu muset nad sebou zamyslet . Rusák nejsem, tak asi budu to druhé .Jinak souhlasím, že ten řemen nemá chybu.
Zelus Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Jo jo, s tou kůží vypadají parááádně cool
panedge Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 Ja k tomu dodam,ze 312 a vsem Luminorum sekne origo guma uplne mrte,tu bych nevynechaval,i kdyz kuze je uplne nej.A jak kazdej nadava na origo aligatora,ja jsem pohodlnejsi remen jeste nemel.
organic Odesláno 11. května 2013 Nahlásit Odesláno 11. května 2013 (upraveno) A tak to ma byt. Mrnkni na gunnystraps. 74series je mimo nejhezčí strap na Pamy. Ještě Wotancraft sije famosni kožky... Upraveno 11. května 2013 uživatelem organic
Frantik Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 11. 5. 2013 v 19:56, NERO.8 napsal: Super :-) Panerai na aligatorovi nosej jen neznalkove a rusaci :-) Fandové okamžitě dávají na hnedej vintage řemen, jaky k nim patrí! Tak to se budu muset nad sebou zamyslet . Rusák nejsem, tak asi budu to druhé .Jinak souhlasím, že ten řemen nemá chybu.Mas urcite prachy a vybral jsi si drahé hodinky, ale Panerai fandové to maj proste jinak :-) Je to hodně o posedlosti, kultu, blazneni s remenama, každej den jiný, a tak.....
tombed Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Frantiku krokouš jim sekne, ne že ne, ale ne origo, je moc tenký... občas potřebuješ mít PAMky za společenské hodinky... po akci je zas přezuješ na kožky z předkožky a je to...
Frantik Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 12. 5. 2013 v 7:55, tombed napsal: Frantiku krokouš jim sekne, ne že ne, ale ne origo, je moc tenký... občas potřebuješ mít PAMky za společenské hodinky... po akci je zas přezuješ na kožky z předkožky a je to... Ja si ted šiju řemen sám :-) A to bude něco - rozstrihal jsem kvůli tomu boty :-)
NERO.8 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 12. 5. 2013 v 7:46, Frantik napsal: Mas urcite prachy a vybral jsi si drahé hodinky, ale Panerai fandové to maj proste jinak :-) Je to hodně o posedlosti, kultu, blazneni s remenama, každej den jiný, a tak..... To jestli člověk má peněz hodně nebo málo s tím nemá přece nic společného. Ani nevím proč jsi mně automaticky vyřadil ze skupiny Pam fandů ( budeš se divit, ale taky měním řemeny a mám z toho radost stejně jako Ty ). Myslím si, že úplně zbytečně volíš zlý a konfrontační tón. Na to aby jsi člověka tak odstřelil ho musíš trochu lépe poznat a třeba i osobně.Pak by jsi možná přišel na to, že se mýlíš.
michalval Odesláno 12. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Díky za tipy na řemeny, jdu to zkouknout. panedge:guma není špatná (nakonec jsem ji nosil půl roku skoro denodenně), ale na té vintage kůži je to o pět pater výš. Aspoň pro mě.
michalval Odesláno 12. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Chlapi / kluci, zdá se mi, že je tady nějaká negativní energie v "mém" jediném chlubícím vlákně.Jestli k tomu můžu něco podotknout: NERO.8 má pravdu, že nezáleží na tom kolik peněz kdo má nebo vydělá. Fandou Panerai může být určitě i ten, kdo žádné Panerai nevlastní. Jasně že ideální je být fanda a koukat na ně na vlastní ruce. To už z principu této značky ale znamená vysolit minimálně několik desítek tisíc za ojeté nebo stotisiíc až několik set tisíc za nové hodinky. Ale snad nezáleží na tom, jestli jsem na ně spořil rok a nebo to byla moje týdenní výplata.Myslím, že úplně všechno (a peníze obzvlášť) je relativní. Jestliže jsem za moje Panerai utratil 140.tis., tak vím, že nikdo z mých kamarádů by nedal za hodinky ani desetinu ceny a jiný můj kamarád mi hrdě ukazoval quartzové Festiny za 7.tis. , na které jeho žena šetřila pár měsíců. A stejně z nich může mít stejnou radost jako já z PAMů. Nakonec taky bych před dvěma lety vsadil pinďoura na to, že rozhodně za tuto dobu neutratím cca 350.tis. za hodinky....a stalo se. NERO.8 se synem tady na začátku letošního roku provedli akvizici ve výši mé hypotéky, ale to přece neznamená nic víc, než že si to mohou dovolit, a vůbec to nehovoří o tom, že by nebyli fanoušky Panerai. Omlouvám se, muselo to ven, ale už končím s filozofováním - pro dnešek
Frantik Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 12. 5. 2013 v 8:29, NERO.8 napsal: Mas urcite prachy a vybral jsi si drahé hodinky, ale Panerai fandové to maj proste jinak :-) Je to hodně o posedlosti, kultu, blazneni s remenama, každej den jiný, a tak..... To jestli člověk má peněz hodně nebo málo s tím nemá přece nic společného. Ani nevím proč jsi mně automaticky vyřadil ze skupiny Pam fandů ( budeš se divit, ale taky měním řemeny a mám z toho radost stejně jako Ty ). Myslím si, že úplně zbytečně volíš zlý a konfrontační tón. Na to aby jsi člověka tak odstřelil ho musíš trochu lépe poznat a třeba i osobně.Pak by jsi možná přišel na to, že se mýlíš.Ja volím úplne normální tón. Pardon, no.
Daemonultimate Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 12. 5. 2013 v 8:29, NERO.8 napsal: Na to aby jsi člověka tak odstřelil ho musíš trochu lépe poznat a třeba i osobně.Ale dyk právě Frantik nejdřív střílí a to je na tom to bezva,zrovna Tebe vyřazovat z Pam fandů,to je náhodou pěknej hec na neděli,ne
panedge Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 12. 5. 2013 v 8:32, michalval napsal: Díky za tipy na řemeny, jdu to zkouknout. panedge:guma není špatná (nakonec jsem ji nosil půl roku skoro denodenně), ale na té vintage kůži je to o pět pater výš. Aspoň pro mě. No jo,tak pul roku to je ulet,to se musi stridat castejc:-)Jinak super remen tam tedka mas.
Cyril Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 Člověk si na den odskočí............. a už sa tu jebů! Já osobně řemeny neřeším....Přehazuju celý PAMy..... . Ale nějakej takovej stylovej bych asi taky bral.....A potvrzuji, že nero8 není rusák, ale príma chlap.
MaxT Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 (upraveno) V 12. 5. 2013 v 9:03, Frantik napsal: Ja volím úplne normální tón. Pardon, no.Dobrý den pánové, nedalo mi to tak se také přidám. Frantik mě často dost pobaví svými břitkými postřehy, ale tady se fakt seknul.Nero8 je jediný ze zdejšího váženého klubu, kterého mám tu čest znát osobně a musím říci, že na celém tomto fóru patrně nebude mnoho tak oddaných Panerai "magorů" jako je právě on.A co se řemenů týče, celé je to přece věcí vkusu a osobních preferencí.Já mám 2 řemeny z hladké kůže, jednoho krokodýla, 4 řemeny z hnědého semiše a 2 typy gumových. A víte co?Střídám pouze ty gumové a to pro snadnost nošení i snadnost údržby i přesto, že nejvíce se mi líbí hnědý semiš.Navíc, budu li si hrát na zaníceného fanouška a zamyslím li se nad původním zaměřením těchto hodinek, není ta guma nakonec pravou volbou? Upraveno 12. května 2013 uživatelem MaxT
NERO.8 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 12. 5. 2013 v 8:55, michalval napsal: Chlapi / kluci, zdá se mi, že je tady nějaká negativní energie v "mém" jediném chlubícím vlákně.Jestli k tomu můžu něco podotknout: NERO.8 má pravdu, že nezáleží na tom kolik peněz kdo má nebo vydělá. Fandou Panerai může být určitě i ten, kdo žádné Panerai nevlastní. Jasně že ideální je být fanda a koukat na ně na vlastní ruce. To už z principu této značky ale znamená vysolit minimálně několik desítek tisíc za ojeté nebo stotisiíc až několik set tisíc za nové hodinky. Ale snad nezáleží na tom, jestli jsem na ně spořil rok a nebo to byla moje týdenní výplata.Myslím, že úplně všechno (a peníze obzvlášť) je relativní. Jestliže jsem za moje Panerai utratil 140.tis., tak vím, že nikdo z mých kamarádů by nedal za hodinky ani desetinu ceny a jiný můj kamarád mi hrdě ukazoval quartzové Festiny za 7.tis. , na které jeho žena šetřila pár měsíců. A stejně z nich může mít stejnou radost jako já z PAMů. Nakonec taky bych před dvěma lety vsadil pinďoura na to, že rozhodně za tuto dobu neutratím cca 350.tis. za hodinky....a stalo se. NERO.8 se synem tady na začátku letošního roku provedli akvizici ve výši mé hypotéky, ale to přece neznamená nic víc, než že si to mohou dovolit, a vůbec to nehovoří o tom, že by nebyli fanoušky Panerai. Omlouvám se, muselo to ven, ale už končím s filozofováním - pro dnešek Omlouvám se, že jsem se nechal unést a zapomněl na smysl Tvého vlákna. Taky děkuji, že jsi se nás zastal. Je fakt, že jsme měli zajímavý začátek roku, což bylo způsobeno několika faktory dohromady ( láskou k hodinkám, obětováním životních úspor, dědictvím a dvanáctihodinovu pracovní dobou od pondělí do neděle po několik let ). Teď už ale brzdíme a budeme v normálním režimu měnit a něco občas prodávat. Jo a kupovat a měnit řemeny . V 12. 5. 2013 v 9:03, Frantik napsal: Ja volím úplne normální tón. Pardon, no. Ok . V 12. 5. 2013 v 9:15, Daemonultimate napsal: Ale dyk právě Frantik nejdřív střílí a to je na tom to bezva,zrovna Tebe vyřazovat z Pam fandů,to je náhodou pěknej hec na neděli,ne Jako hec to beru, a je potřeba uznat, že jsem se chytil naplno. Aspoň se něco děje a je sranda .
NERO.8 Odesláno 12. května 2013 Nahlásit Odesláno 12. května 2013 V 12. 5. 2013 v 9:45, Cyril napsal: Člověk si na den odskočí............. a už sa tu jebů! Já osobně řemeny neřeším....Přehazuju celý PAMy..... . Ale nějakej takovej stylovej bych asi taky bral.....A potvrzuji, že nero8 není rusák, ale príma chlap. V 12. 5. 2013 v 9:46, MaxT napsal: Dobrý den pánové, nedalo mi to tak se také přidám. Frantik mě často dost pobaví svými břitkými postřehy, ale tady se fakt seknul.Nero8 je jediný ze zdejšího váženého klubu, kterého mám tu čest znát osobně a musím říci, že na celém tomto fóru patrně nebude mnoho tak oddaných Panerai "magorů" jako je právě on.A co se řemenů týče, celé je to přece věcí vkusu a osobních preferencí.Já mám 2 řemeny z hladké kůže, jednoho krokodýla, 4 řemeny z hnědého semiše a 2 typy gumových. A víte co?Střídám pouze ty gumové a to pro snadnost nošení i snadnost údržby i přesto, že nejvíce se mi líbí hnědý semiš.Navíc, budu li si hrát na zaníceného fanouška a zamyslím li se nad původním zaměřením těchto hodinek, není ta guma nakonec pravou volbou? Zdravím Vás oba a moc děkuji za zastání.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se